vacsinou ked vidim nejaky lezbicky par tak vzdy minimalne jedna z nich vyzera jak chlap.ale ja keby som lezba tak by som chcela babu ktora..je baba a vyzera jak baba.takze...ako to oni vlastne chcu/myslia..?
záleží. sú dievčatá, ktoré chcú dievčatá, sú dievčatá, ktoré sa vyžívajú v lezbime (k tomu patrí aj obliekanie sa, účesy a la chlapec a podobne), sú dievčatá, ktoré si nechajú vykosiť len časť hlavy...
však ani gay chlapi nevyzerajú bohvieako mužne (a vlastne ani hetero už veľmi nie...)
mám kamarátku golden star lezbu, v podstate je to zároveň asi aj najkrajšie dievča, aké som kedy videla. (chudáci chlapi).a tá ide aj po tých vykosených, aj po tých ženských ženách.
myslím, že vôňa vagíny je to najdôležitejšie (béd džouk)
To je iba stereotyp, ktorý prevláda v podvedomí ľudí. Tak ako sú aj ženskejšie, aj menej ženské ženy heterosexuálky, tak je to aj pri lesbičkách. Sú medzi nimi rôzne typy, rôzne povahy... Minule som napríklad videla na ulici dve úplne rozkošné dievčatá, obe dostatočne žensky vyzerajúce a boli evidentne párik. Aj také teda existujú
@potvorkape - majú sklony k niečomu mužnému aj ked sú ženy , ale máš pravdu aj ked sú ženy lesby podla mňa by mali vyzerať ako ženy a aj sa správať ako ženy ja som osobne bi ale ked vidím ženu kt. vyzerá ako chlap je mi to nechutné.. lebo je to dosť paradox ved ked su bi či lezby a pačia sa im baby prečo by mali vyzerať ako muži ?.. potom tam ide o čo
IMHO ak su obe slecny ten zenskejsi typ a zrovna sa k sebe napadne nemaju, nahodnemu okoloiducemu nepripadaju ako parik. Odtial zdanlivy statisticky nepomer.
nieje to pravidlom ze jedna z paru je chlap a druha zena .. ide oto ake konkretne typy sa najdu .. ono aj pri hetero pare moze byt zena ako ten dominantnejsi element a teda by teoreticky mohla byy povazovana za chlapa
aj ked je pravda ze jedna z dvojice viacej inklinuje ku nejakemu "muzskejsiemu" spravaniu, alebo obliekaniu .. ale ono to moze byt oblecenie ktore nosi X Y inych hetero zien len to tak spolocnost nevnima pokial nevidi tie dva "protiklady" Zena-obelecena zensky a Zena-oblecena mozno trochu muzsky ako idu za ruky kedy si ich vedia porovnat
toť nazor holky ktora je zainteresovana do tejto problematiky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
však ani gay chlapi nevyzerajú bohvieako mužne (a vlastne ani hetero už veľmi nie...)
mám kamarátku golden star lezbu, v podstate je to zároveň asi aj najkrajšie dievča, aké som kedy videla. (chudáci chlapi).a tá ide aj po tých vykosených, aj po tých ženských ženách.
myslím, že vôňa vagíny je to najdôležitejšie (béd džouk)
Je to odvodené od ostrova menom Lesbos, kde lesička Sapfo viedla školu pre mladé baby a platonicky ich milovala.
No a k téme... neviem, nie som odborník, ale jeden párik poznám a obe sú ženskéj povahy, aj všetky fyzické črty majú ženské.
ale nič proti lesbám
aj gayovia su zzenstili.. tak ako lesby casto vyzeraju tak muzskejsie..
Mnohych neheterosexualnych pritahuje..one, gayness proste.
aj ked je pravda ze jedna z dvojice viacej inklinuje ku nejakemu "muzskejsiemu" spravaniu, alebo obliekaniu .. ale ono to moze byt oblecenie ktore nosi X Y inych hetero zien len to tak spolocnost nevnima pokial nevidi tie dva "protiklady" Zena-obelecena zensky a Zena-oblecena mozno trochu muzsky ako idu za ruky kedy si ich vedia porovnat
toť nazor holky ktora je zainteresovana do tejto problematiky