Myslela som že pôjdem no pre mňa je to tiež ďaleko...okrem toho trepať sa busom do KE...na to niesom stavaná ale rada by som niekedy šla...keď bude inde ako v Košiciach
@10 aaa uz neviem ani ako sa na bus chodi ale nie to je moc daleko odomna...ale tak my mame skolu max do 12:00-12:30 a casto byvam na nete aj cez mobil ...takze tak
@matus33 nepodieľa, nepoznám ju ani, ale oplýva značným prehľadom o birdze, ako si môžeš všimnúť... svit je viacmenej ďaleko, hoci by sa dalo prísť, cesta nie je dlhá... no pozdravujem aspoň svitko ryžu
@34 cesta fakt nie je dlhá (2 hodinky) ale vzhľadom na moju maloletosť je to v konfrontácii z rodičmi veľmi nepravdepodobne - a navyše neviem či by mi to stálo za to.
uplne najtrapnejšie vyznievajú "vyhovorky" typu : "musim upratovať " ..tak to ma vie poriadne nasrdit.. ano upratovanie je tak životne doležita vec, že ty alebo vaši rodičia neprežiju ak sa nepoupratuje, resp. sa poupratuje o 2-3 hod. neskor.. :d
@38 no moja mama by to neprežila
a k téme, ja by som aj prišla ale nie sú peniaze na cestu a ľudia nesťažujte sa že sú stretká len v BA a KE, šak si spravte vlastné aj vo vašom meste, to je až taký problém?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
ale ja by som nešiel
A Košice daľeko Ale zase tam možno aj nejaký ľudia prídu. Keby bolo napr. v PP tak by sme boli asi dvaja
a k téme, ja by som aj prišla ale nie sú peniaze na cestu a ľudia nesťažujte sa že sú stretká len v BA a KE, šak si spravte vlastné aj vo vašom meste, to je až taký problém?