Tak dostala som taký nápad, že keď už sú prázdniny a väčšina má kopu času, mohli by sme na birdzi niečo také, čo by robili všetci useri v rovnakú dobu, rovnaký deň a tak... tak na vyvolanie pocitu spolupatričnosti a výnimočnosti nás birdzákov ... dajte n
neodovedám si sama sebe, len sa opravujem, tam hore som zabudla napísať slovíčko oraganizovať , ja nemyslim sediet na riti , preto som napísala dajte návrhy...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
no podla mna to je blbost lebo aj ked su prazdniny urcite tu teraz nebudu vseci sediet v ten isty caas a robit neznamu spolocnu aktivitu
neodovedám si sama sebe, len sa opravujem, tam hore som zabudla napísať slovíčko oraganizovať , ja nemyslim sediet na riti , preto som napísala dajte návrhy...
Mimochodom, čo vy chcete aký grupen sex, tu pozerám tie vaše veky čo ste si dali a smejem sa
ach joo..
@johnysheek to by nebol zlý nápad len bol aby ho škoda (birdzu) ale určite by to bolo zaujímavé