Prosím poradte mi ako možem pomahat birdzu...Nic..newiem ... to proste ked tu napisem do Fora... tak pomaham??? abo jako pls poradte dakujéém dobry ludia cmoq
mozes pisat pribehy, pridavat fotky, diskutovat normalne k temam (nie urazat inych ludi), alebo napriklad volat kamaratov a kamaratky aby sa sem zaregistrovali. BIRDZ potesi cokolvek, cim pomahas rozvijat obsah (napriklad aj vo fore), alebo ludsku zakladnu (pozyvas dalsich ludi), aby oni vytvarali zaujimavy obsah
skoro som odpadla.. ako farebny profil suvisi s pomahanim birdzu? farebny profil si mozes kedykolvek spravit sama ak chces. pozri starsie diskusie a mas..
MILUJEM LUDí, čO SI POTREBUJU VYBíJAť SVOJE KOMPLEXY na internete...
strašne krásne sa ukáže ako plytko vnimaju potencionálnych utočníkov. Uplne ti pritom unikol fakt, aká som užasná , inteligentná osoba,ktorá žije plnohodnotne aj mimo PC
Moj zmysel života nie je byť v každom fore a predbiehať sa z inými expertami takého rázu,kto prvý zdrbe decko, čo ani nevie poriadne ako sa sem dostalo...
30. milujem ludi, co sa ohanaju jedine komplexami, lebo nic ine ich nedokaze napadnut. takisto zijem plnohodnotny zivot aj mimo pc a za to ze som si vcera nasiel par hodin naviac na birdz nemusis mat utkvelu predstavu, ze nic ine nerobim iba drbem deti na nete.
btw: ta posledna veta v tvojom prispevku je o tebe?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
ako mozes pomahat BIRDZu? akokolvek:
mozes pisat pribehy, pridavat fotky, diskutovat normalne k temam (nie urazat inych ludi), alebo napriklad volat kamaratov a kamaratky aby sa sem zaregistrovali. BIRDZ potesi cokolvek, cim pomahas rozvijat obsah (napriklad aj vo fore), alebo ludsku zakladnu (pozyvas dalsich ludi), aby oni vytvarali zaujimavy obsah
až mi došli moje ironické poznámky
Peter_piper... maš pravdu, takí ako ty by sa nemuseli prihlasovať...
len tak ďalej (A)
(v poslednej dobe, akúkoľvek diskusiu otvorím, nájdem tam minimálne 2 príspevky, čo ma dokážu totálne rozosmiať...keep writing )
ty už asi fakt nevieš, čo napísať.
MILUJEM LUDí, čO SI POTREBUJU VYBíJAť SVOJE KOMPLEXY na internete...
strašne krásne sa ukáže ako plytko vnimaju potencionálnych utočníkov. Uplne ti pritom unikol fakt, aká som užasná , inteligentná osoba,ktorá žije plnohodnotne aj mimo PC
Moj zmysel života nie je byť v každom fore a predbiehať sa z inými expertami takého rázu,kto prvý zdrbe decko, čo ani nevie poriadne ako sa sem dostalo...
radsej nebudem kreslit certa na stenu...
1. písať nadávky, vulgarizmy alebo urážať iných ľudí
Ona na rozdiel od teba neporusila pravidla, preco by jej mali zakazovat pristup
btw: ta posledna veta v tvojom prispevku je o tebe?