Takze otazka je co je pohorsujuce..Je podla vas pohorsujuce si dat na verejnost nejake vyzyvave oblecko ak napriklad podvazky ktore su videt a nejaku suknicku?Krista sak tu si clovek nemoze nic obliect kukaju na mna jak na stetku..waaaa vyjadrite sa moji
Je to kazdeho osobna vec, ze co si oblecie..ak sa to cloveku paci..a citi sa v tom, dobre..tak nech si pre mna za mna oblecie cokolvek ..neriesim to...
tak ked sa ti paci byt oblecenaj ak stetka je to tvoja vec len ludia podla oblecenai velakrat sudia,metalistu paankera pozans piodla vybijakov a podobnych hovadin hiphopera,podla siltovky klinu niekde na kolenach a tak, rovnako je to tak s kurvami
Mne sa na dievčatách sukne páčia.Nie vlastne sa mi na nich páči všetko.
No tie podväzky nie sú pre ostatných zrovna na normálne nosenie.Skôr len tak do klubu.Možno keď chceš niekoho zbaliť.
Bohužiaľ je to v nás všetkých a boli sme tak vychovaní.Podľa mňa je to dosť odvážne a možno spustíš novú módnu vlnu.
veď keď si dačo také oblečieš tak to čakaj... predsa keď zbadá dakto babu v červenýcg silonkách a milimetrovej sukni v zime plus kilo mejkapu si "domyslí"
chlapom sa takeeto oblecko velmi paci baby ta budu ohovarat..(nic s tym nespravis ) a podla mna to neni pohorsujuce, len by som skor zvolila prilezitost si to dat.nejaku diskoteku abo tak.. nie len tak do skoly ...
"pohoršujúce" je relatívny pojem, takže ho každý chápe inak.
A obliekaj sa ako chceš, ale potom znášaj následky a to také, že minimálne niektorým ľuďom to pohoršujúce príde. Ale to by mal byť ich problém, nie tvoj. Pretože pokiaľ to berieš ako svoj problém, tak pravdepodobne nie si dosť silná osobnosť, a v tom prípade sa k tebe to oblečenie zaprvé nehodí, a zadruhé z teba v určitom zmysle robí "pozérku".
pohorsujuce to je urcite...pre mladych mozno nie ale pre dochodcov ano. ale sak to ti nemusi vadit, ak ta bavi pohorsovat (a nechutne prechladnut). len treba troska vkusu
ked sa tak planujes obliect,tak je jasne,ze ta budu povazovat za kurvicku aj ked nou nemusis byt ale ak sa ti to paci tak fajn hlavne sa oblec to, v com ti je pohodlno ser na nazory ostatnych
Na jednej strane si myslím, že pozerajú ľudia na teba jak na štetku, lebo väčšinou sa tak obliekajú tie štetky,,,neviem,,,ale to oblečenie čo si opísala, sa mi nezdá vhodné na prechádzku,,keď už na nejakú párty,,,
na druhej strane súhlasím s tým, že keždého je osobná vec ako sa oblieka....a keď sa v tom cítiš dobre tak si to nos,,,a nech pozerajú, len neprechladni.
staci mat na sebe nieco, co na Slovensku ludia nenosia a vsetci sa zacnu obzerat a pohorsovat
( ja som mala iba obycajne cierno- karovane saty, ktorych vrch pozostava z korzetu a spodok z obycajnej suknicky.. a bola som stredobodom pozornosti vsade na ulici)
ale zas podvazky normalne na prechadzku? to je moc
treba rozlisovat kam sa ako obliect
vsetko povedane uz bolo. to co si konkretne popisala je ako stetka. sorry. je vela vkusnych veci ktore su zaroven extravagantne a nemusi to byt prave podvazkovy pas co ti trci na celu ulicu lol
Hm.. ako podväzky a sukňu alá opasok.. je to odvážne... ale keď sa ti to páči, prosím... A prečo sa na teba ľudia pozerajú ako na kurvu? Aj ja by som sa na teba tak pozerala
@midnigh hehe tak daj nejake ine oblecko a som zvedava na tvoj vkus Jaaaj a zabudla som sa zmienit ze nje cez zimu ale cez leto sa takto obliect sak by som zmrzla!!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
No tie podväzky nie sú pre ostatných zrovna na normálne nosenie.Skôr len tak do klubu.Možno keď chceš niekoho zbaliť.
Bohužiaľ je to v nás všetkých a boli sme tak vychovaní.Podľa mňa je to dosť odvážne a možno spustíš novú módnu vlnu.
A obliekaj sa ako chceš, ale potom znášaj následky a to také, že minimálne niektorým ľuďom to pohoršujúce príde. Ale to by mal byť ich problém, nie tvoj. Pretože pokiaľ to berieš ako svoj problém, tak pravdepodobne nie si dosť silná osobnosť, a v tom prípade sa k tebe to oblečenie zaprvé nehodí, a zadruhé z teba v určitom zmysle robí "pozérku".
A mne osobne to pohoršujúce nepríde.
No, ja nejak nevidím iný dôvod na nosenie niečoho takého vo februári, ako zarobiť si na živobytie
na druhej strane súhlasím s tým, že keždého je osobná vec ako sa oblieka....a keď sa v tom cítiš dobre tak si to nos,,,a nech pozerajú, len neprechladni.
( ja som mala iba obycajne cierno- karovane saty, ktorych vrch pozostava z korzetu a spodok z obycajnej suknicky.. a bola som stredobodom pozornosti vsade na ulici)
ale zas podvazky normalne na prechadzku? to je moc
treba rozlisovat kam sa ako obliect