docital som sa : "Bohužiaľ, futbal. Prieskumami sa zistilo, že hlavne skalní fanúšikovia sú pred zápasom tak rozrušení, že nemajú na sex ani pomyslenie a nie sú schopní sexuálneho aktu."
tak neviem co si mam o tom mysliet... ja futbal moc nemusim...
JJ skumaly to.... žejeto nejako podvedomo...že muž musí vítaziť bojovať azvítaziť tosu pudy....a v dnešnej dome ked niesu nejake stredoveké bitky sa to vynahrádza futbalom... aa ak mi nestačí fotbal ako sa pozeraju na svoj tým ako vítazí...ttak idú dobiť ešte aj "nepriatelský" funs potom su vzrusený a idu robiť domesta bordel
som stastna, ze moj priatel nepozera ani nechodi na futbal
skor ked su majstrovstva sveta v hokeji...vtedy trosku ziarlim, ale tak to pozeravam vacsinou s nim...
no moj priatel je zase zatazeny na hokej, ked ide v telke niekde v podniku, tak ani neviem ci ma vobec pocuva... nastastie doma nema stv3 a ked sme u mna, tak k telke ho nepustim ... ale myslim, ze keby som mu navrhla sex, tak by sa vykaslal aj na cely hokej
pre mna je futbal maximalne nezazivny,nudny sport ..rovnako aj hokej a x dalsich ..jedine basket a thajsky box si pozriem ..ae prednost by som urcite dal sulozi ako telke:p..
kedze futablisti su moja srdcova slabost a najkamos je tez futbalistom a ja som na najkamosov zatazena tak v tom nevidim probem ze pred a po za odmenu za dobry vysledok to som raz tak nasich proste s jednym z nich som chodila vonka a vzdy ked mali zapas a dobre dopadli tak dostal pusu
hmm...ked bolo finale ligy majstrov v rime moj milacik stale hovoril ako sa na to tesi ze si to urcite nenecha ujst..ja som mu povedala ze kludne nech pozera mne to nevadi...ale co ma prekvapilo velmi a o to prijemnejsie ze po 15minutach to vypol a radsej sa venoval mne...tak za toto som sa mu aj patricne odmenila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
skor ked su majstrovstva sveta v hokeji...vtedy trosku ziarlim, ale tak to pozeravam vacsinou s nim...
a načo sa hádať...
Presne tak, zo súlože s Tebou toho majú omnoho viac.
@14michelle03 jj...to by bolo vzrusujuce aj elektrizujece dokopy