Lubim jednu holku , strasnee ... ale pred nedavnom mi kamaratka povedala ze ju videla s nejaky inym chalanom sa drzat za ruku .... iny priatelia vravia ze to neni mozne , iny zase ze sa jej pacia taky vlasaty .... tak ja vazne neviem , a jej sa to nechcem
Podla mna je hlupe riesit veci priamym rozhovorom, chod s nou niekam von a spoznajte sa nejak a zistis, ci si vzajomne vyhovujete. :p A ak ta odbije, tak pride dalsia :p
no neviem ludia ja som mal taký istý prípad tahalo sa to takmer dva roky ako nič to bolo jedno ale teraz ona má stále toho frajera a predsa sa somnou stýka každý den ...? a vôbec nechápem prečo to robí. a to som sa s nou raz rozprával možno dokopy 10 min aj to vo vlaku rozhodne sa jej ozvy inak nemáš šancu ona za tebou nepríde... a ked ta odkopne vieš, že nieje pre teba, teda podla toho ako ta odkopne... ale to poznáš...
nepytaj sa nato priatelov sak ked ti kazdy povie inu verziu tak sa to rovno spytaj jej, ked nie priamo tak aspon nejako medzi recou lebo kamosi niekedy nataraju picoviny jak novy cas
co ked ta odbije? samozrejme zistis ze nema o teba zaujem a mozes o nej prestat snivat...a co potom? urcite nie sa utapat v alkaci ale zit dalej... ale ak mas odvahu opytaj sa jej na to a ako uz bolo spomenute, radsej vediet nacom si ako byt v nevedomosti. ver mi ze po nej urcite pride nejaka dalsia moznoze po dlhsom case ale urcite
suhlasim s haskym.... proste...... skus too.....ved risk je zisk...ale može byt aj prehra.... ale maš an to..aby si si ju ziskal...tak makaj...ale podla mna chce to čas nielen onaa.... vieš ake to jee... takžee........ DD
Hm, strasne ju luuuubis, ale este si s nou ani nerozpraval, to ako ide dokopy? Mno ja neviem, pokial mam poradit z vlastneho zivota, tak pockaj, bud jej kamos, ale nic nenaznacuj, ono sa to casom moze vyvinut. Ano ja viem,uz som to pisal do inej diskusie, ale vlastna skusenost ma naucila a momentalne nemam so vztahmi vacsie problemy
ja som bol zalubeny do spoluziacky dost dlho... a potom som jej to povedal, odbila ma a nebavili sme sa spolu. a teraz sme dobri kamosi. cize... povedz jej to, nech ta aj odbije
aj ja chcem aby sa do mňa nejaký chlapec zaľúbil ale aby som bola zaľúbená aj ja do neho... ale ja som ešte dieťa, ešte som lásku asi nezažila, alebo ju nespoznala? to nič
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
20.zrejme refresh.
» www.kukaj.sk/videa/3832/Prek...
» www.kukaj.sk/videa/3833/Zvad...
inak..... heeeeej detiii DNES MÁME SVIATOK!!