@karlotiskot ináč fakt, všetci samé kokotiny, ale nikoho nenapadlo ako to musí hrozne pichať, ak sa to teda úspešne podarí oholiť vôbec (čo si tiež neviem predstaviť)
@kamush195 naznač chlapcovi že ak mu vadí aký ho máš, tak nech ti tam nestrká pr... pe... hm... končatiny
toto je DEMENCIAAAAAAAAAAAAAAA ľudia, je pol jednej ráno a ja sa rehocem na celú hubu nie, klamem, rehocem sa do vankúša, aby som nepobudila celý panelák ale v podstate, je to do plaču...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
(Moja vnútorná všetko-friendly a všetko-positive feministka mi práve dala po papuli.)
Dobrú noc, ty chlapatá kakaová jaskyňa.
I love Birzd
I love Ezechiel Kučeravý
že sa mi to sníva?... :o
Povedz frajerovi, že si ho vyholíš až po ňom, že nebudeš chodiť s pichľavým zvieračom sama.
@6
Tentoraz ale s tebou súhlasím, máš pravdu.
@kamush195 naznač chlapcovi že ak mu vadí aký ho máš, tak nech ti tam nestrká pr... pe... hm... končatiny
¨Dobrú noc, ty chlapatá kakaová jaskyňa.¨
¨Povedz frajerovi, že si ho vyholíš až po ňom, že nebudeš chodiť s pichľavým zvieračom sama.¨
¨...ale ked to zacne rast tak pocit akoby si sa posral (smajlík) nic prijemne...¨
....
vám to jebe, ale strašne mám sa smiať či plakať
ale podla mna to mus byt fest tazke
toto je DEMENCIAAAAAAAAAAAAAAA ľudia, je pol jednej ráno a ja sa rehocem na celú hubu nie, klamem, rehocem sa do vankúša, aby som nepobudila celý panelák ale v podstate, je to do plaču...
a ozaj.. fakt 16?