Vraj mam pouzit fantaziju...No neviem,ta moja je na bode mrazu.Preto prosim vsetky tych co by mi chceli pomoct... V COM JE PROBLEM? Spoznal som sa super holkou,ktora ma vytiahla na nase stretko ku jazeru.ziaden bar,len priroda Ja a Ona a nieco nealkoholic
tak -mne sa pacilo,ked ma chalan vytiahol na detske ihrisko a hojdal ma na hojdacke,vyblaznili sme sa na kolotoci a na preliezkach..mozno trochu detske,ale stalo to za to...
@3 no ten cintorín bol super.. ja by som na zaver len dodala tej osobe keby sme uz boli na tom cintorine.. " tu by som raz chcel/a s tebou ležať" kus morbídne..ale ja by som sa nad tým zasmiala..
a moj nápad na originalne rande.. ten bowling sa aj mne paci.. co tak klzisko nie je to sice vlemi originalne.. no podla mna más z coho vyberat kedze moznosti je vela.. dufam ze vyberies tú spravnu.. drzim prsteky..
chlapce v tejto zime je to tazke ... v lete je to ine ... v lete je to super ... teraz musis byt kreativny co ja viem aj strecha parkoviska je niekedy fajn pekny vyhlad odtial ^_^
1. mozem povedat ze cintorin je fakt super... v termoske kakao teple,a lebo cajik a pozerat na morbidnu romantikua v noci...ked uz vidno sviecky, je to anozaj pekne...no musi byt kus liberalna. a v Presove to tak pariky robia dost casto som pocul. Len musis zistit ci tma bude nejaka lavicka...a hoci aj deku vezmi.
2. akcna vec- u nas v Max-e su napr trampoliny, autodrahy a bowling... nie az tak drahe a celkom zabavne.
3. divadlo...ane nie take to snobske...ale nejaka alternativa, komedia urcite. ziadne experi menty.
4. Ak je taka aspon ako t amoja, kup nejake spreje a chodte spolocne niekde vysprejovat svoje mena...ale tak poriadne...a na miesto kde to nikomu nebude spatit fasadu.
5. Ak si z vecsieho mesta nakup si listky a vozte sa v eletrickach/trolejbusoch a pod. dookola a ropzpravajte sa o veciach co uvidite z okna.
6. CHodte po obchodoch a zahrajte sa na manzelsky parik co caka dieta, sestru a brata co sa pohadaju ze si navzajom kradnu tricka a ponozky, snobsky parik ktoremu nevadi ze je nieco so 100percentnou prirazkou...samozrejme si vsetko dajte odlozit.
7. AK mas nejakych kamosov divadelnikov, kapelnikov, sportovcov, chodte sa na nich pozriet...ale zas, aby ju neaujali viac ako teba. Hej a napr, ak este nikdy nepocula nazivo jazz, vezmi ju niekam na jazz ale zase nie nejaky megakoncert...nieco male.
akoze teraz nechapem..zaradil si to do kategorie SEX....nevies kam ju mas zlanarit na sex??.....no ak preferujes prirodu v tomto case by sa to mohlo vypomstit nepeknymi prechladnutiami takze sexik si radsej nehajte na teplu postel....aj ju chces vytiahnut len niekam vonka...tak ani to ti neodporucam..neni na to proste pocasie...si v pici chalan sory
mno teraz je pekne zimne pocasie tak nezaskodi len taka prechadzka zgulovat ju trocha vyvalat v snehu potom sa niekde zohriat pri teplom cajiku apozreit film
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
a moj nápad na originalne rande.. ten bowling sa aj mne paci.. co tak klzisko nie je to sice vlemi originalne.. no podla mna más z coho vyberat kedze moznosti je vela.. dufam ze vyberies tú spravnu.. drzim prsteky..
@3 - ako v mareckovi - "Sejdeme se na hrbitove"
2. akcna vec- u nas v Max-e su napr trampoliny, autodrahy a bowling... nie az tak drahe a celkom zabavne.
3. divadlo...ane nie take to snobske...ale nejaka alternativa, komedia urcite. ziadne experi menty.
4. Ak je taka aspon ako t amoja, kup nejake spreje a chodte spolocne niekde vysprejovat svoje mena...ale tak poriadne...a na miesto kde to nikomu nebude spatit fasadu.
5. Ak si z vecsieho mesta nakup si listky a vozte sa v eletrickach/trolejbusoch a pod. dookola a ropzpravajte sa o veciach co uvidite z okna.
6. CHodte po obchodoch a zahrajte sa na manzelsky parik co caka dieta, sestru a brata co sa pohadaju ze si navzajom kradnu tricka a ponozky, snobsky parik ktoremu nevadi ze je nieco so 100percentnou prirazkou...samozrejme si vsetko dajte odlozit.
7. AK mas nejakych kamosov divadelnikov, kapelnikov, sportovcov, chodte sa na nich pozriet...ale zas, aby ju neaujali viac ako teba. Hej a napr, ak este nikdy nepocula nazivo jazz, vezmi ju niekam na jazz ale zase nie nejaky megakoncert...nieco male.
8. Nejaky sport? squash? tenis? pingpong? motokary?
staci !
6.
@16 to som