Čaute mám jedného kamoša a myslím si o ňom že je teplý. Aspoň má tie príznaky...keď si spolu píšeme občas mi napíše smajla pusu alebo píše tak že niečo ako flirt..Je to ten tip čo musí stále úžasne vyzerať a má rád seriály určené skor pre baby napr. charm
Nuž tak pravdepodobne len nejaký metrosexuál Ak by bol gay a nechcel by to priznať , tak by nerobil otvorene všetky tie veci, ktoré popisuješ, ale snažil by sa pôsobiť "mužne". A možno má len veľmi svojský zmysel pre humor Môj názor. Ale keďže nie som študovaný psychológ (yet), veľmi by som sa na mňa nespoliehala
tak ked ti povedal, že nie je, tak to nerieš. tym opytanim si ho uzemnil, tak aj ak je, tak hadam už neskusi nič. ale pre každý prípad, ked niekde budete spolu na chate alebo kde spať v jednej miestnosti, tak radšej spi otočený chrbátom k stene.
čojaviem, možno sa chce len tak po žensky kamarátiť toto jeho správanie je podobné ako moje s kamarátkami občas, so...pozerá veľa ženských seriálov a túži po takom kamarátstve možno
@tryffanya to bude tým, že gay je v podstate tvoja kamarátka, s ktorou môžeš ísť na nákup a vie Ti poradiť, čo na seba ....ale samozrejme nič proti nim
počkať......Charmed je pre baby??? to som pozeral.......a PLL som pozeral tiež, ale to ma až tak nechytilo.....ale napríklad Glee a High School Musical som tiež pozeral......a nemal som pocit, že by to bolo len pre baby
nj.. o jednom chalanovi z našej triedy niektorí hovoria že je gay ale to len preto lebo keď sa na telesnej prezliekajú, on sa díva naokolo trochu divné skús ho sledovať keď budete polonahí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
moznost c.2.: je gay (a to by ti myslim len tak v tamtej situacii nepriznal)
ale ako.. .tazko povedat.
ty: si gay?
on: ano som gay a milujem ta , cakal som az sa spytas
aj keby bol, sa neprizna
tam hore pan poukazoval na svojho kamarata
"...a má rád seriály určené skor pre baby napr. charmed alebo prette little liars "
tak pll = pretty little liars a je to serial
@bilancia to som pochopil
A PLL je tiež super
až budete zase spolu sami a v dobrej nálade, tak ho bozkaj, ale iba na líce a vtedy uvidíš, či je gay, možno sa chytí na med ...........filip
možná to ten dotyčný mládenec tlmi v sebe a nevie ako to dostať zo seba a preto potrebuje vhodnu príležitosť, jeho správanie tomu nasvedčuje...
1. nič na tom nie je pravdy
2. keby aj, čo by na tom bolo zlé?
3. jasné, chcel si iba primitívne uraziť, čo ti je vlastné, ale že si až taký idiot, to je prekvapk
...
gaya.
Tvoje vyjadrenie v jednej téme, ktorá znela nejako takto "keby si bol na jeden deň chlapec/dievča"... hovoria za všetko. Tvoje reči tam boli ultragay
Glee nepozerá?
Mám spolužiaka zo strednej o ktorom sa doteraz nevie či je gay Takže už piatym rokom to nik nevie...
2. Bude metrosexuál
..a do pi*i, asi som gay!!! (mimochodom to nemá nič spoločné s homosexualitou, v mojom prípade ani bisexualitou)
dobre, dosť irónie:
- súhlasím so @ssnehulienka
- no ja neviem. možno sa nevie zaradiť, alebo čo, alebo je možno naozaj gay, neviem ti pomôcť (a prepáč za komentár hore
btw, čo máte s tými seriálmi?! môj frajer tiež pozerá PLL. aj Gossip Girl. aj OC California. aj Carrie Diaries. nechápem čo riešite.
jedine ze by si mal rovnake priznaky a chces sa uistit ze nesi gay