mne je to takmer jedno, ale teší ma, že sa niečo mení a zlepšuje a obdivujem, že to robia pre ľudí, ktorí aj tak budu na to nadavat, lebo musia si doberat tych ktori su sikovnejsi a dokazu co uvidime coskoro
fuuuha....este som ani nerozlepila oči(fakt este ledva vidim) ale aj tak ich uz musim vyvalovat....v tskách mi chvilku trvalo kym som pochopila čo sa deje
@13 - na všetko sa dá zvyknúť. Možno sa ti teraz zdá že je neprehľadný a o týždeň ho už budeš vychvaľovať že nič lepšie som ešte nevidela - a starý birdz bol oveľa horší
@14 - áno je tu toho dosť nového. A dúfam že tu toho ešte veľa pribudne. Veď vylepšovania nikdy nie je dosť. Neboj sa - rýchlo si zvykneš - stačí pár dní a na starý birdz si už ani nespomenieš.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
a reagujem prva na diskusiu o novom Birdz
ale v pohode....aspon ze ten birdz uz konecne je
@14 - áno je tu toho dosť nového. A dúfam že tu toho ešte veľa pribudne. Veď vylepšovania nikdy nie je dosť. Neboj sa - rýchlo si zvykneš - stačí pár dní a na starý birdz si už ani nespomenieš.