No v ietorych spolocnostiach je to uz normalne n ale u nas neviem ci niesu gayovia vseobecne tak trochu utlacany napr ja sa nebarnim tomu ze som bisex mam sice 15rokov ale neskrivam to a preco ano bpreco sa ma clovek za nieco hambit ze je na ine pohlavie
Ked je chalan BI, tak je stopercentná bukvica. A neni normálne ked sa dvaja chalani mrdajú do zadku. Je to proti prírode. Ale tak ja neodcudzujem, ked ich to baví...
Tvrdi tu niekto , ze heterosexualny vztah je len o sexe ? Nie
Preco by teda gay vztah mal byt len o sexe ?
Je to ovela rozsiahlejsie. Kto chape, ze vztah medzi dvomi ludmi - muz+zena je o laske, porozumeni, pocitoch, o endorfinoch , o krasnych zazitkoch, o zmysluplnych rozhovoroch = o spolocnom zivote
Ten nema problem porozumiet ani vztahu muz + muz.
Pretoze je taky isty.
Ty mas 15 rokov a neviem ako sa k tejto otazke stavias, ale ak to tak este nevnimas nie je na tom nic zle musis dospiet. A kym dospejes kludne si uzivaj s kym chces.
A preco je otlacovanie gayov zle ?
Pretoze nam to zatvara dvere. Heteros si ide kam chce, moze flirtovat kde chce, zoznamovat sa kde chce.
My nie. My na to mame jednu idiotnu nemenovanu internetovu stranku plnu magorov, ktori si myslia, ze ked si daju do albumov fotku vtaka , tak su nieco extra.
Cele je to uplne naruby. Clovek, ktory si jedneho dna uvedomi, ze je iny ako ostatni a stretne sa s nepochopenim zo strany svojho okolia, alebo rodicov sa z toho proste zmgori.
Z jeho emocii ostane len ten vtak vo fotoalbumoch. Zacne vidiet zmysel zivota v nezavaznom sexe , pri maximalnej diskretnosti oboch zucastnenych.
Pretoze, keby sa jeden z nich prekecol moze im to obom znicit zivot ?
Za takychto podmienok sa neda viest normalny vztah. A preto cim dalej tym viac pribudaju homosexuali, ktori nemaju uz ziadne moralne hodnoty, nevedia si vazit to naozaj krasne co na vztahu dvoch ludi je.
A je to len vysledok utlacovania. Lebo keby bol cisty vzduch, a nemuseli by sa schovavat, mohli byt viest plnohodnotny zivot a nie tuto trapnu parodiu.
Ano su aj homosexuali, ktori maju predsudky u riti (sam som jeden z nich) ale takych je strasne malo, a pri vsetkej skromnosti mozem poevdat, ze malokto z nich je taky silny ako ja a ini ludia z nasej mensiny.
My nie sme hmyz ale chovame sa tak . Dokym nenajdeme silu a odhodlanie vydobit si prava, ktore nam patria !
....dovtedy bude seriozny plnohodnotny vztah dvoch gayov len vynimkou z pravidla
absolutne mi to nevadí.. a myslím že je to uplne normálne.. v minulosti boli bisexuály tolerovaný (viac či menej, skôr sa o tom tak nehovorilo). A ked má analny sex heterosexuálny pár je to normálne? Ano je. Bolo to už vo veľmi dávnej minulosti, je to v prítomnosti a bude to aj v minulosti. A hygiena? to by sme si už ani pusu dať nemohli, či podať si ruky. Ak s tým má niekto problém, nikto ho do toho nenúti a vôbec nechápem čo ho do toho, kam si čo kto za cudzími dverami. Je to neschopnosť pochopiť, akceptovať, tolerovať názor a presvedčenie druhého človeka.
Buzny špinavé vyje_ané, keby si do tej riti či papule aspoň odistený granát či dynamitový šúľok pchali tak by lepšie spravili... svet by bol hneť krajší !
@tenario ty cely si nehygienicky, by som ta nechal pojebat ako maleho chlapca nejakym pedofilnym knazom co je navyse buzerant a hned by si mal viac rozmu!
Dufam,ze na Slovesnsku nikdy toto normalne nebude.
hlavne aj ta cast, o tom webe aj ked ja som bol nanom ovela kritickejsiii k ludom co tam su. aj to z tymi fotkami co tam maju...ze..kuknes profil a vidis vtaka a potom mas dojem ze pises z tym vtakom aj ked ma prekvapuje, ze poznas ten web ja som tam mal ties fotky,ale normalne ale uz tam nechodim, lebo....ako si sam napisal....uroven tam nieje velmy vysoka. a ja hladam vztah a nie sex. lebo na sex mam partnera
uprimne....ma prekvapuje ako ignorantsky sa stavia k tomu birdz (teraz myslim diskriminaciu). lebo urcita pasivna diskriminacia tu je....co ma napriklad u cloveka ktorii robii hlavneho admina prekvapuje. lebo v jeho domovskej krajine maju rozne programy na skolach,proti diskriminaciii. kdesto on,sa tu tvarii ze urazky na adresu bi a gay nevidii. ako tento postoj birdzu nechapem. aj tie ankety co tu vznikly,kde sa urazalo a nadavalo na g a bi, a zase admin sa hral ze nic nevidii.
no, to som uz zacal daco ine rozoberat
ale mas pravdu....za svoje prava, ktore nam patria....treba bojovat. lebo aj my sme sucastou tohto statu, tohto naroda, tejto europi.
to že sa cela naša spoločnosť drží toho čo vymysleli stary impotentny detkovia neznamená že sa toho musí drzať každy ja osobne mám rad sex a ked mam naladu byt s babou tak som s babou a ked mám náladu byť s chalanom tak som s chalanom alebo aj s babou a aj s chalanom. podla mna je hlupe odopierať si niečo čo vymyslel niekto. ako sa hovori ked to vymyslali ja som pritom nebol takže to neberem do uvahy
@johnysheek a preco by vztah chalan-chalan,alebo dievca-dievca, nemal bit normalny? podla mna je uplne normalne ze sa dvaja maju radi, a je jedno ci chalan-dievca,chalan-chalan,alebo dievca-dievca.a este to "" jak si dal do "" uvodzoviek....absolutne potom nevies co je laska a vztah.
ch + b = dieta, reprodukcia, dalsia generacia, zachovanie rodu
ch + ch = b + b = 0 ziadne deti, ziadne zachovanie rodu, ziadne dalsie generacie, ziadne ludstvo..
hm.. myslim ze je to uplne normalne
ano pritahujem to za vlasy.. nemam nic proti gayom ci dalsim.. je to ich vec.. je to ich sposob zivota.. tako ludia to mozu byt a mozno aj su /nepoznam ich vela/ skveli avsak..
--------------
zmyslom toho prispevku bolo nieco ine..
slobodne matky
rozvodovost 40% a stale stupa
rozvratene rodiny
vychova deti pokrivkava
podpora rodiny a rozoberanie jej problemov a snaha o napravu..
...nulova ziadna alebo veeelmi minimalne..
problemy homosexualov ich diskriminacia a manzelstva a vztahy a neviem co vsetko
..kazdodenna tema vsade omielana..
takze ja sa tiez chcem spytat..
je to normalne??? ze sa snazime spravit z niecoho okrajoveho //tym to nedehonestujem, len proste homosexualita je mensinou a nie centrom spolocnosti// temu, ktorou by sa mal kazdy a vsetci zaoberat??
nemali by sa riesit ine problemy? nemalo by sa riesit co sa deje sdetmi kto ich a ako vychovava?? atd...
@johnysheek lenze laska,to nieje o rozmnozovanii.......keby ano,tak kazdy hlada tucne skarede dievca. lebo u stihlich dievcat je vysoka pravdepodobnost rizikoveho tehotenstva,podalsie....stihle dievca uz len z hladiska biologickeho nemoze mat vela detii, a ma vysoke rizika ze bude mat taske tehotenstvo. dalej....mladiii ludia ktori sa miluju,urcite nemyslia na potomstvo,ale na lasku. lebo laska je hlavna. potom podla toho co tvrdis je aj masturbacia zla,aj antikoncepcia....lebo sa prinej neplodia potomkovia.
no vies,je tu urcita diskriminacia, takze ta bi sa mala najprv riesit.
@swen tie posledne veci.. ale ved ja som nikdy nepovedal ze ich netvrdim
s tymi rizikami a podobnymi vecami v dnesnej dobe je to komplikovanejsie.. ale tak ci onak..
mas pravdu.. laska nie je o rozmnozovani.. ale ked sa chceme rozpravat o normalnosti.. tak za normalny vztah povazujem vztah plnohodnotny a za plnohodnotny vztah povazujem ten, ktory prinasa i plody lasky symbolizovane nicim inym ako dietatom..
inymi slovami.. normalny je vztah ch + b, to ostatne je "nie-normalne"
@johnysheek nuz podla mna slobodne matky, rozvodovost 40% a stale stupa, rozvratene rodiny, vychova deti sa tiez dost omiela v mediach... otazkou je, ci 40% rozvodovost je problem... ked sa dvaja ludia maju radi, ozenia sa spolu, a ked sa uz nemaju radi, maju sa rozviest... preco by mal jeden clovek zit s jednou osobou cely zivot (od svatby), lebo to tak bolo v minulosti? v minulosti bolo aj to, ze jeden clovek pracoval cely zivot v jednom zamestnani, dnes je normalne ze kazdych par rokov ludia menia zamestnanie - mohli by sme namietat kolko percentna fluktuacia ludi zo zamestnania je normalna, rovnako aj rozvodovost... podla mna rozvodovost nie je problem, preco by sa aj 90% ludi nemohlo rozviest niekolko krat za zivot?
ale je, ked milujes druheho cloveka,je jedno ci je to on,alebo ona. a co potom bezdetne pary? ktore nemozu mat potomkou,a aj napriek tomu sa miluju? vydis.....nemozes sa na to pozerat len ciernobielo
Mne to absolutne nevadi ... A vadi to iba zakomplexovaným ludom, tolko k tomu pokial sa spravaju na verejnosti v norme tak pohodka teda mne by neprekazalo ani keby sa bozkavaju na verejnosti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
filip
Tvrdi tu niekto , ze heterosexualny vztah je len o sexe ? Nie
Preco by teda gay vztah mal byt len o sexe ?
Je to ovela rozsiahlejsie. Kto chape, ze vztah medzi dvomi ludmi - muz+zena je o laske, porozumeni, pocitoch, o endorfinoch , o krasnych zazitkoch, o zmysluplnych rozhovoroch = o spolocnom zivote
Ten nema problem porozumiet ani vztahu muz + muz.
Pretoze je taky isty.
Ty mas 15 rokov a neviem ako sa k tejto otazke stavias, ale ak to tak este nevnimas nie je na tom nic zle musis dospiet. A kym dospejes kludne si uzivaj s kym chces.
A preco je otlacovanie gayov zle ?
Pretoze nam to zatvara dvere. Heteros si ide kam chce, moze flirtovat kde chce, zoznamovat sa kde chce.
My nie. My na to mame jednu idiotnu nemenovanu internetovu stranku plnu magorov, ktori si myslia, ze ked si daju do albumov fotku vtaka , tak su nieco extra.
Cele je to uplne naruby. Clovek, ktory si jedneho dna uvedomi, ze je iny ako ostatni a stretne sa s nepochopenim zo strany svojho okolia, alebo rodicov sa z toho proste zmgori.
Z jeho emocii ostane len ten vtak vo fotoalbumoch. Zacne vidiet zmysel zivota v nezavaznom sexe , pri maximalnej diskretnosti oboch zucastnenych.
Pretoze, keby sa jeden z nich prekecol moze im to obom znicit zivot ?
Za takychto podmienok sa neda viest normalny vztah. A preto cim dalej tym viac pribudaju homosexuali, ktori nemaju uz ziadne moralne hodnoty, nevedia si vazit to naozaj krasne co na vztahu dvoch ludi je.
A je to len vysledok utlacovania. Lebo keby bol cisty vzduch, a nemuseli by sa schovavat, mohli byt viest plnohodnotny zivot a nie tuto trapnu parodiu.
Ano su aj homosexuali, ktori maju predsudky u riti (sam som jeden z nich) ale takych je strasne malo, a pri vsetkej skromnosti mozem poevdat, ze malokto z nich je taky silny ako ja a ini ludia z nasej mensiny.
My nie sme hmyz ale chovame sa tak . Dokym nenajdeme silu a odhodlanie vydobit si prava, ktore nam patria !
....dovtedy bude seriozny plnohodnotny vztah dvoch gayov len vynimkou z pravidla
ved pomaly rodina zlozena z otca matky a deti je nieco nenormalne..
hlavne ze jednopohlavne.. hm. "vztahy" su normalne.. ech..
A nie, vobec mi nepride normalne, ked si to dva radiotary rozdavaju do zadku.. Okrem ineho je to aj pekne nehygienicke...
Neodsudzujem tieto vzťahy a teda ani sex.
Je to normálne.
@tenario ty cely si nehygienicky, by som ta nechal pojebat ako maleho chlapca nejakym pedofilnym knazom co je navyse buzerant a hned by si mal viac rozmu!
Dufam,ze na Slovesnsku nikdy toto normalne nebude.
@johnysheek a tu je dokaz co som povedal.....
hlavne aj ta cast, o tom webe aj ked ja som bol nanom ovela kritickejsiii k ludom co tam su. aj to z tymi fotkami co tam maju...ze..kuknes profil a vidis vtaka a potom mas dojem ze pises z tym vtakom aj ked ma prekvapuje, ze poznas ten web ja som tam mal ties fotky,ale normalne ale uz tam nechodim, lebo....ako si sam napisal....uroven tam nieje velmy vysoka. a ja hladam vztah a nie sex. lebo na sex mam partnera
uprimne....ma prekvapuje ako ignorantsky sa stavia k tomu birdz (teraz myslim diskriminaciu). lebo urcita pasivna diskriminacia tu je....co ma napriklad u cloveka ktorii robii hlavneho admina prekvapuje. lebo v jeho domovskej krajine maju rozne programy na skolach,proti diskriminaciii. kdesto on,sa tu tvarii ze urazky na adresu bi a gay nevidii. ako tento postoj birdzu nechapem. aj tie ankety co tu vznikly,kde sa urazalo a nadavalo na g a bi, a zase admin sa hral ze nic nevidii.
no, to som uz zacal daco ine rozoberat
ale mas pravdu....za svoje prava, ktore nam patria....treba bojovat. lebo aj my sme sucastou tohto statu, tohto naroda, tejto europi.
» www.videacesky.cz/hudba/spatna-di...
K téme.. je to hnusné Chlap s chlapom = grc Môj osobný názor
Lesbičky mi zase vôbec nevadia, skôr naopak
Čo už
Ži a nechaj žiť, ľúb a nechaj ľúbiť.
Veď čo to je láska?
Zákaz? Porušenie hodnôt?
Nie. Láska nie je fraška.
Nie je to plagát - Pozor láska! - zavesený na plot.
@tommyhot ok,ako myslis, v tomto sa nase nazory nikdy nezhodnu.
@johnysheek cakal bi som,ze budes viac tolerantny a inteligentnejsii.
a na to si prisiel vdaka comu??
-----------------------------
co je dnes normalne??
ved pomaly rodina zlozena z otca matky a deti je nieco nenormalne..
hlavne ze jednopohlavne.. hm. "vztahy" su normalne.. ech..
-------
myslim ze to je k teme a vyjadruje moj nazor..
to ze ho niekto nepochopi nie je chybou mna ani toho prispevku..
alebo mi chces oponovat a povedat ze to co som napisal nie je pravda?
ch + b = dieta, reprodukcia, dalsia generacia, zachovanie rodu
ch + ch = b + b = 0 ziadne deti, ziadne zachovanie rodu, ziadne dalsie generacie, ziadne ludstvo..
hm.. myslim ze je to uplne normalne
ano pritahujem to za vlasy.. nemam nic proti gayom ci dalsim.. je to ich vec.. je to ich sposob zivota.. tako ludia to mozu byt a mozno aj su /nepoznam ich vela/ skveli avsak..
--------------
zmyslom toho prispevku bolo nieco ine..
slobodne matky
rozvodovost 40% a stale stupa
rozvratene rodiny
vychova deti pokrivkava
podpora rodiny a rozoberanie jej problemov a snaha o napravu..
...nulova ziadna alebo veeelmi minimalne..
problemy homosexualov ich diskriminacia a manzelstva a vztahy a neviem co vsetko
..kazdodenna tema vsade omielana..
takze ja sa tiez chcem spytat..
je to normalne??? ze sa snazime spravit z niecoho okrajoveho //tym to nedehonestujem, len proste homosexualita je mensinou a nie centrom spolocnosti// temu, ktorou by sa mal kazdy a vsetci zaoberat??
nemali by sa riesit ine problemy? nemalo by sa riesit co sa deje sdetmi kto ich a ako vychovava?? atd...
a prosim nerob zavery o mne
-------------------
bYt a nie bit (zbit mozes akurat mna.. )
no vies,je tu urcita diskriminacia, takze ta bi sa mala najprv riesit.
ok, y a i
s tymi rizikami a podobnymi vecami v dnesnej dobe je to komplikovanejsie.. ale tak ci onak..
mas pravdu.. laska nie je o rozmnozovani.. ale ked sa chceme rozpravat o normalnosti.. tak za normalny vztah povazujem vztah plnohodnotny a za plnohodnotny vztah povazujem ten, ktory prinasa i plody lasky symbolizovane nicim inym ako dietatom..
inymi slovami.. normalny je vztah ch + b, to ostatne je "nie-normalne"
ale je, ked milujes druheho cloveka,je jedno ci je to on,alebo ona. a co potom bezdetne pary? ktore nemozu mat potomkou,a aj napriek tomu sa miluju? vydis.....nemozes sa na to pozerat len ciernobielo
Rrrr homosexuály...tuším si idem dačo z poviedok prečítať
......................cigan+ cigánka = 12 potomkov na jednu rodinu = premnožené ludstvo a ešte nepočul som, že by sa cigáni rozvádzali.......filip
Takze Tamara to urobila za vsetkych gayov, za co jej patri strasna vdaka...