ako...ked som predchvilkou videla jednu anketu..mala som dost..co sa tie decka zblaznili uz celkom?? viem ze nemam o nic viac rokov..ale rozum zatial sidli v mojej hlave..
14 rocny clovek vacsinou rozmysla o roznych divnych veciach ale nemali by sa stat skutocnostou ved nechapem vazne chalana ktory v 18 by nieco chcel mat zo 14-tkou...uvazujte to vazne len tie masini co si potrebuju vyprazdnit gule a idu dalej...ale clovek ktory to z tou holko mysli vazne urcite do toho nepojde takym stylom...ved predsa v 14 su to este len deti...fyzicky aj psychicky...
Rozmýšľaj nad čím chceš, nikto ti v tom nebráni, ale ak chceš svoje myšlienky uskutočniť v praxi tak si to radšej dobre rozmysli. Môžeš isť s prvým hlupákom, ktorého stretneš alebo si to necháš pre niekoho na kom ti bude naozaj záležať. Je to len a len na tebe...
kks sak nektore baby v 11 tich rozmyslaju o sexe dnes som na pokeci videl jednu co pisala ze chce sex a mala 9 nwm ci fake alebo ne,....ale dost ma to zarazilo
@peter piper je normalne ze sa k trapnym reciam nejakej pubertacky vyjadruje 21 rocny clovek s tym ze chce vyzerat ako najvacsi..? a ked uz tak kritizujes...popremyslaj kolkokrat si nad 16 rocnymi babenkami slintal..?
@christiana ano je to normalne, pretoze sme vo verejnom fore, kde sa moze vyjadrit clovek kazdeho veku... nejak nechapem zmysel tvojho komentu a dost pochybujem, ze ho sama chapes
a ked uz tak kritizujes..popremyslaj kolko krat si ty slintala nad 21 rocnymi chalanmi
@peterpiper neboj ja ho chapem velmi dobre...nemozem za to ze tvoje urcite nadpriemerne iq tentokrat zlyhalo...a okrem toho islo mi o to ze kritizujes mna ako 16 rocnu koli tomu ze pisem o nevyspelosti 14 rocnych bab...mne pride dost blbe riesit ked clovek koli tomu ze mam 16 ma hned zaskatulkuje ze som dieta ktore o zivote absolutne nic newie...som zvedava ako si sa spraval a citil v 16 ty...
peter piper ( neviem okdial to meno nabral) ma pravdu nad christianou a christianka nikto ta neskatulkuje iba ide oto ze ty niekomu nieco neuznavas a si vo velmi podobnom veku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
alebo ja som taký vyspelý alebo vy takí sprostí Vás nezaujímalo načo to tam máte??
a v 14 to je smutné... keď bude slečna staršia bude to len a len ľutovať. Nemám to z vlastnej hlavy to mi potvrdili skoro všetky kamošky...
pretoze v tom veku urcite aj on/ona o nom rozmyslali, cize sami podla seba nie ste normalni
Veď hormóny, puberta, objavuje svoju sexualitu...
Uplne vpohode, nepoznam cloveka ktory by v 14 nerozmyslal o tom, neviem mna to uz zajimalo mozno ked som mal 9-10
a ked uz tak kritizujes..popremyslaj kolko krat si ty slintala nad 21 rocnymi chalanmi