Človek s takou orientáciou ma veľmi ťažké si nájsť partnera a to bôž si ho udržať, lebo či chceme alebo nie- tak homosexuáli len horko ťažko dokážu zotrvať v jednom vzťahu- poväčšinou len hľadajú jednorázovky.
to ani nie je tak o orientácií, si zober že koľko ľudí heterákov ostane na starobu samých, hoc majú deti a rodiny a neviem čo, ale ak sa niečo nevydarí partner zomrie, deťom sa o svojich rodičov nechce starať...
je to zivot ako kazdii inii. nexapem preco si prave orientaciu dal ako dovod ze si sam. aj ked....pripustam ze na konzervativnom slovensku to je zial problem. (intolerancia).
@jerry483 ale ine to je v tvojom veku(17) a inee v jeho(22) inac to ludia beru a inak sa na to divaju.
a podalsie...na ib "urcite" najdes chalana na vazny vztah. tomu neverim. ved tam chodiii kopec ludii len na chat, alebo na tzv. "jednorazovky" , alebo vytocenii. cest vynimkam,ale tich je malo. aj tak nikdy nepochopim ludii co maju vazni vztah, a su tam pritom. neznasam, ked niekto podvadza svojho partnera.
@9 no máš pravdu, asi hej- ale už fakt neviem, čo si mám o tom myslieť, že prečo ...........
a čo sa týka toho, že na iboys chodia len tí, čo hladajú partnerstvo- no tak to si na veľkom omyle, by si sa divil, koľko mi dojde správ od tých, čo majú partnerstvo, že či sa s nimi nevyspím
ved preto som pisal ze na ib (naschval som dal skratku aby ostatni nevedely o tom webe ) su ludia co maju "velmy vazni vztah" a pritom hladaju dakoho na sex. ako podvadzanie partnerou sa mi nepacii. ved ...ako sa musi citit chalan, ked ho jeho priatel podvadza?! nastastie moj ex mi bol vernii.
A to už prečo by bola kladbia žiť ako homosexuál???? To sú podľa mňa prisilné slová!!! Je pravda, že sa partner hľadá ťažšie, ale nie je to nemožné... A ja poznám gayov, ktorý chcú vážny vzťah...
prepac ale absolútna hluposť. samozrejme ze je vela chalanov ktory maju zaujem len o sex alebo o dlhodobejsi sexulany vztah a nic viac. ale to je mozno len preto ze priemere chalan mysli na sex kazdych 20min. kdes to baba 3x za den... a okrem toho je vela chalanov ktory chcu vztah pretoze nikto nechce byt sam kazdy nakoniec chce mat niekoho koho moze lubit. a o ktorom vie ze nanho mysli. neni nic krajsie ako ked vies ze nateba niekto mylsi. mal som kedysi tvoj nazor ale asi pred par mesiacmi som ho zmenil o rovnych 180
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
@jerry483 ale ine to je v tvojom veku(17) a inee v jeho(22) inac to ludia beru a inak sa na to divaju.
a podalsie...na ib "urcite" najdes chalana na vazny vztah. tomu neverim. ved tam chodiii kopec ludii len na chat, alebo na tzv. "jednorazovky" , alebo vytocenii. cest vynimkam,ale tich je malo. aj tak nikdy nepochopim ludii co maju vazni vztah, a su tam pritom. neznasam, ked niekto podvadza svojho partnera.
clovek sa musi naucit s tym zit..
a čo sa týka toho, že na iboys chodia len tí, čo hladajú partnerstvo- no tak to si na veľkom omyle, by si sa divil, koľko mi dojde správ od tých, čo majú partnerstvo, že či sa s nimi nevyspím
@Milli666 ...................
ved preto som pisal ze na ib (naschval som dal skratku aby ostatni nevedely o tom webe ) su ludia co maju "velmy vazni vztah" a pritom hladaju dakoho na sex. ako podvadzanie partnerou sa mi nepacii. ved ...ako sa musi citit chalan, ked ho jeho priatel podvadza?! nastastie moj ex mi bol vernii.
iste že máloktorý muž sa opováži žiť s mužom v jednej domácnosti,
ale keď si ty spoľahlivý partner,ktorému možno veriť vyliať srdce
,dôverovať a partner má istotu že ho nevyzradíš, nesklameš tak treba vyčkať, hľadať a na niekoho natrafíš,
ale keď nie si spoľahlivý,úprimný tak budeš mať vždy len nespoľahlivých,
jednorázovky ktorým ide len o sex a nebudeš mať nikdy stáleho partnera
čiže záleží aj na tebe aký si ty