Zatial som mala len priemer (tych 15) a pocula som, ze s vacsim to skor boli. Preto sa pytam, baby co mali v posteli viac (20+, hrubsi), bolelo to, ci dokonca to bolo lepsie? (dlha predohra je samozrejmost).
k uspokojeniu baby staci aj 14 ked vie chalan ako na to ...skor by som povedal ze ti 18+ musia davat niekedy dost pozor lebo pre baby to moze byt dost bolestive
neviem to síce porovnať ale moje dievča to niekedy strašne bolí(a to mám len 17cm...hoc je širší) keď sa zabudnem a prirazím. Radšej by som mal 15cm a nemusel na to dávať pozor...ale asi je fakt že to záleží od anatómie ženy. Pošva má vraj od 11 do 15cm.
no ja viem povedať, že mňa väčší čo mal 20+ cm dosť bolel....poviem ti, @sexisasa , radšej je mať priemer ako nadpriemer...uspokojí ťa aj napríklad 15cm, ak je chalan šikovný....ak je už tých 20+ je to len viac na oštaru ako na úžitok....
@paatoo mozno sa ti nechcu smiat alebo este vacsieho nevideli... ale ked mam porovnat seba a teba... tak to mas rozdiel 5.7 cm... to je dost... no tak neviem
ale pokial boli vsetky spokojne tak super nieje to o velkosti ale o sikovnosti... ALE ked mas vacsi tak sa netreba tolko snazit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
...ked dotyčný ví čo má robiť, móže ho mat aj do mínusu...
ale pokial boli vsetky spokojne tak super nieje to o velkosti ale o sikovnosti... ALE ked mas vacsi tak sa netreba tolko snazit