..ale teraz vazne.ked som tu raz aj pisala forum ci tu na birdz mate aj priatelov,s ktorymi sa stretavate a citanim vela dalsich diskusii som prisla na to,ze vsetci sem obcas velice pisu,ze je niečo trapnee,nudne..no napriek tomu na to reagujú. alebo napi
Nekedy uplne v nervoch napisem tu taky dlhy blog jak celá kniha ale v poslednej chvili to zrusim si povim ze co sa tu budem stazovat so svojimi problemami a necham si to pre seba
paci sa mi tu nic nie je dokonale a ani birdz Ale je to pre mna miesto kde spoznavam vela uzasnych ludi chodim sem velmi casto citam a obcas aj komentujem je to super clovek ma priestor prezentovat sa ako niekto kym je alebo by chcel byt.. ma miesto kde moze ukazat ludom kto je co je ... a moznosti tu ma naozaj velmi velmi vela birdz je proste super
ja som este nikdy ziadny blog nenapisala,ale raz to pride urcite.Kritizujem rada ale nie az tak velmi casto a priatelov mam malo ale ozajstnych.A je mi tu super.
no ono je to tak, ked v skutočnom svete človek nemá nikoho, komu by povedal, čo ho ťaží, tak to skúsi vo virtuálnom kde vie, že nájde oporu, kedže svoje myšlienky zo seba vyleje tak, ako to on cíti. každý potrebuje vypočuť, poľutovať a tak
a jasné, birdz sa mi páči, ak by nie, nebola by som tu. ja teda kritizujem pretože ako písal džórdi, krotika nás posúva dalej. a birdz je o nás, my ho tvoríme, takže povedať si, čo (ne)chcem sa tu očakáva
som ešte zabudol napísať či je mi tu dobre...tak...ANO! je mi tu 1000000x lepšie než doma na hajzlíku (a to už je iná pochvala lebo pre mňa je môj domáci záchodík intímna svätyňa charakteru a významu obrovského)
džórdi, tak to je teda pochvala! inak som rada, lebo som si myslela že to len ja tak milujem ten biely kanál (ale len náš). občas zabudnem vstať, ked sa vášnivo začítam do nejakého knižného diela
nereagujem na nudné veci, inak by som skoro do každej diskusie prispievala...kamarátov mám dokonca odtiaľto, dvoch veľmi blízkych ľudí k tomu, a čo viac dodať, dva razy mi dvaja ľudia kedysi pomohli, ani o tom nevedia, a nie sú kamaráti, preto občas sem treba zájsť už len z toho dôvodu, že vždy ma tu niekto prekvapí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ja mam kamaratov ktory su kamarati..je ich malo ale aspon s amozem spolahnut
no ono je to tak, ked v skutočnom svete človek nemá nikoho, komu by povedal, čo ho ťaží, tak to skúsi vo virtuálnom kde vie, že nájde oporu, kedže svoje myšlienky zo seba vyleje tak, ako to on cíti. každý potrebuje vypočuť, poľutovať a tak
a jasné, birdz sa mi páči, ak by nie, nebola by som tu. ja teda kritizujem pretože ako písal džórdi, krotika nás posúva dalej. a birdz je o nás, my ho tvoríme, takže povedať si, čo (ne)chcem sa tu očakáva
A ja na BIRDZ-i ani BIRDZ samotny nekritizujem, tu chodim preto aby som sa porozpraval s ludmi, zabavil sa a odreagoval, ne aby som tu na daco pindal.