viem, že to tu bolo už vela krat ale !!SURNE!! potrebujem vedet všetko podrobne o interrupcii..napr ako dlho to trvá, ako dlho sa musí ostat v nemocnici, ako zariadit aby sa otom nedozvedeli rodičia? ako sa budem potom cítit? dá sa to vykonat aj ked do ne
@simka999 takto... pravda je taká, že ja a kamarátka(nie tá tehotná, toto je zasa iná) zistujeme, pretože tá Tehotná kamaradka nas oklamala. ona NIEJE tehotná, a ani nebola. Chcela peniaze ktore jej akože všetky požičiame na potrat a čo jej priatel zarobí. je to naša nová spolužiačka a tak ju ešte moc nepoznáme. ale Sme Si isté že NEBOLA tehotná. ... preto sa pítame... takže NAOZAJ je to Kamoška.. a peniaze?? Kamaradi jej ,,požičiavajú,, a jej priatel s ktorým je len mesiac... a ževraj už stihni aj to decko ... tak Ten dre ako kôn, robí u otca mojho bývaleho a dokonca ROznaša letaky, len aby zarobil na potrat ktorý neexistuje. PRETO SA PITAME:
@mkamka NO PRáVE.. ONA OJEBALA šetkych OKOLO a my sa to teraz snažime dokázať!!! že neexxistuje aby bola poobede na potrate. POOBEDE a za 2 hodiny bola naspet, a ROVNO ISLA na PARTY KU KAMARADOVI:
@mkamka ja newiem načo chce tie prachy, v jednom kuse nam len vypráva aký su oni chudobný... je to Falošná Piča... Blondína. Jedna moja dobrá známa ju pozná a ked som jej povedala že ona je somnou vv triede, tak mi rovno povedala že jej v žiadnom pripade NEMAM VERIT že je to falošná kura. a Potvrdilo sa to, zistili sme že nas ojebava v každej vete.
@dpmc akože tí jej kamaráti sa jej naozaj poskladali toľko peňazí? riešte to s jej rodičmi.... koľko má rokov? ak nemá 16, tak bez vedomia rodičov to nemohla urobiť....
@simka999 presne.. ale ona si srandu nerobí. ona je falošná celá jak je... ale zauimalo by ma, že ona má neaký papier, o tom že tam bola... lenže ten jej mohla dat aj jedna jej známa, myslm že je gynekologička..
@mkamka 2 januára bude mat 16.. takze jej musi domov prist list že tam bola.. nie? a jej mama by to vediet musela.. ale proste...ona ked bola akože "tehotná" .. tak za 1. vtedy nemala plodné dni.. pretože na druhý den dostala krámy.... po2 TEHOTENSKY TEST NIKTO NEVIDEL IBA ONA!! ani jej IDIOT priatel ho nevidel. ... chápeš? on ho nechcel ani vidieť!!! po 3 ževraj jej BOLO KAZDE RANO ZLE.. ale v 1 mesiaci aby jej bolo zle? to može hovorit tomu kto žere seno.. po 4 načo mala vložku vo vrecku ked ževraj nemala potom už dalej krámy?? po 5 ako to že BEHA PO KAVIčkácha a po reštikách a zábavách?? ja byt na jej mieste tak na potrat šetrim KAZDE EURO!!!
po 6. akoto že celi den jej ževraj bolo "zle" ale poobede sa somnou najebat mohla.. to jej nebolo už ani hovno.. po 7. ked ževraj nemala krámy, tak prečo u nej doma je odpadkový kôš plný vložiek, ktoré ONA pouziva.. ked jej MAAMA je celi den v robote??? čo tam robili??? po 8. pôvodne mala ist na potrat ráno 20 decembra, a ZRAZU sa z toho stalo Včera poobede. o 13:40 jej skončila škola. z Pieštan šl newieme či do žiliny alebo to trnavy na potrat, kazdopádne o 16. Hod už bola DOMA!!!
Boha Mária byť jej materou tak jej tu škatuľu natrnem na troje!!! a žiadný potrat by som nedovolil, nech sa mladí starjú, keď trtkajú ako svište ..................filip
@dpmc ale ty nechápeš, že tu vôbec nejde o ten potrat, ale o tom ako klame ľudí? O tom musia jej rodičia vedieť !!! A potom bude mať dievča doma veľmi veselo.
po 1. neverim, ze sa co i len jedna vec z toho SKUTOCNE stala
po 2. netusis ani o com hovoris (veci typu: v prvom mesiaci jej nemoze byt zle). PRAVEZE V PRVOM TRIMESTRI (trojmesacie) BYVA ZENAM najcastejsie zle a vsetky tie ranne nevolnosti z dovodu hormonalneho disbalansu (nerovnovahy), ktore sa po case ustalia.
po 3. co ty sa do toho vobec staras?? Co ma ona v kosi (odkial to vobec vies) a kadial chodi. Koho chces usvedcovat a kto si ty aby si PORIADOK nastolila?
po 4. potraty tusim do 8 tyzdna sa daju absolvovat bez hospitalizacie. /kebyze si aj precitas to, co ti @mkamka v tym linkoch poslala/
myslím, že v komentári číslo 30 to máš pekne vysvetlené a chcela by som sa opýtať, čo ti pomohlo v @19 "je to Falošná Piča... Blondína. " to slovo "Blondína"? akože je falošná piča za to že je blondína? ... aj ja som blondína a som zrejme až taká "piča" že si o tebe myslím že si piča
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
TO NIEJE O MNE ALE O KAMOŠKE..
oto nejde, to nieje doležite.. len potrebujem vedet ako to prebieha
notoricky znamy priklad s odsudenim a oslobodenim nemusime snad spominat.
» www.interrupcia.estranky.cz/... ale skús tu
» www.soulwork.sk/index.php/int... a tu....
prestavam citat forum
po 6. akoto že celi den jej ževraj bolo "zle" ale poobede sa somnou najebat mohla.. to jej nebolo už ani hovno.. po 7. ked ževraj nemala krámy, tak prečo u nej doma je odpadkový kôš plný vložiek, ktoré ONA pouziva.. ked jej MAAMA je celi den v robote??? čo tam robili??? po 8. pôvodne mala ist na potrat ráno 20 decembra, a ZRAZU sa z toho stalo Včera poobede. o 13:40 jej skončila škola. z Pieštan šl newieme či do žiliny alebo to trnavy na potrat, kazdopádne o 16. Hod už bola DOMA!!!
@alexa1993 pokiaľ má viac ako 16 tak nemusia.
nic v zlom, ale ty si taka krava.
po 1. neverim, ze sa co i len jedna vec z toho SKUTOCNE stala
po 2. netusis ani o com hovoris (veci typu: v prvom mesiaci jej nemoze byt zle). PRAVEZE V PRVOM TRIMESTRI (trojmesacie) BYVA ZENAM najcastejsie zle a vsetky tie ranne nevolnosti z dovodu hormonalneho disbalansu (nerovnovahy), ktore sa po case ustalia.
po 3. co ty sa do toho vobec staras?? Co ma ona v kosi (odkial to vobec vies) a kadial chodi. Koho chces usvedcovat a kto si ty aby si PORIADOK nastolila?
po 4. potraty tusim do 8 tyzdna sa daju absolvovat bez hospitalizacie. /kebyze si aj precitas to, co ti @mkamka v tym linkoch poslala/
cize netrep somariny a hlavne si nevymyslaj.
pekny den