raz za čas treba .. inak je to strašne užasny sex... marihuana sposobuje, ze sa vsetky pocity zosilnia, teda je vacsia aj nadrzanost a aj citlivost na istych miestach
@schizoofrenik hhh sám si zo seba robil sprostého šak ani sám si nevedel o čom som celý čas rozprávala a verím tomu, ze z tých rozhovoroch si si pamätal fakt len niečo hhh...
@ejmidv no hej, ešte si mi rozprávala o tvojich susedoch /ináč žiješ v riadnom obludáriu vieš o tom?/ ptm si mi furt vyprávala aby som nehodil špak na zem a aj o tom že vestenice sú "taká gulička"
@schizoofrenik ty kokšooo to hentolko vecí si pamätáš? no dobrééé no hej hej zijem veru a to ešte nepoznáš vedlajšie vchody, ale tak my patríme z vesteníc asi medzi ten najhorší vchod ...a ten špak, to bolo ked si odchádzal!
ze gulička no lepšie jak čerenany čo je len taká čiara
aj ja som bola inak dost namotaná na tie hviezdy ale šak ..niečo na nich proste bolo!
no, priam tak že by sme vykonávali obe činnosti naraz to nie, to by bolo trošku problematické, ale sex keď si zhulený je... hm, neskutočne fenomenálne úžasný zážitok, jeden z najsilnejších v živote aké som zatiaľ mal, hlavne keď si k tomu pustíš dobrú hudbu, prestaneš vnímať svoje telo ako vec zloženú z hmoty, prestaneš vnímať že si samostatná bytosť, a vnímaš "seba" a toho druhého a hudbu ako jeden prepojený, s hudbou dokonale zladený a pulzujúci tok energie. skrátka v tom momente si energiou ktorá je tebou, hudbou, a tým druhým človekom zároveň, pre mňa osobne hlboko intenzívny a spirituálny zážitok
@antifunebracka - chcel som si napísať niečo pekného v zmysle netolerantnosti a možno zbytočnej konzervatívnosti, ale myslím že ten tvoj podnickový text "boss birdzu" mi stačí na to aby som vedel že to nemá zmysel. mám pocit že zo všetkých zúčastnených v tejto ankete si tu jediný kokot ty (nech už si akéhokoľvek pohlavia (z "neznámych" dôvodov mi tvoj nick vždy evokoval pohlavie ženské), pretože kategoricky odsudzuješ ľudí o ktorých nič nevieš podľa niečoho o čom nič nevieš a nijako to nesúvisí so žiadnymi charakterovými ani intelektuálnymi vlastnosťami človeka.
@midnight blablabla fetacke reci. ano kategoricky odsudzujem ludi co hulia a viem o trave dost, cize neviem, kto tu koho skatulkuje. a nehraj sa na intosa, ked na avatari ukazujes vsetkym vztyceny prostrednik
@antifunebracka - neexistuje nič ako štartovacia droga, existujú len štartovacie protidrogové "vzdelávacie" programy na školách, kde ľuďom natlčú do hlavy, že im tráva zničí mozog, zruinuje spoločenský život, a budú na nej závislí tak že ich bude úplne ovládať. Ľudia potom vyjdú zo školy, skúsia trávu, zistia že sú to pičoviny, tak si povedia že pravdepodobne aj to čo im profáci nakecali o ostatných drogách sú pičoviny, a zvedavosťou samozrejme disponuje každý, takže ich zo zvedavosti skúsia. Lenže pri ostatných drogách už to až také pičoviny nie sú. Takto funguje "vstupnobránovosť" trávy
@midnight este keby si bol taky dobry, poprosim nejaku genialnu teoriu, preco by mal niekto nieco podobne vtlkat studentom do hlavy, ked su to take picoviny
@antifunebracka ...Nehnevaj sa namna, ale ja osobne si myslim, ze chlast je ovela vaksie svinstvo a ludia piju ako duhy... Btw... Keby tam bola moznost, ze si navzajom pichaju metamnfetamin, ci pernik rovno do zil tak co ?! "Who cares ?"
Kazdeho osobna vec, ako si osladit uz tak krasny akt lasky/nelasky
A pochybujem, ze si niekedy skusal/a travu ked takto reagujes...
Nepoznam nikoho, kto by po dlhom uzivani marijuanny presiel co i len k tvrdsiemu alkoholu, nie to este k ozajstnym drogam...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
s "byvalou" nejak nebola prilezitost
Keď som zhuleny tak som vlastne príliš sprosty na úplne všetko
Však @ejmidv ?
Najbližšie keď pojdeme von tak bez trávy ok?
nechcem byť stále za sprostého
Oukéééj bejčíí ale dá sa to tak, či tak
Rozprávala si o hviezdach väčšinu času
A ja som na ne musel kvôli tebe kukať ako fas!
ze gulička no lepšie jak čerenany čo je len taká čiara
aj ja som bola inak dost namotaná na tie hviezdy ale šak ..niečo na nich proste bolo!
No tak.. dobre sa na tie hviezdy kukalo ale furt nechápem prečo
Proste biele bodky na oblohe a ty si nemala väčšej radosti ako zisťovať ktorá sa ako volá
tu sa kazdý pozná s kazdým to ani nepochopíš
ale ked sa nad tými bielymi bodkami zamyslíš..niesú to len bodky!
Zmysluplné fórum.. ale aj tak ho už asi nikto neotvorí takže to je pass tým sa netreba zaoberať..
No... z môjho pohľadu to sú len bodky proste... Bodky. Hotovo načo sa budem zamýšľať nad niečím čo je odo mňa tak neuveriteľne ďaleko?
@antifunebracka - chcel som si napísať niečo pekného v zmysle netolerantnosti a možno zbytočnej konzervatívnosti, ale myslím že ten tvoj podnickový text "boss birdzu" mi stačí na to aby som vedel že to nemá zmysel. mám pocit že zo všetkých zúčastnených v tejto ankete si tu jediný kokot ty (nech už si akéhokoľvek pohlavia (z "neznámych" dôvodov mi tvoj nick vždy evokoval pohlavie ženské), pretože kategoricky odsudzuješ ľudí o ktorých nič nevieš podľa niečoho o čom nič nevieš a nijako to nesúvisí so žiadnymi charakterovými ani intelektuálnymi vlastnosťami človeka.
nechápem súvislosť, pravdepodobne preto že tam žiadna nie je.
hrať sa naňho nemusím, najmä v diskusii s niektorými ľuďmi .
a teraz ma ospravedlň, idem si pichnúť trochu trávy
Kazdeho osobna vec, ako si osladit uz tak krasny akt lasky/nelasky
A pochybujem, ze si niekedy skusal/a travu ked takto reagujes...
Nepoznam nikoho, kto by po dlhom uzivani marijuanny presiel co i len k tvrdsiemu alkoholu, nie to este k ozajstnym drogam...
S uctou,
Nobile
Napriklad taka slecna, ktora si rada obcas zahuli nejake to brcko musi respektovat, ze to ma u teba vopred prehrane
...Tak isto treba respektovat tych spoluobcanov, ktory si to brcko pri sexe radi zmotaju