Áno môže. "Normálny vzťah" čo patrí medzi normálne vzťahy? je tá skupina charakterizovaná len podľa toho čo si myslí spoločnosť? homosexuálovia a lesbičky sú normálny ľudia ako ktokoľvek iný. Normálny život záleží len od páru, ako zvládne tlak okolia, koľko takýchto ľudí má založené heterosexuálne rodiny len preto čo by povedali ostatní keby vedeli že som ... som iný... ale som normálny myslím a cítim ...
Pre mňa za mňa nech si spolu chodia, berú sa, ale nech nevychovávajú deti. To by bol aspoň pre mňa problém to akceptovať. Ako to dieťa v škole vysvetlí že má Tatu a Tatu?
áno! hoc sa hovorí že muži sú promiskuitnejší ale mám taký pocit že z lezbami je to rovnako, majú vlastné bývanie zriaďujú si domácnosť a žijú usporiadaný život,
ale čo sa týka homosexuálov sú 2 typy :
Taký o ktorom by si to v živote nepovedal
a ten druhý typ je tak teplý že to vycítiš aj z jedneho kilometra
potom zase z ineho hľadiska
Takí čo by jebali furt a stale striedajú partnerov
a zas takí čo majú radšej dlhodobé vzťahy
muž môže milovať muža a žena ženu, sú tam presne také isté neresti ako v heteráckych vzťahoch
Podla mna je to upne normalne, ked sa uz maju radi tak natom nezalezi .. a teraz co, ked su na rovnake pohlavie maju nasilu zit s opacnym pohlavim a popri tom chodit za rovnakym pohlavim? .. Su to normal ludia a casto krat by ste len tazko spoznali ze ten ci tamta su homosexuali
strasne ma stve ze na slovensku nikde nevidim stastny homosexualny par drziaci sa vonku za ruky....je trapne to skryvat!! preco to vsetkym neukazu, viem preco, lebo seci by sa z nich posr***
vela chorob sa neda liecit .. ale raz sa bude dat .. ani zdaleka to neni ako cernoch cernochom .. tomu neverim .. ked sa daju liecit ine uchylky urcite sa sa bude dat aj toto ..
ty sa uvedom!! toto nie je choroba, ale mutacia genov, este predtym ako sa clovek narodi, neda sa s tym nic robit, to je to iste ako keby teraz chceli teba preorientovat na to iste pohlavie - je to vrodene
ja neviem co sa to vlastne riesi...mne to pride uplne normalne..v poslednom case travim vela casu s homosexualnym kamaratom a ked ho tak pocuvam, mam pocit ze 4% mensina som ja
jeskowe.. akose toto nepochopim.. co chcete liecit na homosexualite?je to uchylka??? a aka?? ako mose slofek zato? chalan sa otoci za babou, to je normalne.. a ked sa chalan otoci za chalanom je to nenormalne? toto je DISKRIMINACIA.. co si myslite preco vzniklo to "homosexualita", "bisexualita", "heterosexualita"?? pretoze f kasdej s tych skupin su ludia. niektori sa k tomu neboja priznat, ini ano.. ved kto by sa nebal priznat sa k tomu?? ked si napriklad nejaky homosexual precita tie vase vyjadrenia tu, tak racej niekam zalezie a bude zit s opacnym pohlavim i ked nestastny bude, ale aby ste ho neodsudzovali.. obcas stracam rec ked vidim ako sa ludia pozeraju na dve holky co idu po ulici a drzia sa za ruky.. hned su lesbicky.. to nie je normalne.. komu co na tom vadi?? oni/ony sa do vas nestaraju, tak ani vy by ste sa nemali do nich, nezazeraju ked sa bozkavate, ked sa tulite, ked sa blaznite, ked niekde na lavicke f parku sedite, tak ani vy na take pary nepozerajte ako na hmyz.. su to normalni ludia, .. a vacsinou su OVELA MILSI, UPRIMNEJSI, VTIPNEJSI nes ti "normalni"....
a preco by nemohli? jeden moj zamy si teraz ide v BA stavat so svojim partnerm barak... a dalsia baba, kamosova sestra, dlhu dobu s partnerkou zila (neviem ci spolu este su alebo nie, davno sme sa o tom s nim nebavili...) Je to uplne prirodzene. Ked samaju radi, tak nech si spolu ziju ako aj heterosexuali... je to ich osobna vec
bose.. ja s vas nemohu.. chodim s rovnakym pohlavim... je to proti prirode?!.. no dobre, myslite si co chcete i tak tu len stracam cas.. ale homosexuali sa do heterakov nestaraju, tak ani vy netrepte nis o nich..
neviem ako vám, ale mne je úplne u prdele, kto čo s kým robí, je skrátka sloboda, tak prečo sa musí stále niekto starať do druhých ľudí? a prečo si to tí ľudia tak skurvene moc pripúšťajú? byť sám sebou je naozaj tak ťažké? alebo čo? ja vám poviem, môj dobrý kamarát, je buchnutý do môjho chalana, nerieším, pretože láske nerozkážeš, vidím, ale len ho kopnem. nič, na tom nie je! nevidím...
... ako chcete hovoriť o niekom, kým vy nie ste..., ako chcete posudzovať homosexualitu, ak vy nie ste homosexuály....
To je presne to, ako keď kňazi vykladajú o om, aký je manželský život, ký má byť, čo sa má a nemá v manželskom živote...., a pritom všetci seminaristi žijú na jednom mieste..., a nikdy nebudú vedieť, kto je to žena a nikdy nepocítia ženské ... tie veci...!
Ako chcete presvedčiť niekoho, že nemiluje tak, ako on cíti?
Ako chcete ptesvedčiť niekoho kto miluje toho druhého (aj keď rovnakého pohlavia), že to čo on cíti, nie je láska, ale..., že si to "nymýšľa"..., alebo by ste to mysleli vážne ...?
som gay. A? nehanbim sa za to. Nemam sa za co hanbit. Laska je laska, tomu nerozkazes. Nie je to vsetko len o sexe. RAd by som mal normalny vztah s chalanom, len ono to akosi nejde, bo nemam na nikoho cas, skoro ani na seba
Sak na zapade je to uplne normalne, ze tak ludia ziju, dvaja gejovia alebo dve lezby maju spoločnú domácnost, zaluby... To len tu sme sto rokov za opicami a nechame sa poucovat fararmi, ktorý vodu kázu a víno pijú...
na zapade? a to už kde? v česku? v blave? no neviem ale zase nikde to nieje uplne rovnopravne ale česko sa mi v tomto vidí najlepšie ako su na tom maďari ani netuším
hm podla mojho naozru aj skusenosti je to ´´normalne´´ ako to naziva vacsina ludi..coby na tom malo byt nezvycajne? ja mam priatelku a milujem ju celym srdcom..tazke sa to da..a nic n atom zlozite nie je..pokial niekto citi ze je gay alebo lesbicka tak by to zapierat nemal/a....a co je vlastne normalne? ja normalna niesom, nie preto ze som Lesbicka ale preto ze s mojej povahy vyplyva moja osobnost cisteho blazna
Moja tutorka v HK sa vydala za svoju snubenicu, moj ucitel dejepisu je gay, prve co som videl po vystupeni z lietadla boli chalani co sa bozkavaju na lavicke na letisku a so mnou leteli minimalne 3 gay pary... Na zapade je to normalka
Ved nevem co si niektory ludia myslia . Ze su lepsi lebo su hetero lebo gayovia su iny tak su hned zly. najpv musis cloveka poznat . ked som sa priznal niektorych priatelov som stratil ale ty ozajstný zostali a co sa temy tyka tak je to uplne normalne a da sa to . a k tym detom ked uz vytahujes. v amerike je projekt ktory dal uz 3 MILIONOM homosexualnym parom do opateri deti a su stale pod dohladom psichologov a nezistil sa nijaky nevhodny plyv na deti . Spolocnost to bere normalne . v skolke ani v skole sa nepitaju preco ma niekdo 2 ockov alebo 2 mamicky pretoze vedia ze je to normalne. a ked sme uz pri "normalnom" co je normalne ? To co robi vatcsina ? Ak vypukne vojna vsetci budu utekat do ukrytov - to je normalne ? Namiesto toho aby sa pokusili zastavit vojnu . preco to neni normalne ? aebo tak ze normalne je ked si clovek umyje zuby rano hned ked vstane. Preco ? lebo vacsina to tak robi . Ale preco neni "normalne" ze si umyjes zuby po kazdom jedle ? Potom ti hned povedia ze sa o seba privelmy staras atd a hned z teba spravia metrosexuala. alebo styl vlasov. len preto lebo vasina nenosi take vlasy ako ty tak ty uz nie si normalny ? Preco spolocnost urciuje normu podla starych etikiet ked dnes mame nove ? hmm ?
@Jerry483 jasne ze tebe sa to zda normalne ked sam si buzerant...no toto nieje prirodzene videl si dakdy byka zeby klatil druheho byka?? alebo psy dvaja zeby sa navzajom jebali??
@belzeboss moj zlaty, zvierata by som do toho na tvojom mieste neplietol, pretože u nich je homosexualita častá , po druhé, pedofília je sexuálna úchylka, ale homosexualita je sexuálna orientácia. po tretie, daj mi pokoj, nemám náladu sa hádať
@Jerry483 a kto ti povedal ze kym pedofilia je uchylka tak homosexualita nie je uchylka? je to absolutne rovnocenna uchylka len inym smerom zamerana..a nehovor mi moj zlaty lebo sa zacnem bat
Myslite si,ze gayovia a lesby maju ine rozmyslanie ako heteraci? Rozmyslame rovnako.Nie sme vrahovia,nie sme narkomani,sme normalny ludia,len s inaksou orientaciou. Ja s priatelom zijem uz 3rok,je nam vyborne a jeden bez druheho by sme nevedeli zit,dychat. Sice byvame v podnajme,ale nas sen je,ze raz budeme mat uz svoje vlastne byvanie. Mame krasneho 2rocneho shi-tzuho,a berieme ho ako nasho synceka Takze ano funguje to..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
áno! hoc sa hovorí že muži sú promiskuitnejší ale mám taký pocit že z lezbami je to rovnako, majú vlastné bývanie zriaďujú si domácnosť a žijú usporiadaný život,
ale čo sa týka homosexuálov sú 2 typy :
Taký o ktorom by si to v živote nepovedal
a ten druhý typ je tak teplý že to vycítiš aj z jedneho kilometra
potom zase z ineho hľadiska
Takí čo by jebali furt a stale striedajú partnerov
a zas takí čo majú radšej dlhodobé vzťahy
muž môže milovať muža a žena ženu, sú tam presne také isté neresti ako v heteráckych vzťahoch
predstavte si ze ste cojaviem heterak.....
mate zivotnu lasku ktoru strasne milovat a snikym vam tak este nebolo dobre a nikdy to neskonci.........
a zrazusa stane to ze sa vasa laska zmeni v to iste pohlavie ako vy!
DOKAZALI BY STE JU LUBIT ROVNAKO AKO PREDTYM?
kazdeho koho som sa to opytal mi povedal ze NIE
CO STE TO ZALUDIA? si niektory tu svoju lasku potom ani nezasluzite!
ja neviem co sa to vlastne riesi...mne to pride uplne normalne..v poslednom case travim vela casu s homosexualnym kamaratom a ked ho tak pocuvam, mam pocit ze 4% mensina som ja
To je presne to, ako keď kňazi vykladajú o om, aký je manželský život, ký má byť, čo sa má a nemá v manželskom živote...., a pritom všetci seminaristi žijú na jednom mieste..., a nikdy nebudú vedieť, kto je to žena a nikdy nepocítia ženské ... tie veci...!
Ako chcete presvedčiť niekoho, že nemiluje tak, ako on cíti?
Ako chcete ptesvedčiť niekoho kto miluje toho druhého (aj keď rovnakého pohlavia), že to čo on cíti, nie je láska, ale..., že si to "nymýšľa"..., alebo by ste to mysleli vážne ...?
kokoti.
Niekedy mám pocit, že homosexuálnych párov je viac ako hetero...
postupne začnú nenávidieť ten stereotip a začnú sa podjebávať- ale nazvú to inteligentným spôsobom- Voľný vzťah-