ako asi? jednoducho sa mi páčia chalani, no a je to tak vlastne už od škôlky. Nebral som to ako niečo extra, myslel som si že tak ako ja uvažuje každý. Potom ale na prírodopise prišlo ľudské telo a s tým aj to čo je vraj normálne, spolužiaci sa zaujímali o baby... a bolo to jasné. Odvtedy som si 6rokov spolu s "aký zlatý chalan" povedal aj "prečo práve ja?", potom som to pochopil
@zajko30 nemas co (ak je pravda co o sebe tvrdis) potom si rovnaky frajer ako ja.
Len s tym rozdielom, ze ja to zvladam aj bez toho aby som niekomu liezol na nervy.
Napriklad tieto reci co by si s kym kedy urobil by si si kludne odpustit mohol. Co ti to da ? Nic. Len tym zbytocne provokujes.
Ale drzat sa s chalanom za ruku a prechadzat sa po vonku, to uz ano , lebo je to prirodzene a kazdeho by do toho malo byt hovno. (aj ked nebude , ale to uz nie je chyba z nasej strany)
Musis pochopit tu hranicu, dokedy si len presadzujeme prava a kedy uz zo seba robime nieco viac. (co je nesympaticke vseobecne na kazdom cloveku)
@hluza no držať sa za ruky s Máriom si neviem predstaviť na verejnosti, pripadá mi to take babské a moc zenštilé...a nemám rád ani take tie sladučké tváričky, radšej preferujem trocha drsnejšie vetrom ošľahaných nedobitných chalanov.......
a interrupcio ma provokuje, lebo zámerne vypisuje slova a vety, ktoré aj keď mi ich neadresuje vie, že si ich prečítam a budem naňho reagovať..........filip
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
nech ti to radšej hroch zaspieva...........filip
Najviac ma sralo, ked som bol vonku s partiou, horlive diskusie o dievcatach ako vsetci 13-15 rocni magori a ja som k tomu nikdy nemal co povedat.
Proste som na nich po fyzickej stranke nikdy nic zaujimave nevidel.
Ach aky je to super vitazny pocit mat v pici primitivov, byt slobodny , odolny voci psychickym pokusom o utok , uspesny a oblubeny.
Mam sa rad
@druheja a menil by si?.........
filip
Len s tym rozdielom, ze ja to zvladam aj bez toho aby som niekomu liezol na nervy.
Napriklad tieto reci co by si s kym kedy urobil by si si kludne odpustit mohol. Co ti to da ? Nic. Len tym zbytocne provokujes.
Ale drzat sa s chalanom za ruku a prechadzat sa po vonku, to uz ano , lebo je to prirodzene a kazdeho by do toho malo byt hovno. (aj ked nebude , ale to uz nie je chyba z nasej strany)
Musis pochopit tu hranicu, dokedy si len presadzujeme prava a kedy uz zo seba robime nieco viac. (co je nesympaticke vseobecne na kazdom cloveku)
a interrupcio ma provokuje, lebo zámerne vypisuje slova a vety, ktoré aj keď mi ich neadresuje vie, že si ich prečítam a budem naňho reagovať..........filip
ale je to fejk ako hovado.....