pamatam si den ked sa tu zajko30 zaregistroval a bola to uplne ina osoba ako teraz pisal o jeho cukrikovi mariovi, ako je heterak a ako ho chce zbalit.. par mesiacov na to zalozil forum ze su spolu uz 3 roky..
podľa mňa je to len fake, zajko30 a zajkousko sú buď dve rozdielné osoby (s tym že po bane si niekto šlohol populárny gay nick), alebo je to niekto, kto za tú chvíľku sa preorientoval z obyčajneho gaya na kresťanského fanatika
@hoperpohroma o tom, ze je zajko veriaci sa vie dost dlho ci na tomto tak na druhom nicku..
to, ze to vtedy tak neprezentoval moze mat tiez svoje nejake dovody, ani my nie sme rovnaky..
@sandy114 mylis sa.. okrem toho.. vylucuje to, ze by bol gay fakt, ze by bol veriaci..
a pride mi strasne smiesne a smutne, ze to ze sa niekto prezentuje ako gay je "mile" a to ze sa niekto prezentuje ako veriaci "lezie na nervy" resp by s tym mal "prestat"
@johnysheek je to nevylučujem, len ide tú zmenu, pred tým boha ani vieru ani nespomenul, bolo to len "mário mário mário" a teraz ani mária a ani iného chlapa nespomenie a vkuse len o tom, ako všetci budeme potrestaní... ide o to, že zmenil svoju povahu so zmenou nicku a to mi je podozrivé
@johnysheek toto prešlo takmer zo dňa na deň z extrému do extrému ... keď písal v diskusiách o to, či sme veriaci, že áno je, tak fajn, lenže teraz sa niekto pýta na nejakú hudbu a on k tomu napíše, že zhoríme v pekelnom ohni... a okrem toho, spomínam si, že zajko30 mal rád klaudiquuuu a zajkousko jej z ničoho nič začal nadávať (na čom sa pozastavovala aj ona, že niečo na tom nebude v poriadku)... mne jednoducho nepríde veľmi kóšer, keď sa niekto tak rýchlo zmení o 180°
ale v poriadku, mňa nejaký zajo (ktorého asi ani nikto reálne nevidel) nezaujíma natoľko, že by som sa na tom mala s tebou teraz pohádať
@hoperpohroma ale prosím ťa, to ako sa kto správa ku gayom vôbec nieje vecov viery, takisto ako by nás ani nemalo trápiť čo tu vypisuje...je to jeho vec
proste, cisto hypoteticky, keby som gay, urcite sa nejdem hlasit k nejakym pokrytcom ktori "rozosielaju lasku po celom svete" a zaroven hlasaju ze "byt homosexual je hriech a pojdeme do pekla"
Je tu už dlho, párkrát sme si aj vymenili pár TSiek, takže za ním rozhodne stojím, ako za každým iným birdzákom, ktorý len prezentuje svoje názory, akokoľvek odlišné od mojich.
@sandy114 stale je tu este jeden velmi dolezity fakt.. je to net, kde sa kazdy na nieco hra a zajkovi to robi radost ze je "rieseny" napr i touto diskusiou.. mozno je poza i ten obrat.. a mozno len dotahuje vsetko do extremov..
tak ci onak.. slo mi hlavne o to, ze som si takmer isty, ze to nie je niekto iny.. (mozno ich je za tym nickom viac, avsak stale "ti isti" )
@hoperpohroma takze ak mi vynada nejaky neveriaci preto, ze som heterak, tak vsetci neveriaci sa tak spravaju?
dievca.. prehanas.. mas predsudky a si daleko od pravdy : disappointed: to je to najsmutnejsie.. info sa len prijimaju.. nezistuju.. a zovseobecnuju
"byt homosexual je hriech" ? - zisti si prosim co je hriech a na zaklade coho vzniklo to spojenie "cirkev je proti homosexualom" a prosim nezacni s tym, ze "tamten veriaci/knaz vravel/tvrdil" lebo sa bavime o viere a cirkvi nie o konkretnom jednotlivcovi.. dakujem..
potom mozno zists ako velmi sa mylis...
a to ze ty by si sa nehlasila.. nehlasila by si sa ani keby nie si homo, alebo sa mylim? tak ako to tym mozes podmienovat?
@johnysheek "takze ak mi vynada nejaky neveriaci preto, ze som heterak, tak vsetci neveriaci sa tak spravaju?"
mas pocit ze neveriaci sa riadia takymito zakonami? alebo naco sa teraz hras? vseobecne je zname ze cirkev odsudzuje homosexualov, tak preco sa teraz hras na to, ze sa to vobec nedeje? uplne mi z teba stoji rozum O______o
"a to ze ty by si sa nehlasila.. nehlasila by si sa ani keby nie si homo, alebo sa mylim? tak ako to tym mozes podmienovat?"
nie som homo a nehlasim sa ani teraz. ale keby som homo, nejdem sa pripajat k niekomu kto je proti mne uz urcite
Nepoznám ho osobne a ani som si s ním nikdy nepísala..no občas mi niečo od neho cinkne do oka..podľa mňa, každý má právo vyjadriť si svoj názor a tiež prezentovať svoju vieru..a keď to niekomu vadí, nech si to nevšíma..
@hoperpohroma najprv by si vieru ako taku musela pochopit a mozno uverit, aby si sa vedela vyjadrit ci ako homo by si sa hlasila ku nej alebo nie.. ale tuto skusenost ty nemas.. takze akekolvek tvrdenie, ze by si sa nehlasila je proste nepodstatne, lebo nic nevyjadruje.. uz vobec nie to, co by bolo ak by..
a je vseobecne zname?? aha.. takze ak dostatok medii vseobecne oznami, ze vinu na smrti michaela jacksona nesiem ja, tak je jasne, ze som ho zabil ja?
ach joo cirkev sa sklada z ludi.. kazdy z nich je svojsky.. a niektori nutne ani neveria.. len tam patria..
kazdy z nich ma nejaky nazor.. a tento prezentuje.. znaci to, ze je to nazor cirkvi? NO NIE!
zisti si prosim ako je to s cirkvou a jej vztahu k ludom.. roznych narodnosti, pleti a inych..
homosexual je rovnaky clovek ako heterosexual.. na tom nie je nic hriesne..
ani na tom, ze sa zalubi do niekoho ineho.. hriech zacina niekde inde!!
hriesne dokonca nie je ani to, ak by dvaja homosexuali zili spolu v jednej domacnosti.. lebo potom by bolo hriesne i to, ze ludia byvaju na intrakoch spolu
hriesne je nieco ine!!!
fakt ti vravim.. predtym nez nieco hodnotis.. snaz sa to spoznat, mozno pochopit a hlavne o tom nieco vediet.. odsudit je jednoduche..
tak ako tamti hore, co zaskrtli ano..
tak ako tu mna niektori "miluju" hoci o mne prd vedia
@johnysheek zle som sa na začiatku vyjadrila, ja som brala celý čas možnosť, že je to tá istá osoba, len mi príde málo pravdepodobné, že reálna, pretože mi príde málo pravdepodobné, že by niekto naozaj tak rýchlo zmenil svoj životný postoj (áno, možno bol aj pred tým veriaci, len určite nebol taký fanatik akým sa prezentuje teraz, koniec koncov, veriacích je veľa, ale väčšina z nich sa nespráva takto ako on) ALEBO je to iná osoba, ja si však nie som 100% istá ako ty, že je to ten istý človek ako pod nickom zajko30
Boh nám dal rozum, je najväčší čas ho používať spolu so srdcom, ktorým je láska, moje Ja.......
Konteplácia je ten lúč, svetlo, ktoré zaplavuje celého človeka, modlidba slovo, ktoré je bránou k Božej Pravde.....
Birdzáci nehľadajte pravdu vo mne ale v Stvoriteľovi, ten miluje každého z vás, aj tých, ktorí ho zatracuju, opľúvajú a pribíjaju na kríž znova a znova, lebo vie, že raz príde čas, keď sa k jeho Milosrdenstvu návratite....
si predstav ze som byvala dost veriaca, dokonca mam prve svate prijimanie. potom mi zacali vadit kalerabove hlavy ktore kazu o dobre a ziadne nesiria, kazo vodu a piju vino, proste som z celej cirkvi hnusena a nemam dovod sa hlasit k takym ludom. celkovo mam odpor k ludom ktori sa hraju na strasnych svatusikov, cele krestanske rodiny a spravaju sa horsie ako ostatni.
dalej ani necitam. proste mam svoj nazor a hotovo, nemienim tu s tebou o tom diskutovat. podla mna nikto nema pravo rozkazovat co je dobre a co zle, gay tym ze je gay nikomu neublizuje, preto nema nikto pravo mu to brat - aj tak to nezmenia.
ano, sú to ľudia a medzi nimi aj vysokí cirkevní hodnostári, najbližší, ktorí zrádzaju denno denne Boha Otca.......
vedz však, že raz staneš na Pravde Božej a tu budeš súdena za to čím si bola a čo si robila pre spásu svojej duše........
jednoducho povedané, staraj sa o svoju dušu v najlepšej viere, ako káže desatoro Božích prikázani, nehlaď na druhých akí sú a Večnosť ťa príjme s otvorenou náručou...
@zajkousko ja vediem zivot ktory ma robi stastnou, verim ze nikomu neublizujem a keby boh existoval, tak verim ze by hlavne chcel aby sme boli dobrymi ludmi a nezalezi mu na tom, kto je na koho orientovany
to že neveríš jeho sxistenciu a správaš sa dobre podľa svojho svedomia a vedomia je tvoja veľká cnosť a vedz, že aj ty patríš medzi jeho vyvolených .....
Na margo toho všetkeho tu, každy by ste sa mali starať o to aby ste boli dobrym človekom, to čo robia iní alebo poukazovať na inych a tym hľadať ospravedlnenie svojich činov je zcestne, každy by mal vedieť čo je podľa neho to spravne, v konečnom dôsledku aj tak budete posudzovany ako jednotlivec
@zajkousko ono to nie je uplne ze neverim, ja si nie som ista vo svojej viere cirkev nemam rada, neznamena to ze odsudzujem aj boha.. zatial si nie som ista v co verim, ale myslim, ze to ani nie je tak dolezite..
@hoperpohroma@24 tak to mozno hlasa rimskokatolicka cirkev..poznam par homosexualov + videl som v telke, ktori su pomerne silni krestania a napriklad evanjelicka cirkev, co som sa stretol, to berie celkom v pohode.
okrem toho mi @zajkousko -ve nabozenske reci vobec neprekazaju
@trdelniiiq ja sa do tych cirkvi uz nevyznam, viem ze to hlasaju..
ja som ani nepisala ze mi to nejako prekaza, len ze sa uplne zmenil od povodneho zajka30.. ako ja tie komentare vacsinou preskakujem, zase nejako mi z toho krv v zilach nevrie
@hoperpohroma@62 kto Ti čo pchá?čo vyzváňa pri tvojich dverách?Z bibliou a prská na Teba svätenú vodu? tak ignoruj jeho príspevky ako aj väčšina ktorá s tým nesúhlasí ja, dajme tomu ignorujem aj jeho aj Tvoje,lebo si kade vietor tade plášť..také pózerské..on mne pripadá taký,extrémistický-do všetkého hŕŕ,naplno a po hlave.
Tak to nečítam lebo ma to nezaujíma,nemám z toho nič nové.
a predstav si ze ano, napr. taki jehovisti nam pri dverach zvonia. a tuto vo fore mi nikto vieru nastastie nepcha, ale keby to robili, tak som nasrata - a to som mu aj pisala, ze mne veriaci nevadia dokial mne nejdu vnucovat svoj nazor
Prečo by mal byť psychicky narušený ? Iba kvôli tomu, že je trochu viac náboženský ? je to predsa jeho život..keď si myslí, že je to to správne tak nech to robí ďalej, veď nikomu tým neubližuje ..
A k tým jehovistom čo robia zle ? iba prezentujú svoju vieru..
áno @zajkousko je psychicky narušený, taký nolajfer, pošuk, ktorý sa sebarealizuje na birdzi, lebo v rálnom svete má s tým problém, ale asi to nebude zlý človek, len by sa mal dat liečit no
@sandy114 niekedy mozem prezentovat vo velkom to, ze milujem futbal.. inokedy to, ze citam knihy.. stale budem tym istym to je internet.. ale rozumim..
@hoperpohroma nemusim si predstavovat. viem.. akurat mi vysvetli co rozumiet pod "dost veriaca" ? lebo ja pod tym chapem cloveka, ktory vie, ze viera nie je (len) o tom, co kto kaze a co pije.. ale o tom, ze 1.nemame posudzovat druhych ludi ale sami sa mame spravat co najlepsie..
2.ze su urcite zakladne tezy a prikazania, ktorych sa mame dodrziavat a ich plnit.. MY = JA.. a neriesit ci ich dodrziava i niekto iny alebo nie..
stale len posudzujes, hodnotis.. AKYM PRAVOM? si lepsia nez ostatni? myslis si, ze si lepsia nez tamti? (nevravim ze nie si, len sa pytam, odpoved mne nemusis)
mat svoj nazor je super vec.. (uprimne) otazne je ci si presvedcena o nemennosti a spravnosti svojho nazoru, alebo sa snazis zistovat ci to tak skutocne je..
(aj ti co sli proti galileovi, kopernikovi a dalsim mali svoj nazor a teraz nimi vsetci pohrdaju..)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
to ma ceníš iba na vlak?, myslel som, že aspoň na boeing 737!, ja predsa lietam v oblakoch
filip
a idem mrknúť tvoju tvorbu na webke
pamatam si den ked sa tu zajko30 zaregistroval a bola to uplne ina osoba ako teraz pisal o jeho cukrikovi mariovi, ako je heterak a ako ho chce zbalit.. par mesiacov na to zalozil forum ze su spolu uz 3 roky..
a teraz len same nabozenske kecy
aj tie ine jeho nicky ako milos111... no bohvie co za osobu je za nimi
tak jest moja, bolo to pred 3a pol roka, dobrá pamäť .......
keby mi kolini nebol dal ban, mohol som mať ten nick doteraz:/.....
žijem si v pokoji a milosrdenstvé Božom, čo vy ostatní asi neviete čo znamená
každého to raz čaká a ak nie, čaká ho.........
filip
@4
a pamat mam bohuzial naozaj dobru, ale ved zlaty si bol vtedy, len uz by si mohol prestat s tym bohom a tak..
to, ze to vtedy tak neprezentoval moze mat tiez svoje nejake dovody, ani my nie sme rovnaky..
@sandy114 mylis sa.. okrem toho.. vylucuje to, ze by bol gay fakt, ze by bol veriaci..
a pride mi strasne smiesne a smutne, ze to ze sa niekto prezentuje ako gay je "mile" a to ze sa niekto prezentuje ako veriaci "lezie na nervy" resp by s tym mal "prestat"
nech sa ludia modlia aj k hrncom ale pisat to vsade, ku kazdemu kontextu pchat boha mi normalne nepride.
a prave vtedy to nerobil, cize mohol byt uz vtedy veriaci, ale neprekazalo mi to, narozdiel od teraz
a vedz, ze toto je nieco co si ja urcite vsimnem
a ono i na zaciatku tohto nicku este o mariovi pisal... i o tom ako ho caka v prahe, ide s nim do brna ci ako to bolo..
ale ano, potom to ustalo..
vsetci vieme ako sa k nim spravaju predsa
ale v poriadku, mňa nejaký zajo (ktorého asi ani nikto reálne nevidel) nezaujíma natoľko, že by som sa na tom mala s tebou teraz pohádať
proste, cisto hypoteticky, keby som gay, urcite sa nejdem hlasit k nejakym pokrytcom ktori "rozosielaju lasku po celom svete" a zaroven hlasaju ze "byt homosexual je hriech a pojdeme do pekla"
(aby sme si rozumeli, nie je to ta viera sama o sebe, su to tie kalerabove hlavy ktore ju hlasaju)
a čo si myslím, neviem, ale keďže ho hovädo pozná, tak len a idem ďalej
a nemyslím si, že je normálny.
ale rozhodne kokotizmus dostal vďaka nemu nový level
ale netusil som ze typicka slovenska vsetecnost bude prekvitat aj na birdzi
tak ci onak.. slo mi hlavne o to, ze som si takmer isty, ze to nie je niekto iny.. (mozno ich je za tym nickom viac, avsak stale "ti isti" )
@hoperpohroma takze ak mi vynada nejaky neveriaci preto, ze som heterak, tak vsetci neveriaci sa tak spravaju?
dievca.. prehanas.. mas predsudky a si daleko od pravdy : disappointed: to je to najsmutnejsie.. info sa len prijimaju.. nezistuju.. a zovseobecnuju
"byt homosexual je hriech" ? - zisti si prosim co je hriech a na zaklade coho vzniklo to spojenie "cirkev je proti homosexualom" a prosim nezacni s tym, ze "tamten veriaci/knaz vravel/tvrdil" lebo sa bavime o viere a cirkvi nie o konkretnom jednotlivcovi.. dakujem..
potom mozno zists ako velmi sa mylis...
a to ze ty by si sa nehlasila.. nehlasila by si sa ani keby nie si homo, alebo sa mylim? tak ako to tym mozes podmienovat?
mas pocit ze neveriaci sa riadia takymito zakonami? alebo naco sa teraz hras? vseobecne je zname ze cirkev odsudzuje homosexualov, tak preco sa teraz hras na to, ze sa to vobec nedeje? uplne mi z teba stoji rozum O______o
"a to ze ty by si sa nehlasila.. nehlasila by si sa ani keby nie si homo, alebo sa mylim? tak ako to tym mozes podmienovat?"
nie som homo a nehlasim sa ani teraz. ale keby som homo, nejdem sa pripajat k niekomu kto je proti mne uz urcite
a je vseobecne zname?? aha.. takze ak dostatok medii vseobecne oznami, ze vinu na smrti michaela jacksona nesiem ja, tak je jasne, ze som ho zabil ja?
ach joo cirkev sa sklada z ludi.. kazdy z nich je svojsky.. a niektori nutne ani neveria.. len tam patria..
kazdy z nich ma nejaky nazor.. a tento prezentuje.. znaci to, ze je to nazor cirkvi? NO NIE!
zisti si prosim ako je to s cirkvou a jej vztahu k ludom.. roznych narodnosti, pleti a inych..
homosexual je rovnaky clovek ako heterosexual.. na tom nie je nic hriesne..
ani na tom, ze sa zalubi do niekoho ineho.. hriech zacina niekde inde!!
hriesne dokonca nie je ani to, ak by dvaja homosexuali zili spolu v jednej domacnosti.. lebo potom by bolo hriesne i to, ze ludia byvaju na intrakoch spolu
hriesne je nieco ine!!!
fakt ti vravim.. predtym nez nieco hodnotis.. snaz sa to spoznat, mozno pochopit a hlavne o tom nieco vediet.. odsudit je jednoduche..
tak ako tamti hore, co zaskrtli ano..
tak ako tu mna niektori "miluju" hoci o mne prd vedia
Konteplácia je ten lúč, svetlo, ktoré zaplavuje celého človeka, modlidba slovo, ktoré je bránou k Božej Pravde.....
Birdzáci nehľadajte pravdu vo mne ale v Stvoriteľovi, ten miluje každého z vás, aj tých, ktorí ho zatracuju, opľúvajú a pribíjaju na kríž znova a znova, lebo vie, že raz príde čas, keď sa k jeho Milosrdenstvu návratite....
filip
precitala som prvy odstavec
si predstav ze som byvala dost veriaca, dokonca mam prve svate prijimanie. potom mi zacali vadit kalerabove hlavy ktore kazu o dobre a ziadne nesiria, kazo vodu a piju vino, proste som z celej cirkvi hnusena a nemam dovod sa hlasit k takym ludom. celkovo mam odpor k ludom ktori sa hraju na strasnych svatusikov, cele krestanske rodiny a spravaju sa horsie ako ostatni.
dalej ani necitam. proste mam svoj nazor a hotovo, nemienim tu s tebou o tom diskutovat. podla mna nikto nema pravo rozkazovat co je dobre a co zle, gay tym ze je gay nikomu neublizuje, preto nema nikto pravo mu to brat - aj tak to nezmenia.
človek sa počas svojho života mení, u mňa to voľajako išlo rýchlo, niekto tak možno chcel a ma so mňou nejaky zámer?!...
som to ja bývali zajko30 a teraz zajkousko (ine nicky som tu nemal ani nemám)....
a ako píše @johnysheek nie na orientácii ale na svedomi a srdci človeka záleži kto je, aký je.....
prijal som do svojho srdca Boha Otca on je alfa a omega, čaká to každého z vás skôr či neskôr....
filip
ano, sú to ľudia a medzi nimi aj vysokí cirkevní hodnostári, najbližší, ktorí zrádzaju denno denne Boha Otca.......
vedz však, že raz staneš na Pravde Božej a tu budeš súdena za to čím si bola a čo si robila pre spásu svojej duše........
jednoducho povedané, staraj sa o svoju dušu v najlepšej viere, ako káže desatoro Božích prikázani, nehlaď na druhých akí sú a Večnosť ťa príjme s otvorenou náručou...
filip
to že neveríš jeho sxistenciu a správaš sa dobre podľa svojho svedomia a vedomia je tvoja veľká cnosť a vedz, že aj ty patríš medzi jeho vyvolených .....
filip
okrem toho mi @zajkousko -ve nabozenske reci vobec neprekazaju
ja som ani nepisala ze mi to nejako prekaza, len ze sa uplne zmenil od povodneho zajka30.. ako ja tie komentare vacsinou preskakujem, zase nejako mi z toho krv v zilach nevrie
gay tým že je gay nikomu neubližuje....ale ak je veriaci veriacim a dáva to najavo, tým ti už prekáža?
ale nech mi nejdu pchat ich nazor
možno ho inšpiroval ten pastor neviemkoľko
v každom prípade je fajn že našiel Boha, a že ho prezentuje
ak to samozrejme myslí vážne a nie ironicky, za to by šiel do pekla..
a..úprimne, o kom na birdzi sa dá s istotou povedať že nie je narušený ??
Tak to nečítam lebo ma to nezaujíma,nemám z toho nič nové.
nič v zlom
kade vietor atde plast? pozerske? dafuq?
a predstav si ze ano, napr. taki jehovisti nam pri dverach zvonia. a tuto vo fore mi nikto vieru nastastie nepcha, ale keby to robili, tak som nasrata - a to som mu aj pisala, ze mne veriaci nevadia dokial mne nejdu vnucovat svoj nazor
A k tým jehovistom čo robia zle ? iba prezentujú svoju vieru..
@hoperpohroma nemusim si predstavovat. viem.. akurat mi vysvetli co rozumiet pod "dost veriaca" ? lebo ja pod tym chapem cloveka, ktory vie, ze viera nie je (len) o tom, co kto kaze a co pije.. ale o tom, ze 1.nemame posudzovat druhych ludi ale sami sa mame spravat co najlepsie..
2.ze su urcite zakladne tezy a prikazania, ktorych sa mame dodrziavat a ich plnit.. MY = JA.. a neriesit ci ich dodrziava i niekto iny alebo nie..
stale len posudzujes, hodnotis.. AKYM PRAVOM? si lepsia nez ostatni? myslis si, ze si lepsia nez tamti? (nevravim ze nie si, len sa pytam, odpoved mne nemusis)
mat svoj nazor je super vec.. (uprimne) otazne je ci si presvedcena o nemennosti a spravnosti svojho nazoru, alebo sa snazis zistovat ci to tak skutocne je..
(aj ti co sli proti galileovi, kopernikovi a dalsim mali svoj nazor a teraz nimi vsetci pohrdaju..)
heh, bolo by až naivné sa domnievať, že od teba by išlo na moju osobu aj niečo iné ako take náražky ako tu aj teraz prezentuješ .......
ale s tou liečbou by som aj súhlasil ak by si ju so mňou absolvoval....
filip
a prestaň, s tým pitím a hulenim prestaň