hall no baby mi vy ste mi zas zavarili prečo ste také náladové?okej máte svoje dni ale aj mi xalani!!!!fuckt by ste neverili. okej mám kveščn: čo sa vám na xalanox páči?aký sa vám páčia?
noo, chalani, s vami to nie je o nic lahsie! skor by som povedala, ze vy ste este zlozitejsi ako my :o) ale tak to je, vy ste taki a my sme take! ale o tom to je: protiklady sa pritahuju, takze sa pritahujeme :o) ....a asi kazdej holke sa paci iny typ chlapca, ale urcite sa ziadnej nepaci nejaky vymlety nadrzany debilko! ci ne?
To s tymi protikladmi je pekny priklad, ale v praxi aspon podla mna nefunguje. A co sa tyka tych vymletych debilkov so sirokymi gatami, rozviazanymi snurkami, nepritomnym pohladom a satkou na hlave... prave na takychto letia baby. Ale je tiez dolezity vek dievcata okolo 19-21 im zacne dochadzat, ze tadeto cesta nevedie... bohuzial je to dost neskoro
heee tak čo už veď to musí byť s nami takéé ťažkéé mno mne sa páčia také chalani, s ktorými není nuda si nevjem predstaviť,že bz som s niekym chodila a len nuda by s ním bola...alebo by stále vravel buď "hmm...neviem...dobre...."
a aki sa pacia?no nemusel to byt ako cicusa89 napisala "vymlety nadrzany debilko" a nemusel by sa pokladat za stred vsetkeho co existuje, nesklznut pocas debaty vecne k tomu ako vyzera a co si robil s vlasmi v ten dany den alebo v predchadzajuci.jednoducho v pohode chalan, co sa vie bavit aj bez toho aby si musel najprv naliat ci nejak inak povzbudit. vedel sa tesit z malickosti takych ako to, ze slunicko sviti, ci zbada nejake pekne auticko a staci to na to, aby sa usmieval cely den. ci blaznit sa s priatelkou po dazdi, ci hrat sa s otvorenym dazdnikom ked svieti slnko. ist si niekam zabehatalebo ist na biku vecer namiesto toho, aby skoncili niekde v zafajcenom bare.nech sa s nim da rozpravat o vsetkom (od toho aka je situacia skk cez knihy po hudbu), nech nie je povrchny nech donekonecna nepresviedca, ze len to je pravda co on vravi a nic ine. nech beriet ludi takych aky su a nech sa ich nesnazi zmenit.a nech nie je general a vecne ziarlivy.oh sakra, sklzla som do idealu
2 lala: zaujala ma ta posledna veta... no, ja si skor myslim opak... aspon co ja poznam, tak dievcata si vsimaju LEN a LEN typkov si slahnu blondavy melir na hlavu, potom na to kilo gelu, nejake dotrhane dziny a ide sa... tot moj nazor
hm...kazdej holke sa paci nieco ine,mne napriklad sa paci,ked je chalan celkom prirodzeny, ked je sam sebou a nehra sa na velkeho ,,cava" i ked nim nieje, pretoze to je tak trapne a, ze az.....a este musi mat aspon nieco v hlavke a byt vtipny a vediet si s babou pokecat o vsetkom a nie nejaky hanblivy chlapcek.....a musi byt aj trosku gentleman....tak taki chalosi sa pacia mne......do detailov nezachadzam...xixi...cmuqez
zaujimave je ako vsetky baby (noo.. skor pisu ze sa im pacia normalni vtipni pohodovi chalani ktori sa na nic nehraju atd...a ze na vyzore mozno niekedy ani tak nezalezi.. no a v praxi si vzdy (zase len skoro, nie uplne vzdy vyberaju len tych vysokych svalnatych nagelovanych fesulov s vakuom v hlave..
Ing.Fijok nevim ja nejak blondakov nemusim....ja radsej cernovlasych...
Makrela11 ale mas pravdu, zatim som mala samych takych s vakuom v hlave a gelom na nej...ale neboli svalnaty a nevim pre co to tak je...ale uz som si povedala dost a staci mi uplne normalny chalan so zmyslom pre humor...taki su najlepsi...
Moja skúsenosť je,že ženy nevedia často čo chcú. I keď napíšu či povedia, že by brali slušáka a vtipného chalana ale i tak hladajú skôr vzrušenie a nejaký ten adrenalín+ bezpečie a istotu. A zvyčajne všetci chalani-muži to nevedia dať ženám aj keď chcú i keď sú vtipní a slušní. Proste niektorí to nemajú v krvi. Človek musí vždy skúšať a sem tam sa popáliť aby zistil s ktorým človekom a typom charakteru si rozumie.Nikto nie je dokonalý.A preto sa hladajú dlho dvaja kým sa nenájdu a spolu potom tvoria dokonalý celok. asi som troška odbočil od témy.. sorry..
to Fajo27: lebo sa nevieme rozhodnut a radsej nechame poriadne vychladnut hlavu lebo ked sa nieco robi za horuca moc zle to dopadne.a ked je cas tak ten sa vyuzije na pokec s kamoskami a poznat ich nazor na danu vec.napr. podla mna moze byt niekto/nieco super a podla 5 inych je to somarina, ci debil tak nieco na tom potom bude.ta sa treba zamysliet nad svojim konanim, nech clovek nerobi zbytocne veci, co ho potom budu trapit a bude si ich vycitat.
mne sa páči, keď sú chalani úprimní a nesnažia sa babu ohúriť trapnými rečami typu Milujem ta ty môj sexy motyliček a podme na to... chalani sú najlepši ked sú prirodzení a na nič sa nehrajú. A najlepšie keď sú verní... a takí v pohode... mne osobne sa viac páčia takí škaredší a tučnejší, lebo si to spájam s nenamyslenosťou a výraznejšou vernosťou, pretože som dosť žiarlivá... ale nie som žiadna čupka, len mám strach, že prídem o niekoho, koho mám strašne rada...
jeeeei, aká pohodová otázka ..normáálne sa mi ľúúbi hehe ..nooo..takže čo sa mi na vás..chalanoch..ľúúbi .. ..tá hravosť,veselosť,živosť..keď nesedííte ako "mŕtvoly" pokým do teba niekto nezabučíí..a mám rada ukecaných chalanov čo sa dokážu zasmiať na všetkom, aj na sebe ..aa čo nemáám rada na nich??no tak to je asi jasnéé..namotáávačky, to je fakt des, neviem, čo im to dááva, či si myslia, že my-baby,sme také "kače", že to nevidííme??..je fakt, že niekto dokáže byť týmto zaslepený, ale ja som si už svoje odžila..a už takýmto rečiam NEVERÍM!!!..prídem, hento, toto, ano, teším sa na teba, mám 'ta rád, chýbaš mi, si moj anjelik, bez teba si neviem život predstaviť..ja ´ta asi ľúbim a pod....kecy, kecy a zase raz KECY!!!..ale total..pritom stačí jeden normálny (resp. blááznivý chalan, ktorý netrepe..to, čo nesľúbi, neťahá to naraz s viacerými, podla toho, ktorá bude mať čas, s tou pojde ..a tak ..na striedačku proste..blbosť..a na výzore čo sa mi na nich pááči??..aj veľké zúbky trochen DDDDD..teda skor ten široký úúsmev..taký úprimný, veľké zuby .. ..hehee..
boze nehnevajte sa ludia ale tato debata nikam nevedie....ved preboha kazdemu sa paci nieco ine...kazdy ma ine hodnoty...ja napriklad takych debilkov s nagelovanymi vlasami nemozem ani vystat....a tiez chalanov ktori si musia drzat rifle aby im nespadli lebo ich maju tak nizko....ludia neexistuje nejaky prototyp chalana...proste budte sami sebou
a ted trochu od temy...ale poradte...Cawte...takze prosimvas poradte mi,,,poviem totakto,,,poznam dievca uz 5rokov no a tak pred niekolkymi mesiacmi mi dalo najavo,ze ma omna zaujem,,je aj trochu taky pomalsi typ,,,dufam ze viete ako myslim,,,no a pozval som ju do mesta,,,tam ako vsetko v poho...chytil som ju za ruku nics nenamietala..tak sme sa prechadzali po meste a bavili sa vsetko slo super...az mi drblo v hlave a pobozkal som ju neskor mi dala vediet,,,ze som na to siel úprilis ryxlo a ze to asi skoncilll...ale ostali sme velmo dobri kamosi...a ted...sme super kamosi...piseme si...pravdepodobne budem s nou chodit na spolocenske tance D a bude moja partnerka...a xela by ist se mnou do mesta pred vianocami...takze mi prosim poradte ako asi na nu postubovat aby sa "nezlakla" a aby si ma este viacej oblubila...prosim poradte vopred dakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Aaaa mne sa paci ak su chalani mili a vtipni, normalni... Proste taki co sa nehraju na nieco cim nie su... Takych si vsimne asi kazda, nie???
To s tymi protikladmi je pekny priklad, ale v praxi aspon podla mna nefunguje. A co sa tyka tych vymletych debilkov so sirokymi gatami, rozviazanymi snurkami, nepritomnym pohladom a satkou na hlave... prave na takychto letia baby. Ale je tiez dolezity vek dievcata okolo 19-21 im zacne dochadzat, ze tadeto cesta nevedie... bohuzial je to dost neskoro
a aki sa pacia?no nemusel to byt ako cicusa89 napisala "vymlety nadrzany debilko" a nemusel by sa pokladat za stred vsetkeho co existuje, nesklznut pocas debaty vecne k tomu ako vyzera a co si robil s vlasmi v ten dany den alebo v predchadzajuci.jednoducho v pohode chalan, co sa vie bavit aj bez toho aby si musel najprv naliat ci nejak inak povzbudit. vedel sa tesit z malickosti takych ako to, ze slunicko sviti, ci zbada nejake pekne auticko a staci to na to, aby sa usmieval cely den. ci blaznit sa s priatelkou po dazdi, ci hrat sa s otvorenym dazdnikom ked svieti slnko. ist si niekam zabehatalebo ist na biku vecer namiesto toho, aby skoncili niekde v zafajcenom bare.nech sa s nim da rozpravat o vsetkom (od toho aka je situacia skk cez knihy po hudbu), nech nie je povrchny nech donekonecna nepresviedca, ze len to je pravda co on vravi a nic ine. nech beriet ludi takych aky su a nech sa ich nesnazi zmenit.a nech nie je general a vecne ziarlivy.oh sakra, sklzla som do idealu
Makrela11 ale mas pravdu, zatim som mala samych takych s vakuom v hlave a gelom na nej...ale neboli svalnaty a nevim pre co to tak je...ale uz som si povedala dost a staci mi uplne normalny chalan so zmyslom pre humor...taki su najlepsi...