Niektorí jedinci by sa mali zamyslieť nad tým čo robia a hovoria, pretože viem, že tu podobní ako rodičia toho nebohého chlapca sú To video ma chytilo za srdce :/
každy nesieme svoj kríž utrpenia, niekto ho má väčší, iný menší....
ale je tu aj láska a práve ta chýba v n aších srdciach, zlo, egoizmus, vojny ničia vedomie ľudí a tí sa stávaju bezohľadní voči všetkému a všetkým ..........filip
Ja by som chcel zažiť aspoň týždeň, keď sa na človeka nebude z každej strany hrnúť záplava článkov a videí ako sú GLBT diskriminovaní, Židia utláčanou obeťou, moslimovia ukrivdení a menšiny ohrozované. To by bolo vážne fajn. Človek má tej propagandy už dosť.
Áno, strašne smutné to si zrejme chcel počuť.Hoci mne to smutné ani nepríde, pretože denne sa deje xyz horších vecí a pokiaľ by som sa mal rozľútosťovať nad všetkým skončím na psychiatrií.
Toto si fórum nezaslúžilo, pre takéto veci sú tu statusy. Už sa teším ako budem za tieto opovrhnutia hodné myšlienky verejne pranierovaný moralistami.
nechapem ako moze niekto liezt na strechu a padnut z nej, nechapem naco tam lezie vobec tak nakraj
a este ma strasne iritovala ta hudba, ktora sice chcela byt smutna ale zdala sa mi strasne agresivna
a k pointe, bolo to smutne, je mi toho chalana luto, rodinnych prislusnikov toho mrtveho by som zadusila striebornymi posvatenymi krizmi.. snad si raz ludia uvedomia ze nezalezi na tom kto je ake pohlavie..
ked mame rovnopravnost v praci, ze vojak moze byt aj muz aj zena, potom by to mali zaniest aj sem.. dnes uz nie je zriedkave ked sa clovek narodi akoby do zleho tela, aj ja som jedna z takych.. ja som este ten lepsi pripad, ked sa povazujem za homosexualneho chalana, cize v konecnom dosledku som heterosexualna baba co sa sprava viac ako chlap ako zena.. nie vsetci maju toto stastie
@paracelsus nechapem ako mozes porovnavat homosexualov a multikulturalizmus
a viem ze sa deju aj horsie veci ale skonkretizujes mi to? napriklad to ze v afrike umieraju deti od hladu? proti tomu sa snazia orgenizacie aj ludia bojovat, my bezni smrtelnici nemame prilis moznost ako zlepsit ich uroven ale stale na to prispievame.. no podla mna nemozes porovnavat afriku s amerikou, europou, to su proste dva rozdielne (skoro uz) svety.. preto co je v amerike tragedia nemusi byt tragedia v afrike.. tuto ludia nezvyknu umierat od hladu, preto si dovolim povedat ze ked ti umrie milovany clovek s ktorym si bol 6 rokov, nemozes si s nim adoptovat deti a nakoniec ta ani nepustia na jeho pohreb.. ze je malo horsich psychicky boliacich veci
@hoperpohroma Povieš mi prosím kde niečo také porovnávam? Ja hovorím o čomsi celkom inom. Doslova denne sa to na človeka hrnie z viacerých strán a človek je už z toho unavený. Nič viac, nič menej. V tom mojom statuse si ľudia nájdu v podstate čo chcú, ty si tam našla takéto porovnávanie. Celý ten status bol však myslený celkom inak.
zlé na tom je, že je to tak dlhé a primitívny človek s názorom, že gayi by mali umrieť si to ani nepozre. a nemyslím, že ak by si to aj niekto taký pozrel, zmení názor, keď už je tak hlúpy, aby si to vôbec niekedy začal myslieť. hej, smutné to je. ale neviem. sralo ma na tom celú dobu jak je to spravené aby to trhalo srdcia empatickým ľuďom nech to zdieľajú po internete. mala som po pozretí strašne blbý pocit, nedotklo sa ma to :/ asi som potom veľmi zlý človek no, keď mi príde zbytočné zakladať o tomto videu fórum.
@hoperpohroma Stále nerozumieš tomu, ako bol ten status myslený. Prečo by som mal narážať na konkrétne prípad? V tej časti statusu som narážal na to, že takéto i ďaleko horšie veci sa (z môjho pohľadu) dejú denne a je jedno či postihnú jednotlivca, dvojicu či kvantum ľudí. Nič neporovnávam, len sa pozastavujem nad dvomi absurditami: už spomenutá, že sa tieto veci stále omieľajú a že toto fórum je (podľa môjho názoru a ako sa zdá nielen môjho zbytočné). Sú tu statusy blogy.
Mne je jasné, že ťa to čo som napísal ako liberálneho človeka zrejme poburuje, ale opäť prízvukujem že to bolo myslené inak, než si to pochopila.
@paracelsus ja hlavne nechapem preco diskusny prispevok volas status
ze kazdy den niekomu umrie milovana osoba neznamena ze to nie je smutne.. najma ked to spravanie sa k tomu chalanovi po smrti mohlo ovplyvnit to ci mohli byt zobrati alebo nie
a preco by na to bolo forum zbytocne? ludia si tu mozu vymienat nazory presne tak ako my dvaja
@hoperpohroma Mea culpa, bohužiaľ som omylný. Pozri, ja som vyjadril, že toto fórum pokladám za zbytočné a uviedol som i prečo. Ako sa zdá tak moje slová zarezonovali viac ako mali. Ale povedz mi, čo je cieľom tohto fóra?
Ja beriem, že ten aspekt ktorý si spomenula tu je, ale stále si myslím že je koniec koncov zbytočné.
@paracelsus cielom fora je vyjadrit nazor na to video a osoba co to sem dala pravdepodobne dufa ze zmeni inym osobam myslenie, ale to by si to museli aspon pustit
@barky Keď to tak vnímaš, tak s tým nemôžem nič urobiť.
Uniká mi však podstata toho, prečo kvôli spomenutiu slova Žid tu vyťahuješ tie závany. A ešte 3 veci beo.sk nečítam a bude to síce pre teba zrejme šokujúce, ale čuduj sa svete o židovskú kultúra a dejiny a v rámci možností i židovskú mystiku sa zaujímam. Dokonca som absolvoval 2 predmety práve o dejinách Židov a judaizme.
Mám konzervatívne a vlastenecké názory, to rozhodne nepopieram. Ale tým závanmi o antisemitizme si sa v mojom prípade sekol. Ale moje niekdajšie bradaté ja sa na závanoch celkom pobavilo.
ľudia nechápu asi význam toho videa :/ vy vidíte iba fake a samé blbosti okolo toho. skuste sa do toho vžiť, ak ste teda mali odvahu aspoň si to spustiť
@acheraya tak to prajem vela šťastia u nás na slovensku to budeme potrebovať
@28@paracelsus podla mna to nema zmysel s nim riesit, su ludia ktorych pri spomenuti slova "YXZ" zaboli rit tak silno, ze nevnimaju kontext v ktorom to bolo spomenute, ale svoj vlastny scenar. Proste maju haluze.
schvalne som nepisal konkretne slovo. da sa tam dosadit hocijaka "citliva tematika"
ludia su uz proste presyteni emotivnymi picovinami. nie sme vsetci idealisticki teenagery aby sme sa vzivali do kazdeho videa, ktorych je tu hromada na roznu tematiku (najepsi priklad asi Kony 2012, ktory mal megahype ale dopadlo to fiaskom).
@acheraya ja ti prajem vela stastia aby si sa po studiu vobec zamestnala ako "pani psychologicka" a nie este cakat ze budes mat priestor na "riadnu osvetu"
@zamidari ja robotu budem mať, lebo to idem študovať preto, lebo chcem a mám nato predpoklady a budem dobrá .. a nie preto, že nič iné nebolo/nič iné neviem..
Problémom je, že homosexualita nie je problémom homosexuálov, ale heterosexuálov. Homosexuáli sa na svet nepýtajú. Ich orientácia nemôže byť proti prírode, pretože príroda ich sama vytvorila. Potvrdilo sa homosexuálne správanie aj medzi zvieratami (napr. levmi). Homosexuálom sa jedinec nestáva, ale sa rodí. Homosexuáli nemôžu byť diskriminovaní. Treba, aby boli spoločnosťou akceptovaní.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Skôr to malo ísť do statusu/blogu
.....smutné je to ale neviem čo si tým chcel povedať....ľuďom nezmeníš názor tým že im dáš pozireť video
ale je tu aj láska a práve ta chýba v n aších srdciach, zlo, egoizmus, vojny ničia vedomie ľudí a tí sa stávaju bezohľadní voči všetkému a všetkým ..........filip
Áno, strašne smutné to si zrejme chcel počuť.Hoci mne to smutné ani nepríde, pretože denne sa deje xyz horších vecí a pokiaľ by som sa mal rozľútosťovať nad všetkým skončím na psychiatrií.
Toto si fórum nezaslúžilo, pre takéto veci sú tu statusy. Už sa teším ako budem za tieto opovrhnutia hodné myšlienky verejne pranierovaný moralistami.
a este ma strasne iritovala ta hudba, ktora sice chcela byt smutna ale zdala sa mi strasne agresivna
a k pointe, bolo to smutne, je mi toho chalana luto, rodinnych prislusnikov toho mrtveho by som zadusila striebornymi posvatenymi krizmi.. snad si raz ludia uvedomia ze nezalezi na tom kto je ake pohlavie..
ked mame rovnopravnost v praci, ze vojak moze byt aj muz aj zena, potom by to mali zaniest aj sem.. dnes uz nie je zriedkave ked sa clovek narodi akoby do zleho tela, aj ja som jedna z takych.. ja som este ten lepsi pripad, ked sa povazujem za homosexualneho chalana, cize v konecnom dosledku som heterosexualna baba co sa sprava viac ako chlap ako zena.. nie vsetci maju toto stastie
a viem ze sa deju aj horsie veci ale skonkretizujes mi to? napriklad to ze v afrike umieraju deti od hladu? proti tomu sa snazia orgenizacie aj ludia bojovat, my bezni smrtelnici nemame prilis moznost ako zlepsit ich uroven ale stale na to prispievame.. no podla mna nemozes porovnavat afriku s amerikou, europou, to su proste dva rozdielne (skoro uz) svety.. preto co je v amerike tragedia nemusi byt tragedia v afrike.. tuto ludia nezvyknu umierat od hladu, preto si dovolim povedat ze ked ti umrie milovany clovek s ktorym si bol 6 rokov, nemozes si s nim adoptovat deti a nakoniec ta ani nepustia na jeho pohreb.. ze je malo horsich psychicky boliacich veci
lebo podla mna malo co moze byt horsie ako toto
Mne je jasné, že ťa to čo som napísal ako liberálneho človeka zrejme poburuje, ale opäť prízvukujem že to bolo myslené inak, než si to pochopila.
ze kazdy den niekomu umrie milovana osoba neznamena ze to nie je smutne.. najma ked to spravanie sa k tomu chalanovi po smrti mohlo ovplyvnit to ci mohli byt zobrati alebo nie
a preco by na to bolo forum zbytocne? ludia si tu mozu vymienat nazory presne tak ako my dvaja
Ja beriem, že ten aspekt ktorý si spomenula tu je, ale stále si myslím že je koniec koncov zbytočné.
Uniká mi však podstata toho, prečo kvôli spomenutiu slova Žid tu vyťahuješ tie závany. A ešte 3 veci beo.sk nečítam a bude to síce pre teba zrejme šokujúce, ale čuduj sa svete o židovskú kultúra a dejiny a v rámci možností i židovskú mystiku sa zaujímam. Dokonca som absolvoval 2 predmety práve o dejinách Židov a judaizme.
Mám konzervatívne a vlastenecké názory, to rozhodne nepopieram. Ale tým závanmi o antisemitizme si sa v mojom prípade sekol. Ale moje niekdajšie bradaté ja sa na závanoch celkom pobavilo.
tak si to radšej nepozrem už vôbec, lebo by som len plakala a to nemá význam ..
tak radšej počkám 5 rokov kým vyštudujem a ako pani psychologička začnem šíriť aj u nás riadnu osvetu proti homofóbii ..
@acheraya tak to prajem vela šťastia u nás na slovensku to budeme potrebovať
schvalne som nepisal konkretne slovo. da sa tam dosadit hocijaka "citliva tematika"
ludia su uz proste presyteni emotivnymi picovinami. nie sme vsetci idealisticki teenagery aby sme sa vzivali do kazdeho videa, ktorych je tu hromada na roznu tematiku (najepsi priklad asi Kony 2012, ktory mal megahype ale dopadlo to fiaskom).
@acheraya ja ti prajem vela stastia aby si sa po studiu vobec zamestnala ako "pani psychologicka" a nie este cakat ze budes mat priestor na "riadnu osvetu"
ale ďakujem za prianie