Šport
11
Horolezectvo
Co hovorite na horolezcov podla vas je to niaky obycajny clovek ktory ma rad nedostupne stity alebo blazon ktory sa pomiatol? Otvor fórum »
13. 7. 2012 22:29
25
Ktoru partiu najradšej posilujete
- triceps - biceps - ramena - trapézi - chrbát - hrudník - brucho - stehna - lítka Otvor fórum »
13. 7. 2012 09:40
3
Golf
ahoj birdzaci, hrate golf? ak ano tak ako dlho a ako vam to ide?:) najviac ma zaujima kde ho hravate , pripadne v akom klube? Otvor fórum »
10. 7. 2012 11:42
5
Tabor bojovych umeni
Caute ludia existuje na slovensku tabor bojovych umeni rad by som na taky siel uz som hladal na internete ale nasiel som iba take pre deti a co som nasiel jeden tam ucili kung fu a ja chodim na kickbox... Otvor fórum »
10. 7. 2012 11:34Futbalové zájazdy
Zazite neopisatelne zazitky z futbalovych zapasov. http://www. futbalovezajazdy. sk/ Otvor fórum »
9. 7. 2012 14:01
8
Airsoft zakladam team
Dobrí Deň Chcem sa vás spytať či má niekto zaujem o vstup do airsoftového teamu Zaklad +15 z okolia Novích zamkov ked nema vybavu neni problem poradiť aspon 5-6-7 ludí ktorí by maly zaujema ak niesi z okolia NZ ak... Otvor fórum »
7. 7. 2012 17:51
7
Cykloobchod v BA
Potreboval by som nove V-brzdy na bicykel a zistil som, ze vela cykloobchodov v BA uz zrusili. Vedeli by ste mi odporucit nejaky kamenny obchod pripadne e-shop s bike-vecami, s ktorym mate dobre skusenosti? Ake mate skusenosti... Otvor fórum »
6. 7. 2012 20:45
17
ženský box
nevie niekto o dákych tréningoch v BA? za dobrú cenu?:) v sept. totiž idem študovať do BA a tento šport by bol pre mňa ideálny na voľný čas a relaxáciu Otvor fórum »
6. 7. 2012 19:20
3
Aka značka longboardu je najlepšia?
ahoj. chcela by som si kupit longboard ale neviem o inej dobrej značke ako roxy. Otvor fórum »
4. 7. 2012 18:36
4
Speedflying
Robíte nekdo Speedflying ? co si o tem myslíte, poprípade jaké máte s tým skúsenosti :). Robili ste si nekdo kurz ? Otvor fórum »
30. 6. 2012 09:59Kategórie diskusií
- Auto-moto
- Biznis, komercia
- Cestovanie
- Dejiny, história
- Filozofovanie
- Humor
- Hry
- Politika
- Šport
- Veda a technika
- Záhady, mýty