ach boze toto su mi otazky ja dneska fakt uz nicomu nerozumiem
nie neni to problem urobit len tak rukou a neviem ci an to treba lasku,ale v dnesnej dobe to vyzera tak ze ani nie..podla toho co myslis..ja by som len tak nekomu netoto..
@9 som zamilovaná aj teraz a k tej prvej vete: Ak má nejaká baba sex len z lásky, tak asi nebude len tak nejakému skoro cudziemu chalanovi fajčiť alebo honiť, ak k nemu niečo necíti
vysvetlim ti to takto....tato tema je sice riadne odpudiva, ale dava akýsi priestor na diskutovanie, možno sa tu najdu aj take ktore mu odpovia kladne alebo tu aspon môžui vsetci vyjadrovat nejake tie myslienky co si o tejto teme myslia
ked založi temu na podobnu problematiku každy den, ako si to robil ty s tými tvojimi dementnostami tak mu to budem mazat rovnako ako tebe....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
nie neni to problem urobit len tak rukou a neviem ci an to treba lasku,ale v dnesnej dobe to vyzera tak ze ani nie..podla toho co myslis..ja by som len tak nekomu netoto..
a urcite nema chod do baru ci na disko a opite male standy ta urobia...
@0 moja mienka o tebe: si kkt
Ak chceš, aby ti niekto vyhonil s najväčšou láskou, urob si to sám
už si niekoho milovala?
vysvetlim ti to takto....tato tema je sice riadne odpudiva, ale dava akýsi priestor na diskutovanie, možno sa tu najdu aj take ktore mu odpovia kladne alebo tu aspon môžui vsetci vyjadrovat nejake tie myslienky co si o tejto teme myslia
ked založi temu na podobnu problematiku každy den, ako si to robil ty s tými tvojimi dementnostami tak mu to budem mazat rovnako ako tebe....
chapeme sa vsak?