Vsetky zeny su falosne mrchy posledny mesiac som pretiahol 4 bozkaval som sa asi z 10timi a so ziadnou nemem vztah . Co chcem od zivota tak vela? chcem len pbycajnu peknu uprimnu a milu zenu ktora by ma brala takeho aky som bola by dobra v sexe mala by
"tolerovala by mi obcasne (cisto sexualne) ulety" aha toto mi nejak uslo...tak potom ty si ten kokot koli ktorym vsetky normalne zeny uz vymreli a tym padom suhlasim s @hoperpohroma
uplne mi pripominas blizkeho kamarata....
prestan byt kurevnik, nemaj sex len na jednu noc, vaz si zeny a neber ich len ako maso a potom najdes aj nejaku milu, peknu, uprimnu....
inak suhlasim s @1@1 2
@hoperpohroma ale tu nejde o to co chces ty ale o to co chcem ja penazi mam dost ale zenam ich neponukam ak si naraxala na to. Sry za preklepy pisem z mobilu.
@neutralnothing vzdy ked si niekoho vazim tak ma ojebe. Vazil by som si ju keby si rovnako vazila ona mna ale to nedokazem kym nezistim ze jej city ku mne su uprimne
@blizzboz ako dlho sa musis poznat, resp. co musis s clovekom zazit aby si si ho vazil? staci ti jeden sex? nejako malo, nie?
daj si pauzu od zien a sexu... potom mozno najdes flower in a field of wheat.
pokial si na tom rovnako ako ten kamarat, fakt ti nezavidim, ani ti nehovorim, ze si debil.... budes asi moc zraneny a nebudem ti pridavat viac. popracuj na sebe, prajem vela stastia
@18 sorry, ale takeho deba ako si ty neda mat uprimne rad. z toho, co tu pises mi vychadza, ze si vypocitava a zakomplexovana slapka. s tvojim zmyslanim si nikdy zensku nenajdes a aj vdaka takym degesom ako ty sa medzi chlapmi usidluje presvedcenie, ze ziadne normalne nie su. my existujeme, ale radsej budem sama ako randit s niekym ako ty.
@neutralnothing pockaj pockaj ako zistim ze to holka so mnou mysli vazne a neslo jej len o sex? Btw ako si mam k niekomu vytvprit doveru ked kazdy ojebava a vsetci su falosni zeny obzvlast vid napriklad pohroma... ja neverim nikomu v zivote som veril len jednej zene s tou som mal skoro aj deti a planovali sme spolocny zivot a potom sa z nej vyklula povrchna pica a mne spadla sanka ked som si uvedomil ako som sa ojebal pri nej,
nepoznam žensku ktorej by nevadili tvoje "občasne sexualne ulety" s inou.. taku proste nemaš šancu najsť a ak aj najdeš, nebude chcieť mať s tebou seriozny vztah. toť vše. :letim:
@blizzboz neviem, kde si ty hladas partnerky, ale ja mam kamaratky, co maju hodnoty. nezaujima ich sex, zaujima ich clovek..
to, ze sa z tvojej priatelky stala mrcha je mi luto, ale neries taketo veci prilezitostnym sexom.. fakt sa len viac zranujes.
ked si predstavim, ze moj velmi mily/inteligentny a fajn spoluziak/kamarat sa ledva bozkaval s dievkou a mal ledva par "uletov" a ziadny normalny vztah nemal, lebo skusal, ale dievkam prisiel, citujem "priemerny" (nepritahuje zeny vyzorovo) a k tomu toto, tak mi je smutno z toho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
podme spolu chodit, ty chodiaca pohlavna choroba
a tolerovala sexualne ulety?
dufam, ze si aspon bohaty, lebo inak asi nemas co ponuknut
Aha...
@hoperpohroma to vystihla úplne presne aj za mňa
:letim:
prestan byt kurevnik, nemaj sex len na jednu noc, vaz si zeny a neber ich len ako maso a potom najdes aj nejaku milu, peknu, uprimnu....
inak suhlasim s @1 @1 2
daj si pauzu od zien a sexu... potom mozno najdes flower in a field of wheat.
pokial si na tom rovnako ako ten kamarat, fakt ti nezavidim, ani ti nehovorim, ze si debil.... budes asi moc zraneny a nebudem ti pridavat viac. popracuj na sebe, prajem vela stastia
kámo ty sa nečuduj prečo si dobrý akurát tak na jednu noc.....
ak chces mat obcasne sexualne ulety tak si nehladaj priatelku, aka je v tom logika? aby ti mal kto navarit a vyniest smeti? -.-
to, ze sa z tvojej priatelky stala mrcha je mi luto, ale neries taketo veci prilezitostnym sexom.. fakt sa len viac zranujes.
zamysli sa preco si ta aspob jedna z nich kvoli tomu neudrzala pri sebe....
nebud sebec