Je baba ktoru asi milujem ale ona je strasne nabozenski zaloxena ako nanu vedel bi nikto
ta hokla je uplne fajn a mislim ze som sa asi do nej zabuchol pozname sa cca 2 roky ale mno najveci problm je to ze ona je dost ale ozaj dost nabozensky zalozena tak ako nato hmm skusal som vsetko ale mno nevm si radi boldol by hlp
2 rada bud aj ty nabozensky zalozeny aby ste mali apson nieco spolocne, vsakze ... ale neivem preco je prave toto problem .... ze ona je nabozensky zalozena. ach jaj.
tak takto nejde mi vobez o sex mal som ho a nic nano neni neviem ci ma ce abo ni ona je nevm co kli nabozenstvu ci koli comu taka ako je ale nepusti si tamer nikoho k telu som jej faj kamarat a snazi sa mi pomoct s mojou psichikou z coho sa zrutila jedna psichologicka ja necem abi sa trapila koli nicomu c=zaco nemoze bo ana je taka ja newm co mam robit
Farár sa dozvedel, že teraz sú modernejšie boxerky než slipy. Tak zájde do obchodu a kúpi si látku. Veľmi sa mu páči, a tak si kúpi ešte dva metre do zásoby. O pár dní si zmyslí, že ich ide ukázať mníškam, ale nanešťastie si ich pod plášť zabudne obliecť. Príde do kláštora, nadvihne si sutanu a pýta sa: „Sestry, čo na to hovoríte?“ A mníšky: „Fíha!“ Farár nato: „A to si predstavte, že mám ešte dva metre v skrini!“
v tom ze ona si mysil ze som asi do nikoho zabuchnuti ale nedochadza jej ze ze je to ona pretoze ja som uz vselicim preskakal a tim ze ona je zdrzanliva berem to ale tak neviem ako sa mam dostat k nej citmi
nejde o gramatiku ale aby sa to aspon precitat dalo, takze mily moj, najskor sa nauc pisat a potom sa tej holke zdaleka vyhni ...ked nechces aby sa trapila naco za nou lezies
dohaja od čoho zdržanlivá? akože sa nerúti do vzťahov? veď sa s ňou normálne rozprávaj o problémoch ktoré si "preskákal" vytvorí sa medzi vami možno niečo viac ako priateľstvo, budete k sebe otvorení. Baby sú dobré poslucháčky. držím prsty inač
@11 takže ak som dobre pochopil, potrebuješ jej nejako povedať aby sa do teba nestarala??... ked´ píšeš že jedna psychologička sa kvôli tebe zrútila, ktorá ti chcela pomôct..tak isto ti chce pomôcť aj to dievča že? a bojíš sa aby sa jej nestalo to čo psychologičke..
heh mno diki ludkovia niktori ma pekne rozosmiali niektori mi pomohli k depke ale ini mi zas pomohli diky a koli tej gramatike srr mam opicu ako svina som raad ze pisem
@ouneil OMFKG tak jej to povedz, ze ju mas rad, ze by si chcel nieco viac, nez len kamaratstvo... Taka rada tu nikoho nenapadla?
btw neviem ake mas problemy, ani to nechcem vediet (aj ked v 15 az take velke by nemali byt), ale radim ti skus jej ich podavat trochu zmiernene. Pretoze ak sa fakt trapi kvoli vsetkemu, tak tymto jej pekne znicis psychiku. Ale tvorite si medzi sebou aspon nejake "puto"
ak je silno veriaca, mas istotu ze ta nepodvedie. podla vsetkeho ti nebude klamat a tiez ti nebude nadavat..
skor nastava otazka, ked mas v 15tich opicu ci si hodny ty jej.. ale to nie je na mne aby som hodnotil..
ak spravne chapem vy este ani nie ste spolu a uz ti cosi prekaza.. skusil si ist za nou.. porozpravat sa s nou, povedat jej co citis?
inu ak je tak silno veriaca, mozno by nevadilo ak by si skoncil s alkoholom a potom i ked sem nieco napises, nebudem(e) to musiet lustit pol hodinu co si chcel povedat..
komunikacia riesi drvivu vacsinu problemov, nezhod a tiez i domyslavost.. ci s tvojej ci jej strany.. bud uprimny, povedz co mas na srdci a zistis ako na tom si
keď ťa presviedča že kresťanstvo je neviem aké super . tak je to zlé .. .
a poznám aj dosť fanatických kresánov .. chodím na cirkevnú śkolu . a napríklad moja spolužiačke už viera nerobí dobre .. na to by som si dával pozor .
stačilo mi keď som minulý rok robil pomocné práce v kuchyni na tábore kresťanskej mládeže či tak nejako...a bolo ich tam viac ako tucet....konkrétne 22 čiže skoro dva tucty
mozno je to v tom, ze ta aj ma rada ale nechce chalana, ktory nie je veriaci...ja som videla minule taky clanok, ze sa pytala baba ci jej vydrzi vztah ak je ona veriaca a on nie a radili jej, aby sa s nim rozisla......skus sa s nou porozpravat myslim, ze ti to pomoze viac ako my vsetci dokopy
no a co ze je nabozensky zalozena ? ked ju milujes nemalo by ti to vadit.. mal by si sa dokazat cez to preniest..a pytal si sa jej,co citi ona ? skusal si ju niekam pozvat ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
2 rada bud aj ty nabozensky zalozeny aby ste mali apson nieco spolocne, vsakze ... ale neivem preco je prave toto problem .... ze ona je nabozensky zalozena. ach jaj.
inak viac neviem co ze je krestanka ? to je vada ? skor by mi vadilo ze ma chalana
v 15r toto riesit... stastny to clovek dufaj ze to budes riesit aj v 25tke
alebo máš iné vierovyznanie ako ona...
btw neviem ake mas problemy, ani to nechcem vediet (aj ked v 15 az take velke by nemali byt), ale radim ti skus jej ich podavat trochu zmiernene. Pretoze ak sa fakt trapi kvoli vsetkemu, tak tymto jej pekne znicis psychiku. Ale tvorite si medzi sebou aspon nejake "puto"
Ale nee.. jednoducho bud mili a slusny....to je cesta k uspechu u takychto babeniek.
ak je silno veriaca, mas istotu ze ta nepodvedie. podla vsetkeho ti nebude klamat a tiez ti nebude nadavat..
skor nastava otazka, ked mas v 15tich opicu ci si hodny ty jej.. ale to nie je na mne aby som hodnotil..
ak spravne chapem vy este ani nie ste spolu a uz ti cosi prekaza.. skusil si ist za nou.. porozpravat sa s nou, povedat jej co citis?
inu ak je tak silno veriaca, mozno by nevadilo ak by si skoncil s alkoholom a potom i ked sem nieco napises, nebudem(e) to musiet lustit pol hodinu co si chcel povedat..
komunikacia riesi drvivu vacsinu problemov, nezhod a tiez i domyslavost.. ci s tvojej ci jej strany.. bud uprimny, povedz co mas na srdci a zistis ako na tom si
pS: Jonathan "Jack" O´Neill je s dvomi LL a na to si potrpi 8)
a @lachance to ze ty neveris v Boha, je tvoja osobna vec, a neodpudzuj ludi s takymi rečami vieš si predstaviť že tým kresťanou urážaš??
a poznám aj dosť fanatických kresánov .. chodím na cirkevnú śkolu . a napríklad moja spolužiačke už viera nerobí dobre .. na to by som si dával pozor .
PS: ale v niecom sa zhodneme.. kostolnicky su od 45r. hore
stačilo mi keď som minulý rok robil pomocné práce v kuchyni na tábore kresťanskej mládeže či tak nejako...a bolo ich tam viac ako tucet....konkrétne 22 čiže skoro dva tucty