a Rorusenka jednak sa ho môžeš aj opytat kam chce ist nie?? máš hubu...a jednak ak ho trochu poznas a vie co ma rad a kam rad chodi tak ho pozvi tam...Piče to su problemy,fakt...
Pozvi ho k vam domov a daj mu do ruk metlu a nek poupratuje a ty chod do obchodu kupit BeBe keksi a potom ked poupratuje tak mu jeden daj a tomu hovorim pekne rande a hlavne uzitocne. inak by ste mohli ist naozaj na ten cintorin. lebo tam je ticho a klud
Chodte na autobus,prejdite par zastavok a mozte sa rozpravat,a budes videt same veci naokolo a budu ta napadat aj temy,potom mozte na nejakej vystupit a ist nikam uz z ponukanych napadov hore
miroo: suhlasim, ja som sa bola tiez s chalanom previest do trnavy busom a s5 vlakom a bolo to cool äkebyze nevystupime na nespravnej vlakovej stanici)
Ja suhlasim s Blink182fan. Pivo miluje snad kazdy, ked nam ho zaplati niekto ini chuti super, ked baba, este lepsie a ked este vidim ze baba pije pivo tak dokonale rande
Ja by som ho zobrala do detskeho parku tam kde su hojdacky, smykacky... ja som tam bola s svojou laskou a vyborne to dopadlo sa mi to strasne ratalo.. bolo to take detske ale stranse mile.. a ak ne tak potom si chodte dade sadnut . hm?
No ak je chalan (alebo ty) nesmelý, tak skús to kino...Ale na filme sa dohodnite spolu, aby sa nemusel pozerať na samé urevané baby alebo ty na tony kečupu A ked nie, tak ho jednoducho pozvi vonku Podla toho kde bývaš, ak v nejakom vačšom meste, tak sa určite nájde plno miest, kde budete sami...A ak v menšom tak to je trocha problém (aj ja sama mám niekedy problém kde sa s mojím chalanom zašiť Alebo ho pozvi na zmrzlinu je to také nevinné A potom možno neostane iba pri oblizovaní zmrzliny Alebo na drink do nejakého normálneho podniku a kde ti aj predajú tak sa drž papa
podla toho o kolke rande v poradi sa jedna...na pivo,na prechadzku,na drink,na veceru,na dvd,na striptiz,do postele disappointed:ale len prespat,sak je neskoro a tebe sa domov nechce),do postele...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
a Rorusenka jednak sa ho môžeš aj opytat kam chce ist nie?? máš hubu...a jednak ak ho trochu poznas a vie co ma rad a kam rad chodi tak ho pozvi tam...Piče to su problemy,fakt...
...ale na lysohlavky
seriózne najlepšý výber