jeden ma rad ked ma zena vyholene a druhy ma rad ked ta ma krovie , ale v tejto dobe asi vacsina muzom sa paci vyholena. mne osobne to je viac-menej jedno
V nevestinci, keď som sa o lôžko delil s istou nórskou kráskou .. som pochopil skrytú krásu ochlpenia. Tak elegantnú úpravu v copíkoch rôznych veľkostí a tvarov, to snáď niekto nedokáže vykúzliť ani z vlasov...Odvtedy, drahí priatelia, zastávam neutrálne stanovisko v tejto problematike...
inak ja preferujem jemne nagelovane na jezka s melirom okolo klitorisu a jednym dredom az po koleno, ktory je najlepsie, ked nie je aspon mesiac umyvany ... šmak!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
V dany moment olutujes ze cas ktory si mal na tjto planete si minul na takuto hlupost smrtelnik!
inak ja preferujem jemne nagelovane na jezka s melirom okolo klitorisu a jednym dredom az po koleno, ktory je najlepsie, ked nie je aspon mesiac umyvany ... šmak!