Caute. Mam polrocneho kocurika a zvazujeme jeho kastraciu. Chcela by som sa opytat ci neako vyraznejsie ovplyvni jeho povehu pretoze je dost "hyperaktivny". Dakujem
Kastrácia ovplyvní iba to, že kocúr nebude značkovať a pod. A nebude už ani taký hyperaktívny...bude menej agresívny(ak náhodou je) ale na povahe sa meniť nič nebude
no lebo hlavny problem je vecne pobehovanie po byte a mnaucanie pri dverach kazdu noc, co je dost neprijemne kedze ako student sa potrebujem vyspat tak snad to prestane, lebo si neviem predstavit ako by sa to riesilo ....
Kastrovat sa ma az po 1 roku zivota doma mam dvoch kastrovanych kocuroch.Po kastracii su kludnejsi a hlavne su velky.Tvoj kocur je preto hyperaktivny lebo ma pol roka je to este dieta a chce sa hrat.
To co robite tym svojim domacim milacikom by som spravil vam vy kurvy vyjebane! Uz ked sa niekto rozhodne chovat domace zviera, tak ho berie take ake je...
Je smutne a zvieratko za to nemoze, ked si niekto rozmysli ze ho chce do domacnosti a este mu aj gule odreze!
ja verím, že to má svoju funkciu, ale spolunažívanie so zvieraťom by malo byť o inom. treba si najprv zvážiť, či chcem mačku (čiže so všetkým, čo k nej patrí) alebo si radšej kúpim plyšovú napodobeninu, keď mi na skutočnej verzií niečo vadí. prosímvás, čo by ste robili, keby niekto niečo také urobil vám...
delpurr ja mam doma 6 macky a poviem ti ze je to tak lepsie mat vikastrovaneho kocura je velky a podla doktora sa kastrovany kocur dozije dlhsieho veku.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
kastracia medzi 4 - 8 mesiacom .. po4tom ma uz imunitu a od 8meho zacne znackovat
Je smutne a zvieratko za to nemoze, ked si niekto rozmysli ze ho chce do domacnosti a este mu aj gule odreze!
a na ňom to tiež zmení to že bude viac prítulnejší, ale ostane rovnako hyperaktívný neboj sa, povaha sa nezmení
ale osobne by som ho nechala aspoň raz si zašukať, my sme to s našim tak spravili