No jo, tak to v láske býva... Ale toto by som u teba láskou nenazvala, skôr takým pobláznením "predpubertálnych" hormónov..... Tak ju ber aj ty ako kamarátku a raz si možno zaspomínate na krásne detské časy.... na lásku máš ešte dosť času
wow chlapec ma dvanast a uz je zamilovany, sakra musim rychlo dobiehat,ved uz mam 16 a pol a nikoho som nemilovala... asi sa zajtra do niekoho zamilujem...
Ach chlapec o par rokov si nespomenies ani na jej meno neboj
Presna tak. V takom veku skratka nemoze chalan MILOVAT babu. Je to pobluznenie, sympatie a tak podobne...ked budes starsi, estelen zistis, co to znamena slovko milovat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
To , že jej povieš, že "si do nej" alebo že jej posielaš papieriky na hodine Prvouky NIE JE láska!!!!!!
Chlapce mas 12 a ohanas sa slovom milovat? Ani sa jej necudujem, ze ta zrusila ak si na nu vybafol "milujem ta".
A ked ta ma rada ako kamarata, tak s tym nic nespravis, lasku si vynutit proste nemozes.
Skus na nu zabudnut a poobzeraj sa aj po inych dievcatach.
zajtra to bude zasa ktora baba? lebo za par msiacov sa to vsetko zmeni. si len zamylovany chlapcek
Ach chlapec o par rokov si nespomenies ani na jej meno neboj