@candy36 orálny sex mi je nechutný vo všeobecnosti, nepožadoval by som také niečo po žene lebo mi to príde nechutné, ale tak kebyže mi chce silou mocou vytrúbiť tak to prežijem
@flysser A čo ti je na tom tak nechutné? Genitálie sú časť tela ako každá iná, to ti je nechutný aj bozk? Pretože v ústach máš oveľa viac baktérií ako na genitáliách!
@flysser aj ked si na jednu noc najdes zenu tak ti moze vyfajcit a stale je to zena a stale nie kazdy dokaze zohnat taku zenu, preto iba zufalci chodia ku kurvam
a hovno nie je cast tela, cast tela je nieco co proste v tom tele je a bude, hovno je odpad ktory pravidelne vylucujes, co ja viem, ruka je cast tela, nos je cast tela, ale hovno urcite nie O____o
@29 a oralny sex sa nerovna spermie, ci to chces aj zakoncit je dobrovolne (to na margo candy36, kt. pisala ze genitalie su cast tela a ty tam hned tahas spermie)
inak fakt nechápem tvoju logiku. fajn, keď niekto ide do bordelu tak je chudák. a čo podľa teba znamená "zohnat taku zenu" ? Ísť na diskotéku, zbaliť ju, zatiahnuť na záchod a tam si nechať vytrúbiť?
@flysser stale je to menej zufale ako platit jej za to. aj ked radodajne diskofilky tiez nie su najstastnejsia moznost podla mna. keby mna takto dokazal zbalit nejaky chlap na jednu noc, tak by bol hodny potlesku.
ja neviem o com to je, ty si ten ktory tu z toho enormne grca.
(viem ze su aj pary ktore to nepraktizuju, ale ze by im vlastny partner bol az takto nechutny?)
ked je oral z lasky nemam problem so zakoncenim. ale keby som uz, ako som vyssie napisala, splasila len na jednu noc, tak uz aj keby k tomu prislo tak neviem ci by sa mi zrovna chcelo hltat nie prilis chutne produkty jeho tela
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
myslim si ze ked chcu tak nech si olizuju hocico
myslim že toto je lepšie ako original
a ani nevies pocitat
@candy36 hovno je tiež súčasť tela, zjedla by si ho svojmu partnerovy?
jedine hovno ako cast tela mi pride flysserov mozog
a hovno nie je cast tela, cast tela je nieco co proste v tom tele je a bude, hovno je odpad ktory pravidelne vylucujes, co ja viem, ruka je cast tela, nos je cast tela, ale hovno urcite nie O____o
inak fakt nechápem tvoju logiku. fajn, keď niekto ide do bordelu tak je chudák. a čo podľa teba znamená "zohnat taku zenu" ? Ísť na diskotéku, zbaliť ju, zatiahnuť na záchod a tam si nechať vytrúbiť?
ja neviem o com to je, ty si ten ktory tu z toho enormne grca.
(viem ze su aj pary ktore to nepraktizuju, ale ze by im vlastny partner bol az takto nechutny?)
ked je oral z lasky nemam problem so zakoncenim. ale keby som uz, ako som vyssie napisala, splasila len na jednu noc, tak uz aj keby k tomu prislo tak neviem ci by sa mi zrovna chcelo hltat nie prilis chutne produkty jeho tela
2. Ak máš hovno ako časť tela, tak to tvoji rodičia asi žili v černobyle...