Samozrejme. Úprimne, to je asi dôvod, prečo som sa na B. vrátil. Keďže ja mám irl takých kamarátov, ktorí sú názorovo a záujmovo fakt odlišní ľudia, než ja a dokážeme sa pohádať hocikedy o hocičom, určite by som chcel poznať ľudí, ktorí sú mi v niečom bližší... aj keď iba na internetoch.
@torpedo08 A vlastne viem prečo, si vždy taký milý ku mne Ja si to hrozne moc vážim, to sa v dnešnej dobe až tak často nevidí. A zvlášť nie na internete.
Tak som si pozrela ľudí, ktorých odoberám (keďže by som isto vyberala z nich) a fakt... Takmer nikto z nich tu už nebol veľmi dlhú dobu. Ale pár vás tam je, ktorí tu chodíte stále, takže by som sa isto nebránila zoznámeniu s vami
@pubertslatinocelny@18 neviem si veľmi predstaviť, aby som niekoho, s kým sa môžem vídať aj v reálnom svete, no sme len v písomnom kontakte, nazýval kamarátom.
Dajme tomu, že sa cez písomný kontakt veľmi zblížime, ale delí nás pol zemegule.
@nicmanenapada tak nemusi to byť pol zemegule. Ja napríklad mám dobrého kamaráta z B, s.ktorym sme sa naživo stretli 2 alebo 3x, aj keď nás delia len nejaké 3 až 5 hodín cesty... Ale chápem tvoj pohľad a ďakujem za vysvetlenie.
Tak je takých viacero tu, hej
5-6 ľudí by sa našlo čo ma niečím zaujali, alebo som do nich "tajne zahladený" alebo sa mi páčia vystupovaním a s niektorými som prehodil aj par slov ..ale hanbím sa ich označiť pretože si s nimi ani nepíšem a hanbím sa im aj napísať takže to zostane tajomstvom
Ale aby som netliachala do prázdna, pokiaľ tu mám s niekým viac pozitívnych interakcií, tak mi stoja aj za prípadné ďalšie interakcie predsa
Vzhľadom na to, že v niektorých prípadoch sa hanbím a v niektorých možno pomenej, radšej som nemenovala nikoho, aby sa nik necítil ukrivdený
Je tu par ludi, s ktorymi uz sice nie som v kontatke, ale spoznali sme sa vdaka birdzu. Su to super ludia, len z toho velke kamaratsva nevznikli, co je mozno skoda.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
...Nad ďalšími skúsim ešte porozmýšľať.
@feelagain @lawey @thrwtchr @karlotiskot a ďalší
Dajme tomu, že sa cez písomný kontakt veľmi zblížime, ale delí nás pol zemegule.
Tak je takých viacero tu, hej
A odvtedy sa buď postretali, alebo čakajú, že sa tak stane v júni
Vzhľadom na to, že v niektorých prípadoch sa hanbím a v niektorých možno pomenej, radšej som nemenovala nikoho, aby sa nik necítil ukrivdený
a @narazuvzdornaa (ale tiez dost casto neodpisujem, takze tak no )
inak mi teraz nikto nenapada, asi som trulo, urcite niekomu krivdim, aj ked by som sa rad kamaratil.