Mate skusenosti s hotelmi pre psov? Hrozi nam, ze tyzden nebude mat kto ostat doma so psom a tak ak by si ho zrovna nemohol zobrat ani nikto zo znamych, uvazujem nad hotelom.. I ked ich velmi nemusim, ine riesenie mi nenapada.. Nasla som aj stranku, kde t
Tak to si zas nemyslim, ze by ponukali v psych hoteloch nejake hrozne sluzby. Od toho im zasolis slusne peniaze, aby o chlpateho milacika bolo patricne postarane .
@flussica do útulku sa psy odložiť nedajú, tie majú náprask aj bez toho (viď košický útulok, kde je kapacita 80 psov a stav 162)
@decay hotel pre psov je trošku drahá záležistosť, ale o psa tam máš skvele postarané, a máloktorý pes trpí traumou z toho, že musí prenocovať v koterci (lepšie hotely majú aj tie koterce veľké a luxusne vybavené). Najlepšie je podľa mňa nechať psa u nejakého zodpovedného známeho, ale keď sa taký nenájde, tak ten hotel je celkom fajn riešenie.
@decay ja idem dať tiež môjho psa do psieho hotelu a mám tiež starosti ale trochu som si pozisťovala od známych ako to funguje a majú s tým dobré skúsenosti... verím že sa tam bude mať môj pes veľmi dobre
a do útulku by som ti neodporúčala... jedny dali psa do útulku na nejaký týždeň a nemohli ho dať medzi psov, ktorý sú v útulku na stálo, tak ho umiestnili do konských boxov... a niekto nevedel, že tam je pes, otvoril a pes zdrhol a už sa nevrátil veterinár potom musel rodinke platiť za psa, ale myslím si, že zaplatenie je najmenej...
ja by som najradsej u niekoho znameno, lenze vec je taka, ze ideme na dovolenku s vacsinou psickarov ktorych pozname, s tym, ze oni psov beru, lebo su o dost starsi a zyvknuti na cestu
a ku tomu kotercu.. nas je este krpec, nie je stale zvyknuty spat sam, resp. ked nema pri sebe cloveka, preto by mi viac vyhovoval ten dom, v ktorom sa o nich staraju ako o svojich, ako hotel
@aisy9899 mne zas akurat jedna znama hovorila, ze sa im tam prilis nevenovali tak to ma odradilo trocha
@yeya@impulse BA.. do utulku by som urcite ani nedala.. joj chudaci tak peniaze by ma zrejme v tom pripade najmenej zaujimali, debili
@decay ponuka je rôzna, dá sa nájsť všetko možné, ale dávaj pozor na podvodníkov, ktorým dáš psa a už ho neuvidíš. Btw ak ostatní berú psy, tak prečo nevezmete i vášho? veď aj mladé a neskúsené psy môžu cestovať, nejako sa predsa zaučiť musia (v prípade, že nebýva tomu tvojmu zle v aute)
vyzeraju byt celkom fajn, maju tam kopec fotiek, dokonca na dog fore pisala jedna, ze to je jej susedka a ze tych psov ozaj zboznuje
tak oni maju psov co maju rok a viac a nas tri mesiace.. bohvie, ako by to vyzeralo, ak by boli doobeda sami v apartmane, pretoze ich su kludni, ale nas by sa furt hral s druhymi (proste stena), tak neviem ako by to tam prezili spolu
zle mu nebyva, myslim, ze by vacsinu cesty aj tak prespal a aj tak bude vela zastavok, kvoli druhym psom, ale mama ho velmi nechce brat
@soraya tak tam kde chodim so svojim na veterinu, tam nad tym je hotel a som sa pytala a povedala ze 50 € an den, tak mi spadla huba tri poschodia nizsie, zavrela som ju a odisla
@popolcek si zober taký Podlesok, čo je luxusný hotel Dany Tóthovej, maximum za deň má 15 eur za problémového psa nad 40 kíl. Za psa do 20 kíl je nejakých 7 eur. Plus v tom nie je strava, ale to už nie je taká veľká položka. A to kde prosím ťa chodíš na veterinu? Nech sa im vyhnem zďaleka
@popolcek ale občas sa stane, že človek nemá inú možnosť. Niektoré hotely fungujú fakt profesionálne a psy sa tam majú dobre, občas aj zabudnú, že im chýba pán tak na KVP ja našťastie nechodím ale ja tiež nedávam psy do hotelov, by som sa nedoplatila, to by som fakt musela dať 50 eur na deň.... ale u nás sa to vždy dá vyriešiť inak a vždy je niekto doma, takže spoko
Chystáte sa odcestovať, ale nemáte kde dať Vášho psíka? Postrážim Vám ho! Som študentka gymnázia s láskou k zvieratám.Mám niekoľko ročné skúsenosti so psami a ponúkam celoročné stráženie psov všetkých plemien v domácom prostredí rodinného domu alebo bytu. Kompletná starostlivosť o psíka samozrejmosťou, strava podľa dohody. Bližšie info: 0902292999 charlenne@centrum.sk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
@decay hotel pre psov je trošku drahá záležistosť, ale o psa tam máš skvele postarané, a máloktorý pes trpí traumou z toho, že musí prenocovať v koterci (lepšie hotely majú aj tie koterce veľké a luxusne vybavené). Najlepšie je podľa mňa nechať psa u nejakého zodpovedného známeho, ale keď sa taký nenájde, tak ten hotel je celkom fajn riešenie.
a do útulku by som ti neodporúčala... jedny dali psa do útulku na nejaký týždeň a nemohli ho dať medzi psov, ktorý sú v útulku na stálo, tak ho umiestnili do konských boxov... a niekto nevedel, že tam je pes, otvoril a pes zdrhol a už sa nevrátil veterinár potom musel rodinke platiť za psa, ale myslím si, že zaplatenie je najmenej...
ja by som najradsej u niekoho znameno, lenze vec je taka, ze ideme na dovolenku s vacsinou psickarov ktorych pozname, s tym, ze oni psov beru, lebo su o dost starsi a zyvknuti na cestu
a ku tomu kotercu.. nas je este krpec, nie je stale zvyknuty spat sam, resp. ked nema pri sebe cloveka, preto by mi viac vyhovoval ten dom, v ktorom sa o nich staraju ako o svojich, ako hotel
@aisy9899 mne zas akurat jedna znama hovorila, ze sa im tam prilis nevenovali tak to ma odradilo trocha
@yeya @impulse BA.. do utulku by som urcite ani nedala.. joj chudaci tak peniaze by ma zrejme v tom pripade najmenej zaujimali, debili
ved prave pozerala som tento web » www.zelenydom.websnadno.cz/Dovolenka-pre-p...
vyzeraju byt celkom fajn, maju tam kopec fotiek, dokonca na dog fore pisala jedna, ze to je jej susedka a ze tych psov ozaj zboznuje
tak oni maju psov co maju rok a viac a nas tri mesiace.. bohvie, ako by to vyzeralo, ak by boli doobeda sami v apartmane, pretoze ich su kludni, ale nas by sa furt hral s druhymi (proste stena), tak neviem ako by to tam prezili spolu
zle mu nebyva, myslim, ze by vacsinu cesty aj tak prespal a aj tak bude vela zastavok, kvoli druhym psom, ale mama ho velmi nechce brat
my sme psa radsej zobrali so sebou
ale všeobecne nechcem dávať psa do hotelov. príde mi to veľmi americké a rozkydané pes je môj a ničí iný!
v ba byva tak 12-15E/den
Chystáte sa odcestovať, ale nemáte kde dať Vášho psíka? Postrážim Vám ho! Som študentka gymnázia s láskou k zvieratám.Mám niekoľko ročné skúsenosti so psami a ponúkam celoročné stráženie psov všetkých plemien v domácom prostredí rodinného domu alebo bytu. Kompletná starostlivosť o psíka samozrejmosťou, strava podľa dohody. Bližšie info: 0902292999 charlenne@centrum.sk
Tešíme sa na Vášho psíka!