heey je to skvely napad aj ja som chcela kupit kamoske bud ten vibrator alebo tehotensky test ci lubrigacny gel, ale nakonec z toho nist nebolo, lebo ma ostatny prehovorili...
@flussica náhodou, mňa to potešilo. Isto viac, ako by bol miesto toho predmet tejto diskusie .. až na to, že som tie hodiny sprvu pochopila ako symbol toho, že starnem
@mielikki Noo, ani ja nevravim, ze ma moje darceky netesia . Ak to tak vyznievalo (nejakym sposobom) a teraz si myslis, ze som bezcitna svina, co si nic nevazi, tak nutno upozornit, ze to bolo tak groteskne nadnesene. Cim chcem povedat, ze AZ tak zle to s tymi darcekmi nie je - raz som dostala gitaru, druhy raz elektricku a dufam, ze k tymto narodeninam dostanem prispevky na vodicak - crta sa to teda vcelku dobre . A tiez ma rozhodne tesia viac taketo darceky, ako ten, co bol predmetom diskusie .
Ze pripadat si stara.. nieco na tom mozno je.. Pytala si sa darcu na blizsiu pointu napadu?
@Grietusha dobre takze ked ti to nedoslo budem ti to musiet pripomenut. Pisala si mi, ze mas 27 rokov a nie tolko co v profile takze sa tu nejedna o ziaden vtip z mojej strany ale ciste ojeby z tvojej strany tolko k vyjadreniu, snad ti to staci Podla toho si 21 rokov mala presne pred 6 rokmi!
@Grietusha tak skoda, ze tu neni uz archiv sprav, ale to asi ked si bola nafetena pri tom tvojom ventile co si vtedy pisala a sme si pomenili par sprav si napisala, ze mas 27 rokov a nie si nejake decko co mam co poucat ako ma pisat a tak dalej. Skoda, ze uz nevies co pises a nepamatas si nic z toho. Aspon vidim o com su tvoje texty, ze ako ti vyhovuje to napises. Ja si to velmi dobre pamatam a skoda,ze sa neukladaju ale premazavaju tsky, inak by som ti to dal cierne na biele. Kedysi tu bolo, ze delene po mesiachoch spravy ake dosli, uz to nemam ako skontrolovat. A este som ti pisal, ze preco potom klames s tvojim vekom, ale to je jedno, mne je to uplne jedno kolko mas rokov a ci dostanes ten vibrator k tvojim 21 alebo 81...
@harleystorm dala som si tú prácu a našla tú TS za teba a keďže som to písala ja, tak voilá:
-"mám 27 rokov, návod na život, potrebu poučiť, usmerniť a navigovať po správnej ceste."
lebo zabudol vôl, že teľaťom bol.
uži si skorého dôchodku ja si zas idem vymazať svoj nasraný blog (a nie, vôbec nie kvôli tvojim komentom, tie môžem premazať. ja som si pokričala, vynadala na to, na čo som chcela a je mi fajn. nepotrebujem, aby to tam viselo ďalej len preto, aby na mňa ľudia klikali)-
škoda, že si nepochopil, že to v tých úvodzovkách je len parafrázovanie toho všetkého, čo si mi písal.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
96 komentov
a ani na 20tku.
možno sa s 21tkou niečo zmení!
PS: Z toho si nic nerob, ja urcite dostanem nejaky prasknuty hrncek, nekvalitne trsatko na gitaru alebo skateboard bez 3 koliesok a dosky.
Podľa mňa tiež trochu otrepané, ale tak myslím, že by to uraziť rozhodne nemalo
Ze pripadat si stara.. nieco na tom mozno je.. Pytala si sa darcu na blizsiu pointu napadu?
-"mám 27 rokov, návod na život, potrebu poučiť, usmerniť a navigovať po správnej ceste."
lebo zabudol vôl, že teľaťom bol.
uži si skorého dôchodku ja si zas idem vymazať svoj nasraný blog (a nie, vôbec nie kvôli tvojim komentom, tie môžem premazať. ja som si pokričala, vynadala na to, na čo som chcela a je mi fajn. nepotrebujem, aby to tam viselo ďalej len preto, aby na mňa ľudia klikali)-
škoda, že si nepochopil, že to v tých úvodzovkách je len parafrázovanie toho všetkého, čo si mi písal.
škoda diskutovať s človekom, čo toto nepochopí