Rozmýšľam o tom že by som sa chcela stať Avon lady no neviem ako to presne funguje a nechcem byť ako také teliatko keď im pošlem žiadosť. Preto prosím ak tu niekto je, že by mi poradil a povedal také základné informácie. Ďakujem
Takže nič moc ja by som to asi robila hlavne len k výplne času a nemám si od koho brať katalóg a keď ešte popri by som dostávala aj peniaze možno len to je to že neviem či by som mala vždy nejaké zákazníčky
@saiz ja som bola v oriflame a ten katalog mi chpodil poštou alebo som si ho mohla zobrat do pobočky . Ale najprv sa ti nahrnie 100 ludi a che hento toto povie že peniaze donesie zajtra a ty to máš už objednané , potom ti to zruší , musíš si preto dojst do pobočky , kolkokrát mi poplietli objednávky , proste podla mna to za to nestojí
@saiz myslim, ze zakl. podmienka je mat 18. to uz zrejme mas. objednavky nemusis mat kazdy mesiac, nic sa nestane. vyska provizie zavisi od vysky objednavky, objednavas cez net, balik ti pride na postu alebo kurierom..neviem co presne by si este chcela vediet..
Úplne to je jednoduché. Len sa na tú stránku zaregistruj a ostatné pochopíš hneď.
Jediné mínus sú tie nadbytočné krabice a staré katalógy, ktoré sa mi nechce páliť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Jediné mínus sú tie nadbytočné krabice a staré katalógy, ktoré sa mi nechce páliť.
A netreba mať stále objednávky, kedy budeš chcieť. Do troch dní to máš na pošte.