Je podla vas pekne ked baba nosí úzke rifle a dlhe rozťahane tríčko?..
..Nosim to tak a uš velmi dlho..s kamaratkou sme skoro ako dvojčata aj sa obliekame rovnako.. len chcem vedieť vaš nazor, lebo niektorí mio vravia že je to v pohodké iný zasa že sme jak chlapci, lebo tje trička su vačšinou chlapčenske ... Mne sa tento
poznám holky ktoré keď majú na sebe takúto kombináciu, tak vyzerajú skvele, poznám také ktoré vtedy vyzerajú "obyčajne" (čo nemusí nutne znamenať zle), a poznám také ktoré nevedia vyzerať dobre ani vo večernej róbe ("nevedia vyzerať", nie "nevyzerajú", to je rozdiel, lebo keby vedeli tak by mohli!)
čiže podľa mňa je to veľmi individuálne podľa samotnej nositeľky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
náhodou, tie zemiaky možno budú raz IN
toto ?
šak keď to nemieniš meniť, tak načo sa pýtaš na názor ..?
@assasins to nemá nič s neistotou ohľadom orientácie, proste je na to niekoľko dôvodov, prečo ich dievčatá nosia:
1. cítia sa v ňom voľnejšie
2. nie je vidieť, ak máš nejaké to kilečko naviac
3. chlapčenské tričká majú oveľa lepšie farebné prevedenia (dievčenské sú väčšinou ružové, svetlomodré, lososové a podobné divné farby)
4. motívy na chlapčenských tričkách sú vždy zaujímavejšie (nenájdeš tam Hello Kitty, Hannah Montana a im podobné)
5. ...momentálne ma nenapadá
@zdenusa662 doplň ma, ak som niečo zabudla
... a na záver: MY NOSÍME AJ DIEVČENSKÉ TRIČKÁ
poznám holky ktoré keď majú na sebe takúto kombináciu, tak vyzerajú skvele, poznám také ktoré vtedy vyzerajú "obyčajne" (čo nemusí nutne znamenať zle), a poznám také ktoré nevedia vyzerať dobre ani vo večernej róbe ("nevedia vyzerať", nie "nevyzerajú", to je rozdiel, lebo keby vedeli tak by mohli!)
čiže podľa mňa je to veľmi individuálne podľa samotnej nositeľky
@midnight asi tak
Ináč súhlas s @emilywolf
@assasins ďakujeme!
@assassins momentalne mam na sebe koselu, sako, nohavice a topanky-oxfordky, a to som si nestihala rano uviazat kravatu
A ak ma prinutia ist na stuzkovu, jedine v obleku s cylindrom.