Nie myslím si že je to divné. Ale keď sa budete cítiť fajn, tak je to fajn. Keď sa nebudeš cítiť fajn, tak je to ešte divnejšie. Fuj. Radšej si si to mala nechať pre seba. Čo koho do toho predsa? Keď nad tým musíš premýšľať než to spravíš tak je to zlé. Ale právne je to v pohode takže ti v podstate z toho hľadiska môžem povedať to čo chceš počuť : Je to fajn. Z tých ostatných hľadísk: môjho osobného a etického či akého morálneho je to pre mňa divné a nepredstaviteľné a nechcela by som sa takú otázku spýtať.
@leto2012 odkáž chalanovi že mu závidím a gratulujem, a obdivujem že ťa zbalil
no a k otázke, ja by som s tým na jeho mieste problém nemal. a či s tým máš problém ty alebo nie, na to by si mala prísť sama, zakladať fórum s morálnou otázkou na ktorú neexistuje správna odpoveď a je to čisto subjektívna záležitosť mi príde ako dosť podivný spôsob vytvárania si názoru.
podľa mňa nie .. lebo ja presadzujem že sex je hlavne o láske... a hlavne keby to aj chcem, nebudem sa pýtať niekoho na internete či je to správne alebo nie... môj názor.. že to je trochu divné.. akože ja by som ti poradila nie ale ak to fkt chceš.. tak čo do toho ostatných čo si myslia.. ale asi väčšina sa bude pohoršovať ..
@kosmiklove keby mal on 12 rokov? ci rozdiel vekovy? ci co mas na mysli? proste to je psycho. mne sa zda moc ked je holka 20 rocna a chalan 16 nieto toto!! ... ta zenska skor jej tikaju biologicke hodiny mam pocit
@leto2012 mas v nicku ze si zena, tak pis ako slovak a nie ako madar
lebo prvy tvoj status je:
Zareaguj!leto2012 27 ročná mladá žena, včera 21:31
ahojte mam 27r,myslite ze je fajn ak sa pomilujem so 16r?
cop ma z toho clovek si pomysliet? a ano myslim si stale ze je to strasne, takze skus sa pozriet aspon nad hranicou 20rokov a nie o polovicu mladsie preboha!!!
vyšiel nový zákon SR!!! odteraz budú všetci jebať podľa tabuliek, a prísnych pravidiel schválených všetkými zakomplexovanými poposlancami našej republiky:
- o styku treba poslať oznámenie na úrad sociálnych vecí a rodiny minimálne týždeň vopred
- povolená je LEN misionárska poloha
- žena pri styku musí mať na hlave papierový pytlík, z dôvodu morálky a cudnosti
- minimálny počet kondómov 5 (naraz, samozrejme!) plus HAK, spermicídna pena a vnútromaternicové teliesko
- VEKOVÝ ROZDIEL MAXIMÁLNE 3 ROKY!!!!
pozn. zákon bol vydaný z dôvodu prílišného počtu zbytočných internetových fór s tematikou sexu a tehotenstva.
tak, teraz, keď naša vláda vyriešila problém, ktorý nás všetkých tak dlho trápil a sužoval, môže sa začať zaoberať menej dôležitými vecami, napr. financiami v školstve.
Mzslim si že ej to je ešte v pohode, no ale keby som nemal spolužiačku prijebanu krtora spava s 37 rocnym tak by som si myslel ze je to nenormalne. ale dnesne baby letia na starsich.
no, či si chalan alebo dievča to je jedno aj tak je to blbé. Akože keby mal/a 20 a je medzi vami taký rozdiel tak je to v poriadku, ale ked má len 16 no akože to ti neviem, radšej si nájdi dakoho iného..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
..tak ci tak rob co povazujes za spravne ty
no a k otázke, ja by som s tým na jeho mieste problém nemal. a či s tým máš problém ty alebo nie, na to by si mala prísť sama, zakladať fórum s morálnou otázkou na ktorú neexistuje správna odpoveď a je to čisto subjektívna záležitosť mi príde ako dosť podivný spôsob vytvárania si názoru.
aj ja som chlap a nahadzuje mi tu furt,že som žena ,tuším sa pôjdem preoperovať
K veci, osobne by som nechcel takýto rozdiel ani keby hromy blesky...
ale pre istotou by si sa mal spýtať jej rodičov...
@16 podla mna toto je este ten lepsi pripad, ked je chalan mlady - nezvyknu to brat tak vazne ako zeny a neskor lutovat, teda podla mna, vacsina
Si v tom sprav poriadky najprv a az potom sam/a seba obsuloz...
Btw, zena ktora pojde so 16 rocnym musi byt horsia chudera ko Martina z turca...
Normalna zena ma problem is so seberovnym, respektive starsim, kym ju riadne nenamota sarmom, alebo financiami...
A to nehovorim o 27+ rocnych zenach, ktore uz dva roky myslia na babatko a rodinu, domov a poriadneho chlapa...
Nesnivaju o 16 rocnych nedonosencoch
Ty vole, dnes maju deti fantaziu
aha. tak to už dáva zmysel. škrtni si z mojej odpovede všetky obdivy a komplimenty, a to čo ostane stále platí.
Žeby som nechytila vlnu? Počkaj,idem sa pozrieť čo som to tu napísala alebo sa radšej nejdem pozrieť ak som to fakt zle pochopila
lebo prvy tvoj status je:
Zareaguj!leto2012 27 ročná mladá žena, včera 21:31
ahojte mam 27r,myslite ze je fajn ak sa pomilujem so 16r?
cop ma z toho clovek si pomysliet? a ano myslim si stale ze je to strasne, takze skus sa pozriet aspon nad hranicou 20rokov a nie o polovicu mladsie preboha!!!
keks je super
- o styku treba poslať oznámenie na úrad sociálnych vecí a rodiny minimálne týždeň vopred
- povolená je LEN misionárska poloha
- žena pri styku musí mať na hlave papierový pytlík, z dôvodu morálky a cudnosti
- minimálny počet kondómov 5 (naraz, samozrejme!) plus HAK, spermicídna pena a vnútromaternicové teliesko
- VEKOVÝ ROZDIEL MAXIMÁLNE 3 ROKY!!!!
pozn. zákon bol vydaný z dôvodu prílišného počtu zbytočných internetových fór s tematikou sexu a tehotenstva.
tak, teraz, keď naša vláda vyriešila problém, ktorý nás všetkých tak dlho trápil a sužoval, môže sa začať zaoberať menej dôležitými vecami, napr. financiami v školstve.