Ahojte.Zaujíma ma jedna vec ohľadom vás žien.Nezáleží na ktorom fore čo čítam kde narázím na akýkoľvek članok ale pri teme sex...každa druha žena ho ho opisuje skor ako trápenim sa a že to robia len pre zachovanie vzťahu,, bud su to neustále bolesti pri
myslím že zrovna nevysmeju pretože ja som sa nepýtala na seba..konkretne je to sposobene podnetom na moje dlhoročné zname ktore su bars s partnerom niekolko rokov a unich prevládaju tieto probémi ja ich osobne nemám.
@cain opýtam sa najskôr mala si už sex? A druhá otázka, nerobí ti dobre? Trpíš pri ňom a mávaš bolesti? Tak to normálne nie je
A k tej otázke čo si napísala hore. Prečo to baby robia akože kvôli frajerom? Lebo stále je zaužívaný trend alebo ako to nazvať, že žena by si sex nemala užívať. V minulosti bol sex skôr pre to, aby chlapi mali potešenie, nie ženy. A trocha to zostalo dodnes u niektorých. PRoste niektorí ženy sex majú radi, iné nie. To je všetko. Len žiaľ, tá čo prejaví, že má rada sex, tak potom dostáva ponuky na sex, ako keby mala dať hneď každému, za to, že ho má rada. Na hlavu všetko.
Druhý fakt je to ten,že večina žiet to ani neprizná a poznám kvantum dievčat ktorým je to neprijemne,,a tak sa dištancuju od akehokolvek pohlavného s tyku.....to jest ak unich dlhodobo pretrváva..bolesť pri sexualnom styku,tak zanevru na partnera a nastanu urcite psychicke problemi kde žena sa skor obáva a partnera proste odmietne,, pretože nechce znášat ten pocit znova
@alysia este raz podotýkam nenarážam na seba ale na podnet druhých,,,,nadávno sa mi stazovala jedna známa že je s partnerom už cca 5 rokov ale jednoducho viac pri tom trpí ako si to užíva.a vyskušali už rozne metody ako to zmenit...
Sex je asi jediná vec, na čo sa dokážem tešiť. Je to dokonalé, nikdy v živote ma to nebolelo, ak nerátam prvý styk, čiže pár minút bolesti, ktoré nahradili neskutočné pocity.
Samozrejme, že existuje sex bez bolesti. Je mi ľúto žien, ktoré sa tak neskutočne boja sexu, že sú stiahnuté a potom to zrejme bolí.
@candy36 najprv si treba poriadne prečitať text totiž nebudem viac krát opisovať že sa nejedná omna je to skor moj výskum pokus omyl či sa mi to potvrdi alebo vyvráti.... z rozprávania roznych druhov žien.ano mám 21 a žijem normálny život klasiký ako každá ina takže zrovna medzi frigidnu sa nepovažujem
V živote som sa s takým prípadom nestretol, že by sex zo strany dotyčnej mal byť akousi obetou lebo pri tom kurevsky trpí. Vlastne nepoznám osobne žiadnu frigidnú slečnu.
@candy36 neobúvala by som sa do nej takto. J atiež poznám asi 3 holky, ktoré spávajú s frajerom len kvôli tomu, aby dostal sex on. Jedna z nich, tak tá je s chalanom 5 rokov, orgazmus mala len 2x a nebaví ju to a nuda je to, samu by ju to nenapadlo iniciovať sex. Tie ďalšie sa o sexe vyjadrujú strašne. Mám pocit, že sa zabudli v inej dobe.
Výborne,,,čiže dospela som tým pádom k jednoznačnej odpovedi kde velku rolu zohráva individualita,,,, v eclku som teraz potešená pretože sama som tomu kus nerozumela a tak som sa chcela opýtať či aj vy mate takýto problem tohoto charakteru alebo sa to objavuje len u jednotlivcov a zriedka
@cain sorry, to tam napisane nebolo,z e sa nejedna o teba
no tak aspon to skusaju, mozno k sebe nepatria a s inym clhapom by si sadla. Je to jej prvy chlap? Ak ano, tak sa necudujem, ze im to moc neklape. Tam je vela faktorov, preco maju nahovno sex
@alysia niektore su vzťahy dlhodobe niektore nove ,,zrejme som sa nevyjadrila na začiatku uplne presne zato sa ospravedlnujem toťiž mna zaujimal nazor druhých kedže ja sa do tej kategorie moc neposuvam a nemám s tým žiadny problém,,,...bola som zvedáva preto lebo sa s tým stretávam dosť často a v roznych vek kategoriach.
@ssnehulienka nauč sa čitať,,,,pane bože táto stránka je za trest nie ja vediem normálny vyrovnaný život po každej stránke .... ešte kolko krát mám napísať že nerozoberám seba ale postoje druhých žien s ktorými som mala tu česť sa aj osobne rozpávať o tejto problematike
@useless mám sem zavolať niektorých birdzákov, ktorí ti povedia, že sex je pre nich NEDOLEZITY? pre mna je sex dolezity, pre inych nie, alebo malinko dolezity....
@cain no pouizla si tam prvu osobu, tak niektorych to pomylio
Dost casto sa s tym stretavas? Hm, mas divne okolie bacha aby ta nenakazili
v celku som štastná že ste to tak rýchlo zvrátili pretože mi prišlo naozaj čudné že som od mnohých žien počula nazor na sex ako priťažou a niečim neprijemným hold aj take veci sa stávaju
@cain ja sa tomu necuudjdm, ktovie aky to bol psycholog, ci to chce aj vnutorne riesit, alebo to len usta hovoria, mozno mala nejaky problem v minulom zivote, niekto na to veri niekto nie ....
No ja by som sa bala, aby som sa tym nenakazila
asi je to len v malo pripadoch, kebzye je to take nahovno, tak by tolko ludi nepodvadzalo ...
@useless , je vela veci, co clovek nepochopi, ak robi niekto iny. H8U nechape ako sa moze niekto sprchovat bez hubky my zase toto . Ja respektujem, ze pre niektorych sex nie je podstatny, ale ine veci hej, ale moj priapd to proste nie je
nejako ma sex neberie, ale za nepríjemný ho rozhodne nepokladám. síce je väčšinou zdĺhavé ma k nemu dokopať, potom ho nejako dobojovať, ale zakričím si rada a tá blízkosť je skvelá.
@cain to o čom hovoríš má určite oficiálny názov, a ten názov obsahuje slovo "bias". uvedom si, že málokto o niečom hovorí ak to prebieha bezproblémovo alebo podľa jeho predstáv, a na druhú stranu prakticky každý sa ozve ak ide o nejaký problém alebo niečo neideálne, takže vytvárať "štatistiku" na základe toho čo čítaš v diskusiách o sexe tým štýlom ako si to v hlave robíš nedáva zmysel. dozvedela si sa akurát že existuje mnoho prípadov kde to nefunguje alebo niečo nie je v poriadku, ale nevieš, a ani z tých informácií ktoré máš, nemáš ako vedieť, aké je tých prípadov skutočné percento oproti tým bezproblémovým. proste problémových prípadov môže byť kľudne aj čojaviem percento, alebo pol percenta, no napriek tomu by si z diskusií takmer vždy získala dojem že "takmer každý má nejaký problém", pretože tí čo problém nemajú sa obvykle nepotrebujú ozývať, jedine ak majú veľkú potrebu sa chvastať.
a potom je tu ešte jeden efekt, "confirmation bias". akonáhle nadobudneš dojem že niečo je nejakým spôsobom, budeš si omnoho viac všímať a omnoho väčšiu príležitosť prikladať veciam, ktoré tvoj dojem potvrdzujú. v tomto prípade napr. čítaš diskusiu o sexe, prečítaš 10 príspevkov ktoré žiaden problém nespomínajú, a následne narazíš na jeden opisujúci nejaký problém, a v hlave sa ti rozsvieti svetielko "aha, ďalší!", ale pritom pri čítaní tých predošlých desiatich sa ti v hlave nerozsvietilo žiadne svetielko typu "týchto 10 odporuje môjmu predpokladu".
@cain sex ako pritaz, ci neprijemne? to rozhodne nie......prvy sex je vacsinou bolestivy, ale asi zalezi s kym ho prezijes, len je to proste poprve, takze je to nove.....mam skoro 30 a sex si viem uzivat.....je to hadam este lepsie ako pred 10mi rokmi (to bude mozno vekom, ale to ako sme dlho spolu ....ja len, ze poznam zeny, kt. sa nechce sexovat (maju vela prace, rodinu, unava...atd.), resp. ich to nejako neuspokojuje.....myslim, ze ak ma niekto vyrovnany vztah nie je o com.....a vela je v hlave, mnoho zien nedosahuje orgazmus a potom sa im asi do toho sexu moc nechce...ale ak sa nenastavia na prijemnost milovania, tak pre nich prijemny ani nebude.....
@neviem556 pre muža slasť to hej, ale zas nepoznam ani jednu známu, u ktorej by bol sex utrpením práveže naopak ... Takže je to také 50 na 50 podľa mňa.
Ja mam rada sex a nikdy ma nič nebolelo ani pri prvom (klop klop) ...
Podľa mňa je to naozaj individuálne. Čo sa týka žien, niektoré môžu mať psychický blok - bolí ich to ešte pred tým, ako sa ich dotkneš, prípadne to už nechcú po skúsenosti z prvého sexu, kde zažili bolesť. Môže to byť aj frigidita - pohlavná chladnosť, tá môže mať psychické aj fyzické príčiny. Fyzický blok - naozaj ich to bolí - či už je to nedostatočné vzrušenie, vlhnutie, alebo nejaké zdravotné problémy s ktorými nechcú ísť k odborníkovi.
Niektoré ženy si to naopak užívajú a sú s partnerom po fyzickej stránke spokojné /a uspokojené/.
A ako sa hovorí chlapovi, ktorý má rád sex? Chlap.
@cain zo všetkých žien, ktorých vzťah k sexu poznám (tj. bývalé partnerky + blízke kamarátky) je iba jedna jediná, ktorá má tebou opisovaný problém. Pre všetky ostatné je to pôžitok a samé ho vyhľadávajú, niektoré dokonca viac, ako podaktorí chlapi.
@wewo skusim to este raz a pomaly....vsetci chcu vo vztahu sex, skor ci neskor, patri to tam...ale ja ho nechcem, preto neviem najst partnera, a teda ano, je mi pritazou
a nie kazdy chce sex. obete znasilnenia, zneuzivania, asexuali...frigidni ludia...
ja som tiež celkom v šoku že si niekto myslí že je pre nás sex utrpením..preboha.. každá ľudská bytosť prirodzene sex miluje a potrebuje ho! ženy a muži sú v tomto na úplne rovnakej úrovni..dokonca mám pocit že ho ženy potrebujú aj viac..teda ja osobne minimálne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
Sex je super, ÁNO, vie bolieť, ale aj tá bolesť je krásna a príjemná, to čo už musí byť za frigidnú piču keď opisuje sex ako utrpenie?!
btw, to máš fakt 21 že píšeš takéto kraviny?
milujem sex!!!
a @2 asi tak to tu dopadne...bo určo nie som jediná
A k tej otázke čo si napísala hore. Prečo to baby robia akože kvôli frajerom? Lebo stále je zaužívaný trend alebo ako to nazvať, že žena by si sex nemala užívať. V minulosti bol sex skôr pre to, aby chlapi mali potešenie, nie ženy. A trocha to zostalo dodnes u niektorých. PRoste niektorí ženy sex majú radi, iné nie. To je všetko. Len žiaľ, tá čo prejaví, že má rada sex, tak potom dostáva ponuky na sex, ako keby mala dať hneď každému, za to, že ho má rada. Na hlavu všetko.
Sex je asi jediná vec, na čo sa dokážem tešiť. Je to dokonalé, nikdy v živote ma to nebolelo, ak nerátam prvý styk, čiže pár minút bolesti, ktoré nahradili neskutočné pocity.
Samozrejme, že existuje sex bez bolesti. Je mi ľúto žien, ktoré sa tak neskutočne boja sexu, že sú stiahnuté a potom to zrejme bolí.
je to neskutočný pôžitok, nie to všetko čo si opísala. a keď je bolesť pri styku tak tam musí byť problém aj iný asi. .
no tak aspon to skusaju, mozno k sebe nepatria a s inym clhapom by si sadla. Je to jej prvy chlap? Ak ano, tak sa necudujem, ze im to moc neklape. Tam je vela faktorov, preco maju nahovno sex
Mali by sa slečny preplieskať, a opýtať sa samé seba prečo sú vo vzťahu, v ktorom im sexuálna stránka absolútne nefunguje.
@cain no pouizla si tam prvu osobu, tak niektorych to pomylio
Dost casto sa s tym stretavas? Hm, mas divne okolie bacha aby ta nenakazili
a forum tu citam celkom dost a nemam tu z toho pocit ze by to bolo ako opisujes... okej nejaka boelst pri prvom sexe ale to je tak cele
No ja by som sa bala, aby som sa tym nenakazila
asi je to len v malo pripadoch, kebzye je to take nahovno, tak by tolko ludi nepodvadzalo ...
@useless , je vela veci, co clovek nepochopi, ak robi niekto iny. H8U nechape ako sa moze niekto sprchovat bez hubky my zase toto . Ja respektujem, ze pre niektorych sex nie je podstatny, ale ine veci hej, ale moj priapd to proste nie je
ale prvý bol najs, kiežby boli všetky také...
nech viem, čomu sa vyhnúť.
ale zrejme ani nemusíš.
a potom je tu ešte jeden efekt, "confirmation bias". akonáhle nadobudneš dojem že niečo je nejakým spôsobom, budeš si omnoho viac všímať a omnoho väčšiu príležitosť prikladať veciam, ktoré tvoj dojem potvrdzujú. v tomto prípade napr. čítaš diskusiu o sexe, prečítaš 10 príspevkov ktoré žiaden problém nespomínajú, a následne narazíš na jeden opisujúci nejaký problém, a v hlave sa ti rozsvieti svetielko "aha, ďalší!", ale pritom pri čítaní tých predošlých desiatich sa ti v hlave nerozsvietilo žiadne svetielko typu "týchto 10 odporuje môjmu predpokladu".
ale nenazvala by som to utrpenim. mozno to nie je tak fyzicky prijemne, ako by malo byt, ale nejde tam len o to.
ked ale zenam od malicka do hlav hucia ze sex je nieco spinave a nechutne, samozrejme ze sa nebudu vediet uvolnit a uzit si to.
masturbacia jak by dal. ked sama nevies ako dosiahnut orgazmus, ako to moze vediet iny clovek?
ináč je to blbosť toto čo píšeš a vôbec pre väčšinu žien čo poznám neplatí.
ale zase možno ja mám opačné bias ako ty
Ja mam rada sex a nikdy ma nič nebolelo ani pri prvom (klop klop) ...
uprimne ich lutujem.
Niektoré ženy si to naopak užívajú a sú s partnerom po fyzickej stránke spokojné /a uspokojené/.
A ako sa hovorí chlapovi, ktorý má rád sex? Chlap.
..ja sa nesťažujem
vec druhá: byť s niekým len pre "dobrý sex" je nahovno. okorenenie vzťahu tiež nahovno
pre mňa to je príťažou, ale to preto lebo som asexuálka a frigidná stará panna.
a nie kazdy chce sex. obete znasilnenia, zneuzivania, asexuali...frigidni ludia...