Dievčatá akočasto sa tam holíte? Kamoška mi povedala že stále keď sa kúpe(asi každý 2-3deň)sa celá holí.Ja keď sa tam holím po tak krátkom čase bolí ma to stale ked chlp odrežem a ide mi krv tam kde mám chlp a štípe to preto sa holim asi tak kazdy 5 den
treba iné žiletky, alebo niečo na to pouziť, teda predtym ako prejdes žiletkou tak na to aplikuješ nieco(pena na holenie aj pre muzov ak je ti pre zeny drahá, prípadne aj kuchynsky olej, sprchový ktorý je viac ako telove mlieko, treba si pomocť)
Ja som veľmi lenivá. Raz za týždeň-dva, ako kedy. A chlapovi to vôbec nevadí, má ju rád aj takú dvojtýždňovú ... (ale ako v lete keď sa chodím kúpať tak aj každý deň, ale to je len výnimočne)
mas asi velmi citlivu pokozku ... nwm ci daco pomoze ... ja si nedavam nikdy nic a vzdy pekne dohladka len voda.. a este som sa neporezal a ani vyrazky nemam . .to zalezi od pokozky .. a mozem aj kazdy den
ono nieco su preddispozicie, ale casom si pokozka zvykne. ja som byvala velmi vyhadzana, ale casom sa to trosku upravilo, ked som kazdy (druhy) den kosila
ja zhruba raz za tyzden, resp. podla potreby
zvyknes si na to... resp. ja si davam aj gel na holenie, po holeni nakremikujem detskym kremom a vsetko je ok
Tie chlpy tam dole, tam dole aj pre niečo sú. Zachytávajú baktérie a keď si to.Všetko vyholiš, môže sa do teba dostať taký sajrajt že môžeš zostať kľudne.aj.neplodna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
prax moja zlatá, prax
zvyknes si na to... resp. ja si davam aj gel na holenie, po holeni nakremikujem detskym kremom a vsetko je ok