na dlzke zalezi a bodka.nech si kazdy co chce hovori.kazdy co vravi nieco ine je bud chlap co si musi ospravedlnovat svoju velkost, alebo baba ktora nie je sexualne zalozena(alebo zatial nie je sexualne zalozena). ale nad 18 je blbost, to samozrejme vobec nemusi byt, vsetko nad urcite cislo je uz nevyuzity material
Moj priatel ma 16,5 a ma ho riadne hruby a to mi super vyhovuje myslim ze skvor zalezi na hrubke ale je to len mienka nemam skusenost. Ale darmo ma podla mna chalan 20cm alebo 25cm ked to ma tenke ako stebielko alebo malicek
@yellowlentil Suhlasím ked som mala 13nasť bola som beznadejne zamilovana do jedneho 22rocneho sexosa no ked mi ukazal toho jeho ... malickeho zistila som ze radsej si budem palec cmulať (aj ten bol vacsi) ale lubila som ho tak som sa s nim nerozisla no casom som to musela ukoncit mozno som prave preto pre niektorých sebec ale ja som si ista ze som spravila dobre
@dashboard Ano je Ale ja mam niekedy uz zaujimave emocie napr ze ma ide roztrhnut uz pri tom 16,5cm takze nevem co sa stane ak by zrazu mal byt vacsi asi by ma rozthlo
@teenka oto sa neboj to ta neroztrhne ...piiip sa ti pomalicky natiahne a prisposoby len asi ta velmi napumpuje vzduchom vtedy mozes mat ten pocit ze ta ide roztrhnut
@dashboard no, toto pokračovanie veru o moc lepšie nie je... táto otázka tu býva docela často.. ale väčšinou majú tí ľudia čo sa pýtajú o 12 rokov menej od teba
@louis a preco by nemohla byt? neviem preco si mladi chalani myslia ze ked baba ma starsieho chlapa tak je daka taka.. je to uplny normal, a nic tym ine nemusis sledovat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Nesnaz sa
Ty musiz byt furt stredobodom pozornosti ze ano DD A mna do toho tahas Ako neaku tvoju obeť
No, keď už nič, aspoň si zmazal tie fotky.
(>_>)