no ja mam 20 a zatial boli styria ..... nepripadam si o nic ukrateny podla mna dvojciferne cislo u tak mladej osoby znaci len to, ze je ....... , alebo proste nevie co chce od zivota
ono to zalezi od viacerych aspektovale aj napr. od farby pokozky. ked je to nejaka ruzena romalesova z osady, tak je to malo. alebo ide o primarne sfarbenie?(biela) hlasoval som nie, nech je krajsi graf
Aj keby ich mala 100 nemusi byt kurva. Nechapem co je na tom zle ze ma rada sex. Ale ani by som nic ine tu na Birdzi necakala. Zaostalost alebo zavist, inak to nevidim.
18 ročná že čo!? Žena? myslela si decko však? Nepoznám rozumovo vyspelú 18-tku, o ktorej sa dá hovoriť, že by bola žena... preto, že má toľkoto partnerov nieje žena, ale ľahká žena
chcela si sa nám pochváliť- áno, normálne ti všetci závidíme tvoju flexibilitu a vhodnosť do každej postele či karimatky za akciové ceny! veď kríza je kríza
@Wampirekiss ja takych ludi odsudzujem a nenavidim nezavisle od pohlavia. mozno prave u chalanov to viac nenavidim ak je take dievca, povazujem za kurvu, ale ak chalan oklame nejake normalne dievca len aby ju "Pojebal" nieje hodne obdivu. nech si jebe kurvy.
raz som cital o jednej kurve,co bola u doktora a ten jej povedal ze nemoze mat deti,a povedal jej ze to je asi tym ze ma styroch sexualnych partnerov(to mu povedala ze ma styroch) a ty mas 16 dopice
Moja rada mladým dievčatám znie: Peniaze nie sú všetko! I keď tam človek nič nechytí, môže z toho mať veľa zdravotných komplikácií. Nerobila som to zase až tak dlho, ale zrazu som začala chodiť po doktoroch, pretože som veľmi krvácala. Lekári
mi povedali, že mám priveľa sexuálnych partnerov. Tak troch až štyroch minimálne máte, povedal mi doktor. Nebudem mu rozprávať, čo robím, tak som klamala, že mám troch milencov. Tým striedaním partnerov sa mi ten vnútrajšok zapálil a dnes nemôžem mať normálnou cestou deti. A to som ešte taká mladá.
ách, už sa teším na to, keď ako budúca mamka budeš rozprávať svojim deťom, akú si mala perfektnú mladosť ...
niečo v zmysle : "Deti moje, pred vašim ockom som mala 16 chlapcov, ale vášho ocka už naozaj ľúbim ...ale deti, vy tak nevyvádzajte ... aj s úctou k tebe samotnej to bude zlé ...
nj, v 18-tich 16 partnerov, v 25-tich rakovina krcka maternice (proti tomu neochrani ani kondom, mile damy, staci nepatrny dotyk sliznic), dufam ze k tomu este fajci a pije, potom to pride este skor. nechcem si predstavit, ake dalsie mikroogranizmy si vegetuju v jej vagine. ale mozno ma len nejake psychicke problemy a mysli si, ze sex to vyriesi. naivka
Podla mňa je mať vtakom mladom veku až 16 partnerov za sebou je dosť vela,ale ja tu niesom od toho aby som dotyčnú súdila ,nuž myslím si že ak má rada sex tak na tom neni nič zlé je to jej voľba .Poznám aj veľa chlapov ktorí striedajú dievčatá ako ponožky a už to ani nerátajú lebo by sa asi nedorátali ...Nad tým keď to robí muž sa každý len pousmeje a berú chlapa ako vybaveného samca ,ale cítim tu aj trošku diskrimináciu voči ženskému pohlaviu ,podla mňa keď to môžu robiť chlapi tak to môžu robiť aj ženy ...Len by mala zvýšiť ostražitosť voči rôznym pohlavným nemociam a mala by chodiť pravidelne k lekárovi a mala by sa chrániť ....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
106 komentov
dobre stačilo.
ešte jeden.
tak to boli dva, hups
mám kamaráta ktorý mal v 18ke 15 partneriek sexualnych takže je to v poho
Kto povedal, že od pätnástich Pri takomto počte by som sa vôbec nečudovala, keby v pätnástich už mala polovicu za sebou
ale ak je to deva z diaľnice, tak je to málo
Nie nieje podla mňa, zle som zahlasoval..
DIEVČA, TY SI CHORÉ?
@24 je kravina, dobre som hlasoval
vidím však, že pre dnešnú birdzovú mládež je to dosť dôležitý údaj, keď tu o nej také odvážne tvrdenia vychádzajú.
Vy osobne ste mali nejaké zdravotné problémy?
Moja rada mladým dievčatám znie: Peniaze nie sú všetko! I keď tam človek nič nechytí, môže z toho mať veľa zdravotných komplikácií. Nerobila som to zase až tak dlho, ale zrazu som začala chodiť po doktoroch, pretože som veľmi krvácala. Lekári
mi povedali, že mám priveľa sexuálnych partnerov. Tak troch až štyroch minimálne máte, povedal mi doktor. Nebudem mu rozprávať, čo robím, tak som klamala, že mám troch milencov. Tým striedaním partnerov sa mi ten vnútrajšok zapálil a dnes nemôžem mať normálnou cestou deti. A to som ešte taká mladá.
niečo v zmysle : "Deti moje, pred vašim ockom som mala 16 chlapcov, ale vášho ocka už naozaj ľúbim ...ale deti, vy tak nevyvádzajte ... aj s úctou k tebe samotnej to bude zlé ...
ech ech, k vyšším číslam to neťahaj ...fakt
@dracyca hlavne nezabudaj pouzivat kondomy a odporucam raz za cas preventyvnu prehliadku