No neviem na čo konkrétne myslíš, ale ak myslíš toto fórum tak to je dosť úbohé. Vedel by som na prstoch spočítať ľudí, ktorý tu bežne diskutujú. Napr. ja chodím na www.autohit.cz, tam behom 24h na jednu tému príde cca 30 príspevkov, tu na všetky témy dokopy toľko nepríde. Je tu strašne veľa registrovaných ľudí ale skoro nikto nediskutuje. Je to tu strašne mrtve
Aj ja som sa párkrát snažil robiť "nábor" na toto fórum a to tak že som poslal tajné správy nováčikom...no nejak to nezabralo. Škoda, pretože je to dobré fórum so zaujímavými témami. Ja fakt neviem....to tu nikto nemá čo povedať???
1. Shamelessly plug your forum on other similiar forums. Chances are, your post will be deleted, but enough people will read it before that happens. If you manage to just get one person from another site, that may be all it takes.
2. Manage the forum well! Be active as an administrator, clearly define boundaries. Be open to questions, and always work on improving the site.
3. Set aside a lot of time. To be honest, if I knew how much time I would have to spend on managing a site before I started, I would not be doing it.
4. Tell everyone you know!
And finally...
5. You need to give the impression that the board is already active. A good way to do this is create a bunch of fake users, then pretend to have discussions. A bit weird, but it works.
JP: aj nam to robia tolkokrat sme mazali z BIRDZ Love&Sex odkazy typu: "poznam super mega super mega forum www.laskaxxxxxxxx.wz.cz", co uzivatel pre istotu pridal do 30-40 diskusii na BIRDZ
myslis diskusie typu ze niekto odpise (a jeho odpoved je trochu vpravo a dalsia odpoved je vpravo), ze sa to vetvi a jedna diskusia sa rozbija na viac diskusii?
Pravdupovediac sa to tu da teoreticky spustit v priebehu 30 minut, pretoze system je naprogramovany tak, ze sa to da spravit, ale ja osobne nemam rad taketo diskusie, lebo potom ak ta diskusia je obrovska, tak uz nikto nestiha sledovat ze kde co pribudlo. Lebo subezne bezi debata a rozvijaju sa vetvy s odpovedami na mnohych miestach.
MNe sa najviac páči diskusné fórum na www.autohit.cz Je to pekné prehľadné fórum, aj keď najväčšia výhoda toho fóra je veľké množstvo diskutujúcich. Sú to super ľudia a nediskutuje sa tam len o autách, ale o všetkých chlapských veciach. Aj toto fórum je super, asi jedno z najlepších, len je tu málo ľudí, ale verím že sa to časom spravý.
Ja dúfam, že na Birdz nebude viac ako 1000 ľudí. Nie že by som nedoprial. Ale takto budeme taká malá spoločnosť, v ktorej sme fajn ľudia. Budeme diskutovať s niekým koho už dlhšie poznáme a nepribudne sem každý deň nejaký týpek (Typek nemyslím teba), ktorý tu bude blabotať blbosti, lebo on to tak na iných fórach videl a robil. Samozrejme, že je dobré ak sa zaregistruje niekto so smyslom pre humor a hlavne vernosťou Birdzu.
Ano Cobra, to je ciel BIRDZu, tento BIRDZ sa stavia tak, aby sa vybudovala komunita pre studentov, pre mladych ludi (preto vsetky sluzby su len do 26 rokov a sice teoreticky sa moze zaregistrovat aj starsi, zial tomu nezakazeme, alebo si uda nepravdivy vek), ale moj sen je aby sa z BIRDZ stalo miesto, kde sa mladi ludia budu spoznavat (nemyslim len lasku a sex, a take veci, ale proste ze spoznaju aj kamaratov, rovesnikov, ludi s podobnymi zalubami, nazormi), dalej ze tu mladi ludia najdu odpovede na svoje problemy a dalej by sme chceli aby sme tu my, mladi ludia, mohli ukazat svoj talent, preto som cez tajne posty aj vyzyval, ze kazdy kto vie robit flashove hry, tak nech posle, alebo ak sklada hudbu, tak nech posle mp3 (zatial prisli od dvoch), chceli by sme aby tretia funkcia BIRDZu (1. spoznavanie sa, 2. hladanie odpovedi na otazky), 3. moznost tvorit (pisat blogy, pisat clanky, posielat fotky, posielat mp3, videa, flashove hry, alebo neviem co...)...
taky BIRDZ by sa mi pacil (bol by som rad keby to bolo co najviac ludi, ale aby to boli kvalitni ludia, ktori si na BIRDZ nasli svoj svet (vid slogan serveru na hlavnej stranke) a ze si tu robia svoj svet, tvoria ho, ci uz obsahom alebo svojou existenciou...
Drag-on, toto forum vzniklo na konci januara 2006, cize pred troma mesiacmi, za tu dobu sa to sice mohlo rozbehnut aj viac, ale aj menej. Forum stale rastie a verim, ze uz coskoro tu bude dost ludi, aby si bol aj ty spokojny
podla mna ma tomas taketo veci napisane a uz to len kopiruje.... len tam prida meno a ctrl+v
no pozrel som toho autoshita a bohvie co to nie je na to ze je to stranka casopisu ... made in 98 minimalne...
inak asi by to potrebovalo nejake kontroverzne temy... zatial su tu len take kvazi ankety, ale niektore uz boli dobre napr boh neexistuje, mimozemske civilizacie...
a niektore odseky su podla mna navyse...> taka shs II je aktualna jak svina a filmy a serialy by sa dali pohode zlucit s televizorom...
2. temy som vymyslel v januari, ked som dokoncoval forum, s tym, ze po par mesiacov sa poprehadzuje poradie, dake sa zrusia,dake pridaju, podla toho ako ktore budu uspesne. Ak mate napady na nejake napady na temy, ktore by mohli nahradit tie, co zmiznu, tak mi ich kludne napiste
ja som len myslel taku prkotinku ze das vedla tej ikonky na poslanie spravy taku ikonku co ti napise do spravy len "RE:JP" tot vse...
A potom daj kontakt na tu firmu rad by som mal aj ja take poradenstvo... napr. marketingova strategia predania sameho seba v nocnych zabavnych podnikoch, zamerana prevazne na cielovu skupinu: zeny do 25 rokov.... dobre som to formuloval nie?
P3tula, neboj nikoho nezrusime, kto s BIRDZ vyrasta, moze tu zostat navzdy My budujeme komunitny server pre mladych ludi, nikoho neplanujeme rusit
V kazdom pripade, nechceme aby sem prichadzali akykolvek ludia, je ine, ak tu mas priatelov a rasties so serverom, a ine, keby sa sem mohol zaregistrovat barzkto.
A okrem toho, ked budes mat 26 rokov a budes pracovat alebo podnikat, tak ta s velkou pravdepodobnostou uz BIRDZ nebude bavit a proste sem prestanes chodit. A uzivatelia s dlhodobou necinnostou budu postupne vo vysledkoch vyhladavania dalej, lebo budu uprednostnovani ti, ktori sem chodia pravidelne...
Co sa tyka Karmy, karmu sme pripraveni teoreticky spustit do 48 hodin, len to nechcem volat Karma. Karmu ma iny server a nechceme aby to vyzeralo, ze po nich opakujem.
A tak mala anketa:
Vymyslite novy nazov pre KARMU
(pre tych co nevedia o com to je, malo by to byt nieco, cim budete hodnotit uzivatela, napr. jeho clanky v blogoch, tym,ze ak sa vam budu pacit budete proste klikat na taku vec "Tento clanok sa mi paci" a bude to zvysovat nejaku karmu toho cloveka A potom na zaklade toho,ked to bude par tyzdnov fungovat a vykrystalizuju sa najoblubenejsi uzivatelia, budeme robit nejaky cestny rebricek
tomas, ale tak dufam ze nebudem musiet zacat pisat clanky kvoli karme by bolo fajn keby s uzivatelia mohli hodnotit aj podla toho ako pisu na fore, ako su si sympaticky a tak... chapes
P3tula, vies uplne automaticke za kazdy prispevok to pravdepodobne nebude, lebo ta diskusia sa moze rozviest niekam kam povodny zakladatel ani nechcel.
Ale urcite to nebude iba za clanky v blogu, plan je ze to bude pri kazdej zmienke o danom uzivatelovi (pri diskusiach, pri profile, pri blogu a clankoch v blogu, pri fotkach...) takmer vsade, kde sa objavi Nick,bude sa dat cloveku zvysit "karma"...
A navrhujem fóra, do ktorých 30 dní nepribudne nový príspevok zrušiť. Je ich tu veľa a je to neprehľadné. Veď ak sa tam nikto mesiac nevyjadrí, znamená to, že už je to oldies.
Inač Btw..prečo by sa to nemohlo volať Karma? Je to bežne používané na mnohých stránkach a určite by nikto neobvinoval, že je to skopírované...a keď nie Karma tak sa mi pozdáva už spomenuté ,,Charizma""
akurat som bola na nejakom forume (moc ma nezaujalo) ale bola tam taka vecicka ze ludia dostavali kredity za to kolko krat sa im nacitali stranky a podobne
Tomino, daj si sosovky, na nikoho neutocim len podrypkavam, vramci srandy, takisto ako podrypol aj on to by som si nikdy nedovolila utocit na sefredaktora DDD
milujem ked na birdz pridu nejake slepice a este sem ani poriadne nechodia tak vsetky ich vety sa skladaju zo slov pi.. ko... a jeb.... nech idu do pi.. sak hen » www.birdz.sk/forum/forum.php...
sem uz chodim sto rokov a nejaka slepica aby tu do mna vyskakovala? treba karmu a hotovo.
ako @tomas ja som svoj vek evidentne prešvihla...pracujem,ale stále ma to baví chodiť sem...nemyslím,že je to vekom...aby človeka tento portál prestal baviť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
1. Shamelessly plug your forum on other similiar forums. Chances are, your post will be deleted, but enough people will read it before that happens. If you manage to just get one person from another site, that may be all it takes.
2. Manage the forum well! Be active as an administrator, clearly define boundaries. Be open to questions, and always work on improving the site.
3. Set aside a lot of time. To be honest, if I knew how much time I would have to spend on managing a site before I started, I would not be doing it.
4. Tell everyone you know!
And finally...
5. You need to give the impression that the board is already active. A good way to do this is create a bunch of fake users, then pretend to have discussions. A bit weird, but it works.
myslis diskusie typu ze niekto odpise (a jeho odpoved je trochu vpravo a dalsia odpoved je vpravo), ze sa to vetvi a jedna diskusia sa rozbija na viac diskusii?
Pravdupovediac sa to tu da teoreticky spustit v priebehu 30 minut, pretoze system je naprogramovany tak, ze sa to da spravit, ale ja osobne nemam rad taketo diskusie, lebo potom ak ta diskusia je obrovska, tak uz nikto nestiha sledovat ze kde co pribudlo. Lebo subezne bezi debata a rozvijaju sa vetvy s odpovedami na mnohych miestach.
taky BIRDZ by sa mi pacil (bol by som rad keby to bolo co najviac ludi, ale aby to boli kvalitni ludia, ktori si na BIRDZ nasli svoj svet (vid slogan serveru na hlavnej stranke) a ze si tu robia svoj svet, tvoria ho, ci uz obsahom alebo svojou existenciou...
no pozrel som toho autoshita a bohvie co to nie je na to ze je to stranka casopisu ... made in 98 minimalne...
inak asi by to potrebovalo nejake kontroverzne temy... zatial su tu len take kvazi ankety, ale niektore uz boli dobre napr boh neexistuje, mimozemske civilizacie...
a niektore odseky su podla mna navyse...> taka shs II je aktualna jak svina a filmy a serialy by sa dali pohode zlucit s televizorom...
1. a to Re: JP ako funguje na webgame?
2. temy som vymyslel v januari, ked som dokoncoval forum, s tym, ze po par mesiacov sa poprehadzuje poradie, dake sa zrusia,dake pridaju, podla toho ako ktore budu uspesne. Ak mate napady na nejake napady na temy, ktore by mohli nahradit tie, co zmiznu, tak mi ich kludne napiste
3. Samozrejme ze to mam napisane a len to vkladam Aj toto co ti teraz pisem, som chvilu musel hladat, aby som ti to skopiroval.
Vsetky tieto texty mi pisala kanadska marketingova poradenska firma
A potom daj kontakt na tu firmu rad by som mal aj ja take poradenstvo... napr. marketingova strategia predania sameho seba v nocnych zabavnych podnikoch, zamerana prevazne na cielovu skupinu: zeny do 25 rokov.... dobre som to formuloval nie?
V kazdom pripade, nechceme aby sem prichadzali akykolvek ludia, je ine, ak tu mas priatelov a rasties so serverom, a ine, keby sa sem mohol zaregistrovat barzkto.
A okrem toho, ked budes mat 26 rokov a budes pracovat alebo podnikat, tak ta s velkou pravdepodobnostou uz BIRDZ nebude bavit a proste sem prestanes chodit. A uzivatelia s dlhodobou necinnostou budu postupne vo vysledkoch vyhladavania dalej, lebo budu uprednostnovani ti, ktori sem chodia pravidelne...
A tak mala anketa:
Vymyslite novy nazov pre KARMU
(pre tych co nevedia o com to je, malo by to byt nieco, cim budete hodnotit uzivatela, napr. jeho clanky v blogoch, tym,ze ak sa vam budu pacit budete proste klikat na taku vec "Tento clanok sa mi paci" a bude to zvysovat nejaku karmu toho cloveka A potom na zaklade toho,ked to bude par tyzdnov fungovat a vykrystalizuju sa najoblubenejsi uzivatelia, budeme robit nejaky cestny rebricek
Ale urcite to nebude iba za clanky v blogu, plan je ze to bude pri kazdej zmienke o danom uzivatelovi (pri diskusiach, pri profile, pri blogu a clankoch v blogu, pri fotkach...) takmer vsade, kde sa objavi Nick,bude sa dat cloveku zvysit "karma"...
A navrhujem fóra, do ktorých 30 dní nepribudne nový príspevok zrušiť. Je ich tu veľa a je to neprehľadné. Veď ak sa tam nikto mesiac nevyjadrí, znamená to, že už je to oldies.
potvory...
najdiskutovanejsie temy
nediskutovane temy
a haluzne temy
a smajliiiiikov tomas ved som ti uz dal script tak to iba pekne rozbehaj a budeme happyyyyyy
sem uz chodim sto rokov a nejaka slepica aby tu do mna vyskakovala? treba karmu a hotovo.
ako @tomas ja som svoj vek evidentne prešvihla...pracujem,ale stále ma to baví chodiť sem...nemyslím,že je to vekom...aby človeka tento portál prestal baviť...