Zdravím, začal som pravidelne cvičiť lebo to sádelko na bruchu fakt neznesiem. Niekde na facebook-u som našiel tento obrázok v jednej bodybuilderskej skupine. Zaujímalo by ma či je to pravda? Pomôže mi takéto stravovanie schudnúť? Podľa toho obrázku to an
Ano mozes jest aj o 19:00 a nepribrat, dolezitejsie je skor nejest cca 3 hod. pred spanim. A na ranajky pokojne bez sacharidov, vela vyrysovanych fitnesakov su dlhodobo na nizkosacharidovych jedalnickoch a prave doobedu nejedia ziadne. Teoreticky takto moze vyzerat jedalnicek, dolezite su ale aj mnozstva, lenze oni tam davaju zato tolko tvarohu, masa a ryb, aby neboli hladni. Ked tebe staci ako dievcatu jest menej, to neznamena ze mas jest takto...jedalnicek si musis vypracovat sama pre seba, nemozes sa riadit cudzim jedalnickom. Toto co si tu dala je pre priemerne dievca urcite vela.
Takze odpoved je, ze pre niekoho je tento jedalnicek vhodny a pre niekoho nie.
podla hentoho ze 0 az 1 zeleniny denne to je trosku malo zelenina by mala tvorit podstatne vacsiu cast tvojho jedalnicka, a tmavy chlieb, haha..nie je tmavy chlieb ako tmavy, pozri si rozdiel medzi viaczrnnym, celozrnnym a cerealnym pecivom, nie vsetko co sa tvari ako zdrave take aj je castokrat su to peciva len z obycajnej bielej muky, prifarbene aby malu tmavsiu farbu a pridane su tam nejake zrnka slnecnice a tekvice, nazvu si to viaczrnne pecivo a ludia sa raduju ako zdravo papkaju
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Takze odpoved je, ze pre niekoho je tento jedalnicek vhodny a pre niekoho nie.
a zleninu to je cele umenie
a cvicit