nepijem, ani prilezitostne, proste mi to nechuti. a diskoteky? no, nemam nic proti, obcas clovek dostane chut riadne vybit energiu tancom, ale zeby som bola dakde castou navstevnickou, tak to sa neda povedat
nie. nemyslim si ze ozrat sa do nemoty je zabava. ozrat sa ale s mierou. urcite nejakeho co ktovie ake choroby ma! na diskoteku sa chodi tancovat. ci sa myslim?
@luthien presne!!! ..... na diske som ešte v živote nebola, lebo by ma tam každý poznal, lebo najbližšia diska je v meste o 10 odo mňa a chodím tam do školy, čiže furt tam sú moje spolužiačky a polka školy .....ale chcela by som raz ísť,ale niekde, kde ma nikto nepozná .....ale piť pijem (v piatok) semtam....aby som nemyslela na bývalého ,ale zas ne tak, že sa ožerem, lebo mne stačí pol deci a som v pííči tak na hodinku....a pohoda, aspoň sa s kamošmi smejeme...proste dobrá nálada
na disku nechodím a opíjať sa?? čo človek z toho potom má? veď si ani nepamätá, že čo robil a dostane sa len do trápnej situácie, ktorú by najradšej vymazal zo svojho života...
na diskotekach sa neoplati vela pit lebo ked sa tam strnhne bitka je vo vyhode triezvi.. raz som na to doplatil..vacsina ludi sa tam nechodi zabavit ale pobit sa
najlepšie niekde s partiou v útulnom bariku pri fajnovej atmosfére a srkaním bieleho vínka...a nie niekde kde to hučí, trieska a ty potom trpíš bolesťou hlavy...ináč dnešné diskotéky - radšej nééé, vidieť jak sa tam 13 ročné ožraté deti množia..mám dosť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
74 komentov
Čo z toho má daný človek ?
Však medzi pitím do nálady a opitím je veľký rozdiel.
zabaviť sa dá aj inak