Podľa čoho si vyberáte blogy, ktoré prečítate? Podľa nadpisov? Komentárov? Alebo čítate len blogy autorov, ktorých už poznáte a viete, čo môžete od nich čakať?
NO mate vsetci pravdu - ved predsa nadpis ma vystihovat vsetko co blog obsahuje - pozrite si pravidla pisania blogu v takej modrej ucebnici slovenskeho jazyka fakt - je tam napisane ako pisat blog
mam iba 2takych ludi u ktorych viem ze je to dobre a precitam si inak si vyberam blogy podla nadpisov a najradsj citam tie chalanske lebo babam vecsinou taketo veci idu a zaujimaju ma aj tie veci co pisu chalani
Ked idem citat blog..tak autora si najprv ani moc nevsimnem... a samozrejme,ze co prve kukam na nazov..ak je nejaky moc otrepany..alebo taky nelakavy tak na to netuknem..ale taky skor putavy a taktiez prvych par riadkov.. a obcas ked sa mi nece moc hladat tak aj to je dolezite ze kolko je tam komentov... ale inac mam svojich oblubenych autorov..
Ano je dôležitý, lebo vystihuje to očom je nazov blogu , takže jednoznačne zamerá nas do toho čo ideme čitať ... ale väčšinou su teraz IN - nejake pokračovania rozhovorov a pravane slovičok: vs., aneb a take teda podla mňa
Od niektorych autorov citam vsetko, ostatni musia zaujat nadpisom. No a samozrejme aj obsahom. Takze ano, nadpis je dolezity. Ale aj foma, ak vidim verse, tak idem prec, nech by bol nadpis akokolvek zaujimavy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Skúsenejší, poradte...Má to význam čítať ich?
A ANO BLOGY SA OPLATI CITAT LEN MUSIS MAT SPRAVNU RUKU PRI VYBERE
(podľa počtu komentárov otváram blog len vtedy, keď to vyzerá na peknú somarinu a chcem sa pobaviť najmä na tých komentároch )