Mam jednu dost tupu otazku ......... baby viete ze ked sa holite a prestanete budete o 50-60% chlpatejsie ako ked ste sa zacali holit???....viete si to predstavit ze budete mat dajme tomu 40 rokou a bude z vas ludoop ???...
neviem odkial to mas, ale je to rovnaka blbost ako ked niekto povie, ze ked si podstrihne vlasy, tak budu rast rychlejsie....ten korienok chlpu alebo vlasu ani nevie, ze je odstrihnuty....
Myslím, že keď budem staršia a budem mať dostatok penazí, podstúpim epiláciu laserom. A potom, keď už budem suchá a vetchá tetuška, bude mi to jedno, že budem možno trošku chlpatejšie v istých partiách, ktoré aj tak svetu ukazovať nebudem.
Chavez, ale je to z časti pravda ..lebo keď oholíš taký ten pôvodný chĺpok s jemnýcm zakončením, dorastie ti do dĺžky akú mal, ale už ma také strniskoné zakončenie, preto sa zdajú hustejšie Možno ani nerastú viac, ale po holení sú opticky určite hustejšie aj silnejšie..
Zuzanka: ono praveze len ked rastu vyzeraju ze su "silenjsie a hustejsie" lebo na tej kozi si nemala nic a zrazu vidis ze tam cosi rasi... ale ked dorastie bude taky isty ako ten predtym - overene na ruke rozdiel nespozans a "tam dole" tiez nie... cize ziadne ze po holeni viac chlpov, hustejsie a silenjsie, koniec koncov to by znamenalo ze ked sa holis od 13tich tak v 30 sa budes musiet holit krovinorezom
Pre neznalych toto je krovinorez (a dole to cierne to je cepel )
kks tym ludom j...e tak... pocuvaj ma ked ti vadia oholeni ludia.... povedz to tvojej zenskej nech sa neholy.... a vysvetli jej preco.... len ci sa s tebou nerozide... ale povedz jej to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
a teraz si predstaw ze by kazda zenska takto zacala rozmyslat a tak srali by na to,aby o 40 r. newyzerali ako "ludoop"...to by sa ti pacilo ?
Niečo na tom pravdy byť musí podľa mňa. Vidím na sebe.
Pre neznalych toto
je krovinorez (a dole to cierne to je cepel )