viem ze o tejto teme sa napisalo a nevravelo uz dost ale pred nejakym casom mi naj kamarat povedal ze mal nieco s chlapom a ze sa don ho zamiloval....on sam ma zmatok a nevie ci je homoseual vzhladom k tomu ze iny chlap sa mu nikdy nepacil...trva to uz as
prečo si to dala do ostatné témy, keď je tu na to vyhradená sekcia? homosexualita je ostatná? môže byť BI čistý heterák sa do chalana len tak nebuchne, to je bod úrazu, načo sa nad tým trápiť? čo tak tomu nechať voľný priebeh......neviem čo sa v tomto ohľade ešte dá riešiť
Tak tym ze zalozis forum mu nepomozes. on na to pride sam a ty preto nic spravit nemozes, je to jeho hlava, jeho srdce a casom to zisti, ci je to ulet alebo nie.
keby bol hetero tak by sa mu pacili len baby. keby bol gay tak len chlalani... ale kedze sa mu lubia chalani a dovtedy aj baby tak je bi a je to vyriesenee
Hm aj ja som bi. On si musí všímať čo ku komu cíti a podľa toho zistí že či je bi , gay alebo hetero. Može to trvať aj niekoľko rokov kým pride na to čo je naozaj. A ak je bi alebo gay tak potom príde to najtachšie. Prijať seba a na okolie sa vysrať
najlepsie je ked je kazdi sam sebou. neznasam ludi co sa skryvaju za dievcata a tvrdia o sebe ze su HETERO..a potom ich clovek pristihne jak sa lizu z chalanom. a vecsina!! ludi je vraj bi...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Obdobie dospievania je komplikované, človek hľadá svoje miesto v živote. Možno aj on je na tom tak. A možno má rád obidve pohlavia.