Ked sa na diskotéke bozkáva s chalanom s ktorým nechodí a ani nechce chodiť? Len tak na jednu noc? ...A čo hovoríte na to ked to isté robí chalan??? Ďakujem za odpovede
haha lol omg ty koza sak na diskach to fici myslis si ze chalanov bavi len sa bozkavat ? sak aj za kozy ta chytia dokonca kludne aj za pucu si kurva skap cau
Ste tráááápny.....najprv nadávate že to dám do druhej témy a tak ked to dám do tej správnej tak nadávate zas...
Izida: A nie nerobím to každý piatok ja to totižto nerobím vôbec,ale niektoré to robia tak ma zaujímal váš názor,ale vidím že je to tu na bode mrazu...zdar
no ja poznam holky, ktore taketo "zabavky" na diskotekach bezne robia...ja neviem, neviem ci sa to da nazvat kurvou, pretoze kurva, podla mojho skromneho nazoru, je ta, ktora jebe za peniaze, tak nechapem naco sa pytas nie, asi nie su.
a ked to robi chalan? hm, ani on nie je nic take
ale ked to uz zajde dajej, ze sex na jednu noc a tak...to mi nepride moc normalne...preto neznasam diskoteky
on v predchadzajucej diskusii tvrdila ze sa hada s kamoskou a tvrdi ze je to normalne tak pokial je to podla nej normalne asi to robieva a toto bol len zastieraci manever
Jasné jasné máte pravdu frajer,ktorého nemám a ani som nemala keby si náááhodou niekto chytrý tu myslel že by sa kvôli tomu somnou rozišiel.. ma tak nazval. jasné všetci máte pravdu.
Len ma zaujímal váš názor čo na to hovoríte,ale vidím že viete iba nadávať...
A tí čo mi odpovedali NORMALNE dakujem za váš názor
Ak ma ta baba chalana, kurvenie to asi neni, ale zda sa mi to nefer voci tomu chalanovi s ktorym chodi..davat inemu chalanovi jazyk do krku len tak z roztopase... viete kolko bacilov je v ustach?kolko sa ich tym bozkom prenesie?
POdla mna to k..... neni, ked sa s ním nevyspí, tak určite nie. Ale zas ja to neschvalujem, sak prečo sa mám bozkávat s chalanom, ktorého nemilujem.
Ale v dnesnej dobe to robí polka slovenska, proste je piatok večera, tak ide sa automaticky von, trochu si vypijem a prvého chalana, čo sa s ním spoznám, tak sa s ním budem olizovať. Ale to sa ti s tým nikto neprizná, proste si uzívajú tak niektorí zivot.
A z tých,čo ti tu nadali si nic nerob, proste to je birdz a teda povedali ti, čo si oni o tom myslia. Sak ja ta poznám, aj ked nie osobne, ale z príspevkov a určite si nemyslím, že si neviem čo, práveze más trosku normálnejsie názory
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Izida: A nie nerobím to každý piatok ja to totižto nerobím vôbec,ale niektoré to robia tak ma zaujímal váš názor,ale vidím že je to tu na bode mrazu...zdar
a ked to robi chalan? hm, ani on nie je nic take
ale ked to uz zajde dajej, ze sex na jednu noc a tak...to mi nepride moc normalne...preto neznasam diskoteky
Len ma zaujímal váš názor čo na to hovoríte,ale vidím že viete iba nadávať...
A tí čo mi odpovedali NORMALNE dakujem za váš názor
ale kurvenie na tom nic nieje,
Kurvou mozes nazvat tu zenu ktora sexuje nie preto ze jej robi dobre ten sex, ale kvoli tomu co moze za ten sex zostat
cize kurva je 20rocna co jebe s bohatym dochodcom a hovori ze ho miluje...
aj ked na kazdej diskodeke pretiahnes 4 chalanov a hajzloch tak niesi kurva ale nimfomanka
POdla mna to k..... neni, ked sa s ním nevyspí, tak určite nie. Ale zas ja to neschvalujem, sak prečo sa mám bozkávat s chalanom, ktorého nemilujem.
Ale v dnesnej dobe to robí polka slovenska, proste je piatok večera, tak ide sa automaticky von, trochu si vypijem a prvého chalana, čo sa s ním spoznám, tak sa s ním budem olizovať. Ale to sa ti s tým nikto neprizná, proste si uzívajú tak niektorí zivot.
A z tých,čo ti tu nadali si nic nerob, proste to je birdz a teda povedali ti, čo si oni o tom myslia. Sak ja ta poznám, aj ked nie osobne, ale z príspevkov a určite si nemyslím, že si neviem čo, práveze más trosku normálnejsie názory