Holíte sa tam dole? ako to máte radi na svojom partnerovi?
ja neviem niekedy na to naozaj nemam nervy.. ale zasa bez toho žeby som sa neoholila si to neviem predstaviť.. a nvm ani ako by zareagoval on keby som neoholila..ved naprklad v minulosti sa ludia neholili podla mna
cii akoze newem si predstavit totych v minulosti jak hladali ony cez porast dierku akoze mi ej to dost smiesne aubohe aa uz si duplom newem predstavit ze by som sa ja neholila taa de sem do lesa?? ale ne fakt holim apravidelne cii D aa co mam rada na partnberovi ??? : neprezradim
aaa toto je super téma . holím ..je to hygienycké,. .. citím sa potom tak čisto,ani umývať sa nemusím . a holky ? .simple natural . nájdem takú prirodzenú ešte niekde? .
Prečo si holíme nohy a intímne partie?... Bol to niekoho rozmar, a teraz?...pretože je to "moderné" a hlavne VŠEOBECNE ZAUŽÍVANÉ, 'musíme' to robiť všetci?!
Čo človek ešte nevymyslí?... Problém je v tom, že všetky médiá, každý typ, ma obrovskú moc, a oni si sú toho vedomí...
Povedia nám raz nejakú sprostosť a my to urobíme, lebo keby nie budeme lúzri?! @2 úbohé tu bolo niečo iné...
a myslím, že veľkosť "porastu" je každého osobná vec, nie aby to tu rozoberal... ale pardon, aj to, že to tu rozoberáte je každého osobná vec
ja si holim zatial len bradu potom hrud..aby som mal pekne taku hladkucku..akose ja nemam vobec chlpy na hrudi...ale ked cem aby pekna bola hrud s tehličkami, tak nech stoji zato..a holim eše niečo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
vies co? zapletam si copiky
@andyx : "akoze mi ej to dost smiesne aubohe " ->
Čo je na tom smiešne a úbohé?
Aj to, že nosíš napr. hlavu je smiešne a úbohé? To, že si neholíš vlasy a obočie nie je smiešne a úbohé?
Keby nik nenosí hlavu a všetci by si holili aj obočie, tak človek s obočím a hlavou by bol v Tvojom ponímaní jednoducho úbožiak.
Prečo si holíme nohy a intímne partie?... Bol to niekoho rozmar, a teraz?...pretože je to "moderné" a hlavne VŠEOBECNE ZAUŽÍVANÉ, 'musíme' to robiť všetci?!
Čo človek ešte nevymyslí?... Problém je v tom, že všetky médiá, každý typ, ma obrovskú moc, a oni si sú toho vedomí...
Povedia nám raz nejakú sprostosť a my to urobíme, lebo keby nie budeme lúzri?!
@2 úbohé tu bolo niečo iné...
a myslím, že veľkosť "porastu" je každého osobná vec, nie aby to tu rozoberal... ale pardon, aj to, že to tu rozoberáte je každého osobná vec
niektoré otázky ma fakt dostávajú
a poznám veľa takých ľudí...